ВЕЛЕИЗДАЈНИК назвао ЕЛИТНОГ официра, оца, ветерана и Србина барабом!

Београд – Нашег колегу, који иза себе има беспрекорну службу у специјалним јединицама, који је више пута награђиван и похваљиван, који је извршавао најсложеније задатке чак и у борбеним условима, који говори стране језике и има завршене све специјалистичке обуке, супруга и родитеља, оца троје деце, који тог дана ни над ким није извршио насиље, назвати барабом само зато што није симпатизер неке странке, је издајнички и кукавички чин, тврди Војни синдикат Србије.

Ко је у овом случају бараба?

„Синоћна изјава Председника Вучића у гостовању на Хепи телевизији, у којој српског официра назива барабом, може да има само два лица. Прво је да Председник није обавештен о детаљима догађаја у коме је пре пар дана потпуно неосновано ухапшен наш колега и официр ВС због вербалног сукоба са активистима СНС, а друго ближе истини је да Председник све зна и да тако безосећајно и са намером, уз злоупотребе власти на свим нивоима, свој лични и интерес странке коју заступа, ставља изнад јавног интереса, закона и пре свега истине, не презајући од тога да линчује и провлачи кроз блато оне за које зна да нису починили то што им се приписује, само зато што не мисле као он и његови истомишљеници. Оваквим понашањем Председник је најгрубље прекршио Устав јер директно насиљем утиче на вољу и слободу мишљења грађана Србије и дао је себи за право да истовремено буде тужилац, суд и џелат“, наводе у ВСС.

„Ми српски војници, никоме никада кроз историју нисмо дозвољавали да нас вређа и понижава па нећемо ни ономе за кога је Мурат већи војсковођа од Цара Лазара, Војводе Мишића, Бојовића и других славних српских војсковођа. Овом својом изјавом Председник Вучић, значајно је урушио свој већ прилично пољуљан углед и ауторитет код припадника Војске Србије, јер је између осталог и оне који га непосредно обезбеђују посредно назвао барабама.

Свима у Србији постављамо питање ко је у овом случају бараба? Да ли они који над свима нама последњих година и месеци свакодневно врше јавно и политичко насиље грубо газећи Устав и законе, они који штите криминалце и сами учествују у криминалу или часни српски војници који у потпуности извршавају заклетву дату отаџбини и народу“, закључује Војни синдикат Србије.

Вести

Актуелно

Тони Блер по други пут међу Србима

Премијерка је саветника Блера спустила у црну кутију мукле тишине, а председник пише пензионерима не …

ИЗ БРИСЕЛА ШАМАР ЗА СРБИЈУ: Војска Kосова је легална!

Позиција Европске уније је веома јасна поводом формирања косовске војске, ми делимо став НАТО, а …

11 Коментара

 1. Da izvršavate zakletvu vi bi ove PROTUVE, BITANGE I USTAŠKE AGENTE Vučića, Dikovića, Vulina I OSTALU BAGRU DAVNO UHAPSILI I PO VOŽDOVOM OBESILI NA NAJBLIŽE DRVO !!!

 2. Ima li veće barabetine od onog koji je to rekao?

  • Каква барабетина ? То је најгори ЗЛОЧИНАЦ над целокупном србском нацијом и при том се покварерно смеје док целокупно србство вуче за нос ! Главни задатак баш те војске чије чланове назива барабама, је да баш ову наказу скрате за главу, а целокупни његов свињац који назива „владом“ пошаље тамо где им је место.

 3. Pa nije to nikakvo iznenadjenje.Meni se to isto desilo vise puta pre 15-tak godina.Odkrili smo da kostunjicin nestasni prijatelj zbog necega mrzi Srbe.Kako je dosao na vlast u opstini Stari Grad Beograd dva Srbina je izbacio sa posla jer po njegovom bolesnom misljenju nisu dovoljno dobrp vijli Babe sto su prodavale hekleraj u Knez Mihailovoj i na Kalemegdanu.Pa je dao inicijativu za osnivanje komunalne policije.On je pre 05.10.2000.bio socijalni slucaj a mandat u opstini na Starome Gradu Beograd je zavrsio sa bar 7 stanova u centru sto smo mu nasli sto na sebe sto na mamu sto na intimne prijateljice.Uslov za clanstvo u RIK-u je bio pravni fakultet i pravosudni ispit a on je kao stolar bio tamo predstavnik “legaliste“ Kostunjice.Znaci izborna pobeda je stecena na prevaru.On stolar je dva Srbina izbacio sa posla iz opstinske inspekcije.Inace na posao u opstini je primao drugarice jednu u list Stari Grad.Kome je ostao stan u Klare Cetkin?Koja drugarica je dobila stan od preko 100 m2 u ulici Vuka Karadzica pored Knez Mihailove inace u zaduzbini.Ledja mu je cuvao nacelnik MUP-a Stari grad Beograd bojnik Lukovic.Ja sam vise puta hapsen jer nijedne novine nisu nista smele da objave protiv njega.Cak su me sprecili da gostujem kao gedalac i da mu postavim pirtanje na TV B92.Crnogorski neuspesni lopov tada ministar policije Srbije je zapretio helihopterskim desantom ako Ja udjem u studio.Jos je moj Deda je kao Cetnicki oficir u prolece i leto 1941 iz Limske doline iz Srbije oterao Juru Francetica,Rafaela Ranka Bobana i nekoga Eduarda Ba….I za to je odlikovan od Cica Draze.Inace nezadovoljan radom opstinske inspekcije u svojoj genetskoj mrznji prema Srbima je dao predlog da se kazne za ulicne prodavne drasticno povecaju i dao je predlog za osnivanje paravojne komunalne redarske sluzbe sa ovlascenjima koje ni policija nema.Licno komandovao mojim hapsenjem u Knez Mihailovoj i iako je to sve snimljeno tuzilac Darko Djurovic je odbacio moju tuzbu.Kao 1941,1944 tako i danas partizani prvenstveno crnogorski i ustase protiv Srbije jedino su promenili dres i uzeli neka demokratska imena.Jedini spas Srbiji je za bandere u Knezu zavezat gradske oce i oduzeti im svu imovinu stecenu na funkciji.Pa jedan njegov stan u centru vredi bar 150-200.000 evra a ima ih.Da ste citali moje komentare zadnjih 15-tak godina ovo sa Oficirom Vas ne bi iznenadilo.Inace na listi SNS taj koji nije sluzio vojsku je 10 mesta ispred oficira vojske Srbije.

  • izvini o kome je reč? umeš li da kažeš ili ga štitiš? ko je to nestašni prijatelj?

   • Predsednik IO opstine Stari Grad Beograd stolar Nebojsa u medjuvremenu postao inzinjer.Sada je na listi SNS-a 10 mesta ispred oficira Vojske Srbije.A sve sam rekao jos pre 15 godina a sto nijedne novine u Srbiji nisu smele da objave to je druga prica.Za pisanje dobio dve nagrade u inostranstvu a ovde bio vise puta hapsen.I na kraju iako je sve snimljeno policija na sudu tvrdila da me nisu ni hapsili….

 4. Све је продато

  Кад је била приватизација, претходни циљ је био срозати предузеће до патоса да би се могло што јефтиније купити.
  Сада, под овом влашћу је све девалвирано: имање, знање, способност, честитост, породица,…све, све.
  Шта мислите зашто?Не само зато што су нам тоталне тупаџије, мафијаши, криминалци и настрани људи запосели власт.
  Значи да следи продаја свега и свачега, што је већ у току.Космет је такође у том пакету.Ту смо и ми, наше потомство преко катастрофалних вакцина, које, поред осталих последица, ако се остане у животу, постане се неплодан.
  Значи да нам је и будућност продата.

 5. Tako ti je kad ti dete odraste na ulici.
  Nikoga ne poštuje.
  Pa ni roditelje.

 6. Питање је, само, докле ћемо трпети да нам Србијанци у Србији буду грађани другог реда.
  Немам ништа против досељеника из околних (сада већ) држава, али зар треба из Бугојна да нам дође неки тамо Вучић или из Сарајева неки Шешељ…. да би нама који живимо овде деценијама (и чији су преци овде рођени) говорио како треба да живимо?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Simple Share Buttons