Синиша Мали, Вучићев миљеник

Ухапсите Синишу Малог!

0
(0)

Обреновац – У петак 16. маја на сајту града Београда и Танјуга објављена је вест са апелом Обреновчанима да не напуштају своје домове:

Моле се грађани Обреновца да не напуштају своје домове. Градоначелник Београда Синиша Мали упутио је молбу грађанима Обреновца да не напуштају своје домове.

„Моле се грађани Обреновца да не напуштају своје домове и да се за све потребне информације обрате Оперативном центру Управе за ванредне ситуације града Београда на број 1985″, прецизирао је градоначелник.

Колико је живота угрожено оваквим идиотизмом који је још само једно сведочанство о тоталној неорганизованости и нестручности људи који су засели на водеће функције у земљи!

Синиши Малом да се после овога повери старање о Београду, Београђанима и њиховој будућности и безбедности? Синиша Мали да буде одговоран за безбедност ваших породица и деце?

Овај позив је директно угрожавање живота и кршење кривичног закона. Зашто је овај позив Обреновчанима уклоњен са презентације Београда и Градоначелника? Чега се то плашите? 

sinisa-mali-obrenovac

Sinisa-Mali

 

 

Sinisa-Mali-1 (1)

 

sinisa-mali-2

 

Sinisa-Mali-4

 

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Kолико је држава дала за Београд на води и ко је власник – и даље крију одговор

4.8 (4) Галерија Београд у оквиру насеља Београд на води требало би да буде отворена …

ПИЈАНИ МИГРАНТ НАПАО ДЕВОЈКУ У ОБРЕНОВЦУ: Ескалирао ОКРШАЈ усред бела дана (видео)

0 (0) Данас око 18 сати у насељу Сточњак догодио се инцидент када је један …

24 Коментара

 1. Totalna neorganizacija i nesposobnost!

 2. za ovu ulogu mora biti mnogo bolji dasa.Kriv je onaj ko ga je birao.

 3. Ćorka za Malog? Ma i za Malog a i za Velikog.

 4. Ćorka za Malog? Ma i za Malog a i za Velikog.

 5. STRELJAJTE GA PO HOTNOM POSTUPKU :poop:

 6. STRELJAJTE GA PO HOTNOM POSTUPKU :poop:

 7. Пред народни суд постројити комплетно руководство Србије, са све председником, премијером, министрима, посланицима и свима дати лопате, метле, колица и сву потрбну опрему за рад на рашчишћавању рушевина које су они својом умоболном политиком изазвали! Када то одраде, послати их на пошумљавање места погођених клизиштем, а онда на обнову и изградњу нових кућа! Можда се тако, бар до некле, искупе пред народом, а ако се искрено покају за издају, можда им и Бог опрости!

 8. Пред народни суд постројити комплетно руководство Србије, са све председником, премијером, министрима, посланицима и свима дати лопате, метле, колица и сву потрбну опрему за рад на рашчишћавању рушевина које су они својом умоболном политиком изазвали! Када то одраде, послати их на пошумљавање места погођених клизиштем, а онда на обнову и изградњу нових кућа! Можда се тако, бар до некле, искупе пред народом, а ако се искрено покају за издају, можда им и Бог опрости!

 9. Пред народни суд постројити комплетно руководство Србије, са све председником, премијером, министрима, посланицима и свима дати лопате, метле, колица и сву потрбну опрему за рад на рашчишћавању рушевина које су они својом умоболном политиком изазвали! Када то одраде, послати их на пошумљавање места погођених клизиштем, а онда на обнову и изградњу нових кућа! Можда се тако, бар до некле, искупе пред народом, а ако се искрено покају за издају, можда им и Бог опрости!

 10. Пред народни суд постројити комплетно руководство Србије, са све председником, премијером, министрима, посланицима и свима дати лопате, метле, колица и сву потрбну опрему за рад на рашчишћавању рушевина које су они својом умоболном политиком изазвали! Када то одраде, послати их на пошумљавање места погођених клизиштем, а онда на обнову и изградњу нових кућа! Можда се тако, бар до некле, искупе пред народом, а ако се искрено покају за издају, можда им и Бог опрости!

 11. Otvorite oči!!! Sve je ovo nameštaljka i predstava! Obrenovac je žrtvovan za nečiji mračni cilj!

 12. Синиша Мали, велики идиот.

 13. Ма нјегова фаца све говори лјуди моји све их треба омлатити после овога…

 14. Retribucija! OD septembra ce udariti jos veca kriza jer ste dozvolili ovo. Necemo zajmove! Sami cemo obnoviti Obrenovac i sve gradove koji su unisteni!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend