Став

У свим областима живота и у свим земљама света завладало је лудило

ПОСРНУЛА ЦИВИЛИЗАЦИЈА

Иако континенти и разне земље имају различита материјална и духовна достигнућа и припадају различитим цивилизацијама (нпр. Европа припада метафизичкој цивилизацији, Србија медитеранској итд.), са пуном одговорношћу се може констатовати да је у свим областима живота у свим земљама света завладало лудило. Свет ће, све су прилике, доживети судњи дан.

Завереници (тајне службе)

Није никакава тајна да се данс отворено пише да на челу влада не стоје они исти људи који заиста управљају државним , политичким, економским, културним, научним, спортсским и др. питањима. Још као студента, шесдесетих година прошлога века, „зарази“ ме један професор тајним службама , клубовима, агенцијама, једном речју – заверенмицима. Сећам се једног храброг студента који је рекао да је ЦE-KA-JУ заверенички, да свакодневно, смишља кога да ухаапсе, казне, истерају из ЦК, поставе, смене, итд. (после је нестао, да ли је побегао у иностранство или се десило нешто друго, никда нисмо сазнали).

Касније ћу се и профгесионално у дипломатској служби бавити Римским клубом тј. Клубом 300 (има више од 150 разних агенција и чланова), Трилатералом (чија је злодела у својим књигама рскринкала чувена Смиља Аврамов), Редом св. Јована Јерусалимског, немачким фондом Маршал, Округлим столом, Билдерберг групом (100 најбогатијих, са енглеском краљицом на челу, заседа сваке године једном и све одлуке које донесу морају се спровести), Венецијанским црним племством, Клубом пакла, Фондацијом сини, МИ6, ЦИА, КГБ, МОСАДОМ, БНД, итд. итд.

Ових дана милијарде људи седe испред телевизора – кафићи, ресторани који имају ТВ апарате су пуни – јер је на сцени најважнија (иако је то постала флоскула) споредна ствар на свету – фудбал, односно Светско првенство у фудбалу. То није Светско првенство у фудбалу, већ, како сам писао – светско првенство судија у фудбалу. Катастрофалне грешке које су починили и које ћемо још гледати на финалној утакмици, дуго ће се памтити. Ниједан судија се не може изузети, сви су одлучивали која ће репрезентација да отпадне а која да настави такмичење, јер је тако у неком завереничком центру испланирано, ко ће се наћи у финалу  – хрватски голман је два пута за време пуцања пенала напуштао гол линију пре испуцавања пенала а судија то није смео да санкционише због високих квота, односно огромне финансијске добити, посебно у кладионицама у којима се обрће/пере више новца него у продаји накркотика или фармацеутској индустрији (фармацеутска мафија).

Случај са репрезентацијом Немачке потврђује завереничко правило. Судије су дале Немачкој пуних 17 минута надокнадног времена. На једном сусрету, захваљујући осмоминутној надокнади, Немци су дали гол и прошли у следећу фазу такмичења, али су у другом сусрету икао им је судија дао 9 минута надокнадног времена, отпали, што поткрепљује наведене судисјске безобразлуке и намештања.

Сада ће ми поново неки чистунци приговорити да заступам „теорију завере“. Не ради се о „теорији завере“, таква теорија не постоји, ради се о чињеницама које су виделе милијарде становника на овом земљином шару. Тако је (да не спомињем све корумпиране судије) неки бос из Швајцарске, који одређује који ће судије судити и које сусрете, одредио да утакмицу Енглеска – Колумбија суди судија из Империје зла. Као што је тај бос, односно, да се мало нашалим, обувени криминалац, одредио да утакмицу Србија – Швајцарска суди Немац, што је било недопустиво јер (а) у Швајцарској је 50 посто Немаца, (б) Немци мрзе Србе, (ц) тај судија је познат по скандалима и корупцији, (д) судија у центру ВАР био је Немац, подједнако је апсурдно одредити Англосаксонца, англофила, да суди Колумбији коју Империја зла сматра својим прљавим дворишптем а Латиноамериканце људима ниже расе (Монреова доктрина никада неће излапети, а Империја је иначе расистичка земља). Судије, поготово тај Империјин дрипац који жваће жвакаћу гуму тј. више од 90 минута све време прежива као крава када се добро напасе, измислили су да погубне стартове најмање 20-25 минута првог полувремена опраштају, као опомињу играча и кажу му „следећи пут ћу ти дати жути картон“. Не судија, не судије – стартови, прекршаји, поготово они погубни, се не могу селективно опраштати, чак да су се десили у првом минуту кад се кренуло са центра, јер два жута дају црвени картон.

У свим областима живота и у свим земљама света завладало је лудило

На утакмици Хрватска – Русија играч који је постигао гол скинуо је дрес. За то се аутоматски  добија жути картон, и добио га је, али кад је пола минута после тога тај исти играч направио недопустив прекршај, судија му није дао други картон и тако му је омогућио да игра на следећој утакмици. На утакмици Енглеска – Хрватска у току првог полувремена направљено је обострано 14 фаулова, од тога 9 погубних – судија није досудио ниједан картон, ни жути, а о црвеном није било ни помена.

Једном речју, све судије на овом Светскомн првенству требало би казнити и одузети им право да суде, а тројици српских „коментатора“ одузети микрофон из руку. С обзиром да свашта баљезгају и отворено навијају за неку реперезентацију, редовно скидам тон, а послушао ме је и Вођа који је  изјавио да због наших надрикоментатора гледа утакмице без тона.

Финале које ће се одиграти за непуних седам сати (од момента када сам завршио овај недовршени текст и послао на објављивање) између репрезентација две изразито националистичке земље, Шовенове Француске и националистичке проусташке Хрватске, оставиће тамну мрљу у светском фудбалу. Присутан је толики националистички набој да се може десити да утакмица буде прекинута. Нормално, за то ће бити криви Руси , иначе кривци због најбоље организованог светског првенства од 1932. године

Не постоји теорија завере, постоји теорија истине

У другим областима живота је такође лудило – није теорија завере, већ теорија истине. Као што су владари из сенке (завереници) унапред испланирали Светско првенство у фудбалу и програмирали фудбалске судије, тако програмирају и реализују политичке, економске, културне и друге лудорије по свету. На челу свега што је утицало на посрнуће цивилизације је Империја зла и њене тајне и јавне агенције, потпомогнута Великом Британијом (односно Енглезима), затим ЕУ (односно Немачком), посебно Ватиканом.

Шта је починила Империја зла? Tо и деца у вртићима знају – понашала се и понаша заверенички, разарала је земље и народе, укидала и стварала нове партије и вође партија, смењивала и постављала владаре, побила све оне који су се супростављали најезди Кубоја („Гадафија убити“ узвикнула је једна становница психијатриjске установе. И Гадафи би убијен), водила више од 100 локалних ратова од 1945. до данас, бомбардовала 37 земаља, од сваког становника на свету дневно краде по три и по долара и, што је најстрашније, извршила је геноцид у неколико земаља, посебно у Ираку (150 000 ирачких ненаоружаних бораца, са белим заставама у рукама, побили су Империјини авиони).

Завереничко лудило је захватило Србију

Наравно, лудило није заобишло Србију. Оно је достигло врхунац, јер нам је такав ментални код – све што је наопако прима се као коров или имела. Немогуће је набројити све те баханалије, јер политичари говоре о неким догађајима које уопште не познају, или им је знање површно. То су полуинтелктуалци који су опаснији од људи који немају формално факултет. Напротив, у свету постоји велики број људи који немају завршен факултет а бољи су интелектуалци од факултетлија, посебно оних који суз покуповали дипломе

-Један министар, кога су завереници програмирали, познатији као певач из Житорађе, изјави„да за Србију неће бити бољег папе од Фрање (ваљда од Фрања, прим. ККС) и да је његов лични став да папа треба да дође у Србију“. Тај певачки министар не зна ни улогу папе (а) ни државе Ватикан. Када паписти (метафизичари) говоре против неке нације (посебно православне), „онда то не чине са становишта хришћанског, него империјалног”. Извињавам се певачу из Житорађе, али он ово и када би прочитао не би разумео.

У свим областима живота и у свим земљама света завладало је лудило

Министар спољних послова нема право да јавно износи ставове (лични став нема ни када је на шољи вецеа), поготово што искључиву надлежност за посету папе (или било ког црквеног достојанственика) има СПЦ, односно Његова Светост Патријарх. Нормално, с обзиром на то да је необуздан, наставио је и устврдио „… да је веома важно да Ватикан остане при ставу да не признаје Косово, али и да буде савезник Србије у зааштити угрожених хришћанских вредности на Косову и Метохији“. Ватикан да штити, заштити православне светиње, равно је добром вицу, шегачењуИ Ватикан и Запад, наборојании и ненабројани завереници, имају циљ да потпуно униште православље. Певач не зна делић историје Ватикана, Опус Деи, Језуита, најватренијих поборника римокатолицизма (папа Фрањо, Марио Бергоглио је језуита), да зна делић историје Јерусалима у коме су Крсташи рушили светиње, а да се не гоивори о најавећем и најсудбоноснијем рату који се одиграо 1204. када су Крсташи за време Четвртог крсташког рата (било их је девет) спалили Цариград и извршили покољ православаца под изговором да „шизматичко“ праваославно царство „приведу правој вери“. Дакле, пре 814 година „створили су понор између Источне и Западне Европе између којих стоји нестабилни висећи мостић, звани Балкан“.

За све време постојања, римокатоличка вера је била и остала освајачка. Њени попови су, писао је чувени Карлос Фуентес, „у једној руци држали мачету, а у другој крст, оставивши по ЛА потоке крви“. И не само ЛА, свуда по свету.

А онда је испрограмирани певач и велики специјалиста за избор будућих папа, открио невероватну „тајну“: „Уз то, тешко да ћемо у будућности моћи да рачунамо на неког папу који ће имати више разумевања за позицију Србије од папе Фрање“ (не могу да одгонетнем по ком је ово правопису). Не зна министар (не чита туђе текстове, а поготово текстове једног дугогодишњег дипломате, а највероватније он од када је завршио ФПН ништа и не чита) ко је Марио Бергоглио, какав му је curriculum vitae, ко га је поставио, избарао да влада државом Ватикан. Изузетно је опасан. Као кардинал, аминовао је диктатуру генерала Виделе (био му је десна рука) и убиство 37 000 Аргентинаца (сахрањени су у једној гробници, а изнад су изграђени тениски терени). Министар из Житорађе није пропратио и извршио анализу садржаја свих изјава Мариа Бергоглиа, од када је постао папа Фрањо, јер нема око себе дипломате, тим (мада он никога не слуша и када би имао тим), затим понашање владара Ватикана недавно у Тирани. Њега не занима, а то никада није ни чуо, да је спикер радио Ватикана у једној емисија 1992. године изјавио: „Нема договора са Српском православном црквом док је Светосавска“. Средњовековне формуле и савремене поруке папа и Ватикана и данас се користе као оправдање насиља над Србима и за уништење православља.

Једном речју, изјаве жалосног министра назначајнијег ресора су штетне, опасне, што је доказ да је у Влади хаос, да нико никога не слуша, осим наредбе завереника.

Први државник Косова је моралнији, одговорнији. Изјавио је да им спољну политику води Империја зла. Ето, да то није изјавио, да је неко то написао, поново би вајни аналитици рекли да је то теорија завере.

