Насловна / Србија / ВЕЛЕИЗДАЈНИЧЕ, твоја косметска политика доживела је потпуни фијаско и крах!

ВЕЛЕИЗДАЈНИЧЕ, твоја косметска политика доживела је потпуни фијаско и крах!

Џаба се јајарао велеиздајничка трудиш да пажњу јавности усмериш на некакве проблеме у односима са хрватским просуташким режимом које си заједно са оним удбашким будаком фабриковао. Пуно су ти ових дана велеиздајничка лопино уста војске и безбедности земље а целокупна твоја владавина базирана је на рушењу територијалног интегритета и суверенитета Републике Србије. Ево, управо данас можемо сведочити о још једном невиђеном успеху твоје велеиздајничке владавине који се огледа у пререгистрацији свих возила са српским таблицама на оне на којима ће од данас само бити шиптарске. Захваљујући теби и твојој видовисти данас смо сведоци како нам од наше државе пред очима ствараш шиптарску.

Ниси информисан олошу велеиздајнички  да је данас тзв. шиптарска скупштина у Приштини донела Платформу о дијалогу Београда и Приштине којом де факто и де јуре укидају Бриселски споразум и све оно што је договорено у њему. Од те твоје ЗСО (Заједнице српских општина) нема ништа нити ће икад бити. Све али буквално што си радио у вези Косова и Метохије било је само и опет понављам само на српску штету. Од твог и ангажовања оног црвеног бандита Дачића српска држава и народ само су имали немерљиву штету и огромне материјалне губитке.

То је једини резултат олошу велеиздајнички којим ти можеш да се подичиш. Других резутата немаш нити ћеш имати. Све што си радио и радиш је на штету српске државе, народа и националних интереса. Немају само Срби штету од твог рада већ огромне проблеме правиш рецимо Шпанији и Русији.

Ти си једна обична штеточина. Поред велеиздаје уништио си и економију тако да смо данас званично и најсиромашнија земља Европе. Црно на бело.

Кревељи се ти деструктивни гаде колико хоћеш.

Можеш како хоћеш али не и докле хоћеш.

Милинко Милинчић

Србија данас

Актуелно

Вучић би опет на изборе у јуну

Председник Србије и СНС Александар Вучић стигао је у седиште странке око 16.30, пола сата …

„Видљиви знаци дефанзиве власти, СНС нема капацитета да се брани“

Након више месеци протеста, већ пар недеља постоје извесни знаци дефанзиве власти и то се …

Један коментар

  1. Nazvali ste ga pravim imenom i izvanredno ste opisali i formulisali „njegov“ pravi karakter.
    AV-u 666 se ocigledno veoma zuri, jer njegovi naredbovaci pojacavaju stalno pritisak na „njega“posto i sami imaju sopstvene finansijske probleme sto najbolje potvrdjuje clanak Financial Times-a, objavljen od 23.04.18 u Nemackim Vestima iz Privrede, gde se tvrdi da EU hoce da povuce vise Miliardi Eura od finasiranja istocnih zemalja, Pollske, Ceske Republike, Madjrske i Baltickih zemalja i da ih preusmere za finasiranje juznih Drzava kao sto su Italija, Spanija, Grcka i Franzuska zbog rastucih privrednih i finanskih problema u tim zemljama. Prema Financial Times-u, rad se o dramaticnoj potpuno novoj reognizaciji tzv. „Kohezione Politike“ u EU kojoj stoje na raspologanju oko 350 Miliarde Eura. Osim toga planira EU dalja ogranicenja za davanje EU-novca.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Simple Share Buttons