Да хиљадити пут поновим, спољна политика се креира/води из једног центра (да се не схвати да је централистичка), дакле, договорена спољна политика, усаглашена, а не да свака вашка обашка има своју спољну политику. Певач не зна које би требало послове да обавља као министар спољних послова. Мора да организује и створи врхунски дипломатски састав. Дакако, на основу дипломатских извештаја учествује у том центру у креирању спољне политике, али нема право да мимо договорених ставова лапрда.

Још да подсетим да је ових дана открио посебну тајну, које су земље повукле признање фантомске државе Косово. То сматра својом заслугом, јер се ради о великим земљама (sic). Свет ће заборавити чувене министре иностраних послова, Орлова, Таљерана и др. – остаће упамћен само као певач, посебно на вечери приређеној у част султана Ердогана.

Невероватно, али истинито, чак владари из сенке отераше немачког судију са првенства у фудбалу, али у овој напаћеној земљи нема ко да отера министра у Житорађу.

Србија је Космет свела на један метар

– Предсеник Републике је изјавио да ако “ један метар Косова добијемо, добитак је, јер сада немамо ништа“. Не верујем да је ово изјавио, ово му неко подваљује, али узмимо да је мислио фигуративно „један метар“, али „да немомо ништа“ не може се подвести под фигуративно изражавање. Рекао је, нажалост, истину. Космет и Срби на Космету су отписани, продати, Србија је остала без 15 посто територије. Е, сада нека народ одлучи ко је за то крив, а не да се пребацује терет на тај народ кога није (нису) питали када су погазили Резолуцију 1244, када су потписивали некакав надриспоразум у Бриселу кога је Змија одбацио када су га натерали да гласа на Космету, када са шиптарима тргују (чак и оружјем), праве аутопутеве, цевче и кркају.

За Њега (њих) не постоји ни Устав ни Кривични закон у коме се децидирано наводи: „ да ће се казнити затвором онај ко на противуставан начин покуша да отцепи неки део територије Србије или да део те територије припоји другој држави’“.

У свим областима живота и у свим земљама света завладало је лудило

Све су то владари из сенке већ давно испланирали. Наредили су му да и тај један метар преда Шиптарима. То му је био услов да дође на власт још 2012. године, када су Њему и тадашњем шефу СНС-а, а касније Председнику Србије, дали 90 дана „да уреде односе са државом Косово“. Сада је крај. Притерани су уз дувар и Он и министар из Житорађе и пчелица Маја и она Билдерберка – или да поднесу оставке или да признају државу Косово. Решење ће бити ово прво – оставке, односно да нестану са политичке сцене Србије или да оду у бараке (види https://dijaspora.wordpress.com/2014/02/21/бараке-су-српска-судбина/).

Све што раде, све им је испланирано и наређено. Свака изјава им је издиктирана, свака посета им је наређена. Ко је још наиван да верује да Вођа или певач из Житорађе или српски Че Гевара (тужни и жалосни министар војни), или, или… мисле својом главом. Не мисли својом главом ни Трамп (биће председник док буде свакодневно извршавао наређења завереника), ни Меркелова, која се замерила завереницима и да не набрајам друге председнике влада и држава.

– Ето, дође нам у посету и Бандерин наследник. А тек ту посету су испланирали завереници управо у време Светског првенства у фудбалу у Русији. Вођа му прострије црвени тепих на платоу испред храма Светог Саве (направио је грешку, Порошенку је требало простријети црни тепих). Крим је Украјински, рече Вођа Украјинцу и подвуче да се залаже, да подржава, територијални интегритет Украјине. Ту изјаву је „покрио“, сматрајући Русе наивним и глупим, да навија за репрезентацију Русије, што је изгледа, то руском амбасадору и Путину битније од Крима, односно изјаве о Криму сматрају лапрдањем двојице вођа.

Руси су одмах вратили Вођи, односно Србији и српском народ, мило за драго: пре два дана је ФСР упутио честитку ФФ Косова: „Радујемо се сарадњи наших савеза и желимо Вама (новом председнику) и Вашем савезу просперитет и много успеха. Увек можете да рачунате на нашу подршку у свим фудбалскијм питањима. Надамо се да ћемо се ускоро срести…“ Честитку је потписао генесеки ФСР Алаксандар Алаев, наравно, уз одобрење Путина. Медији нашег Вође су тај потез Руса у насловима назвали „срамним“, а није срамно што вођа рече Порошенку да је Крим Украјински.

Шта рећи на крају: Народ мора откривати заверенике и борити се против њих. Многи кажу – како ћемо се борити, то би требало да ради Влада; при чему заборављају да је Влада део те завере.

Народе, народи, смјењујте владе.

Пише: Комнен Коља Сератлић, 15.7.2018.
Траг у времену из црног шешира

*Аутор је дугогодишњи дипломата, члан УНС-а, прим. ред.

Фејсбук репортер

 

 

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

�оментара

 1. Није овде реч о лудилу, у питању је исконско зло које се више не скрива. Упркос свим ометањима кроз историју, Срби су на прагу спознаје да увиде ко су заправо, од када су и зашто су управо овде где јесу. Зато је зло толико појачало своје присуство и активности. Нешто мало је натукнуо Бењамин Нетењаху када је рекеао Вучићу да су српски и јеврејски народ хиљадама година делили исту судбину. Немци или Грмани (људи из грмља) су фокусирани на уништење и једних и других, тако да немачки судија на утакмици није случајност већ слика до које мере не препуштају ништа случају.Ти исти Немци су пресудили да не смемо имати историју пре 6. века и да немамо владаре пре Немањића, а први Немањић је био тачно педесети у низу српских владара. Зато је и она несрећна серија на РТС-у прављена, да зацементира ту лаж о нашој историји.

  Исти разлози стоје иза отимања Косова и Метохије. Само на површини су новци од рудних богатстава и привредне инфраструктуре коју планирају да отму. Тај новац је као плен намењен извршиоцима. У дубини су много озбиљније ствари везане за духовне и енергетске линије планете које се укрштају на Косову. Управо та област је не случајно поверена Србима на чување много пре 6. века, чак и много пре почетка Нове Ере. У времену које долази, Срби ће сазнати своје право порекло и разлог зашто су ту.

  1. Поштовани Докторе,
   све што сте написали је тачно. Нажалост, књиге Милоша Милојевића (1872), Станоја Станојевића, Мавра Орбинија, Мила Ломпара, … Срби слабо читају, а тзв. “интелигенција” и “елита” у ствари су обичне јајаре које се продају за шприцере и појма немају о суштинским стварима. Тужно… Јасно је да притисак на Србе траје вековима а зликовци се смењују: азијати свих фела, џингис канови, мурати, мехмеди, бајазити, папе и бискупи, језуити, “свети оци”, франци, германи, док се уз њих као лешинари шлепају угри, бугари, арбанаси, кроати и конвертити…
   Лаж је ових последњих 30 так година метастазирала … као што је Шпенглер лепо писао 1921. И промовишу је претежно ев(у)ропљани, англи и УСА естаблишмент. Мислим да су тотално полудели. Међутим, нама је сада кључни проблем овај патолошки лажов, бедик, велеиздајник, убица, лајава кукавица… кога морамо смакнути другима за пример и да се барем на кратко вратимо себи. Суђење мора бити јавно и њему и свим говнима: вулинима, дачићима, табаковићкама, ведетама снс, спс … мајку им јебем

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button

Детектовали смо Адблокер!

Поштовани, рекламе су једини начин финансирања нашег сајта те вас молимо да угасите адблокер на нашем сајту како би нам тако помогли да наставимо да објављујемо још боље и квалитетније вести без цензуре и длаке на језику. Хвала на разумевању!