Веља Невоља: "Ало Рошави, јел мали са тобом?"- Аца Рошави: "Јесте" - Веља Невоља: "Ајде доведи га код мене"

Веља Невоља: „Ало Рошави, јел мали са тобом?“- Аца Рошави: „Јесте“ – Веља Невоља: „Ајде доведи га код мене“

4.9
(41)

Кратак разговор из наслова овога текста водили су недавно телефоном ухапшени вођа банде Веља Невоља и један од чланова његове банде Аца Рошави. Аца Рошави се у том моменту бесциљно возио Београдом док је поред њега у аутомобилу био Данило Вучић коме је Веља Невоља тако брижно тепао. Који минут пре него што је позвао Ацу Рошавог Веља Невоља је убио човека коме је потом одсекао главу и ставио је на леђа жртве. Тако је Веља невоља са лешом и одсеченом главом на њему сачекао долазак Аце Рошавог и „малог“ Данила Вучића.

Отац Данила Вучића Александар Вучић донео је давно процену да ће локална београдска банда која је била под директном заштитом његових људи из служби и полиције боље обављати послове безбедности и штитити његовог сина првенца од рецимо професионалаца из батаљона војне полиције. Тако су локални бандити од војске и њених служби по татиној дозволи и наредби преузели да се старају о безбедности његовог сина првенца.

Данас тај исти Александар Вучић по медијима кмечи како неко тамо угрожава безбедност његове породице коју је он директно гурнуо и предао у руке окорелих криминалаца који се нису либили да од Београда направе Медељин са краја деведесетих. Та група криминалаца коју је тако брижно гајила служба и полиција се отела контроли. Бруталност је служила да се и у редове службе и полиције која је требало да их контролише унесе страх и то је поприлично добро и ефективно деловало док се на удару те криминалне патологије није нашао син првенац Александра Вучића.

Овде није само реч о Данилу Вучићу и његовим више него пријатељским односима са најопаснијом бандом која се у Београду појавила у последњих десетак година. Много је више реч о онима који су балавце са београдских улица који долазе на партизанов југ искористили како би за њих растурали дрогу по граду. Огромне количине дроге. Дроге која у Србију стиже у огромним количинама било да је реч о хероину, кокаину или хемији. Дроге која завршава пред српским школама и у српском друштву и која је одговорна за четврт милиона тешких наркомана које данас у земљи имамо.

Александар Вучић је глава те мафијашке хидре која је за време његове владавине прогутала Србију и њену младост и од њих направила зверове који одсецају главе и људе топе у бурадима киселине. Александра Вучића је буквално болео курац док су Веља Невоља и екипа рокали припаднике супарничких екипа али се одједанпут сетио да му под носом функционише брутална банда чим су његовоим сину првенцу муда слетела у кљешта. Та синовљева муда у клешта бруталне криминалне банде ставио је управо он и нико други. Да не причамо сада о пословима његовог великог брата и његовим контактима у свету криминала. Оног организованог нарко криминала који не познаје границе и који у Србију шверцује десетине тона наркотика.

Замисите на шта личи психа човека који је свог сина првенца гурнуо и дао у руке бруталне криминалне банде која није зазирала од најбруталнијих убистава! Замислите човека чији је син стао пред Вељу невољу у друштву Аце Рошавог и леша коме је на леђима била одсечена глава! Знате ли колико је фотографија и видео записа направио тај Веља Невоља са тим лешом и одсеченом главом са Данилом Вучића поред њих?!

Замислите земљу у којој су главни послови цивилне службе безбедности везани са осигурање транспорта и продаје огромних количина наркотика. Замислите земљу у којој службе безбедности по налозима из председничког кабинета организују највећу производњу опијата у Европи! Замислите земљу у којој и после тога шефови тих служби и даље остану на њиховим положајима као да се ништа није догодило. Замислите са каквим неспособним идиотима имате посла и замислите ко вам брине о безбедности земље и ваше деце. Замсилите да имате председника државе коме је место у лудници истражног затвора. И замислите земљу којој су потребна најмања два затвора max security категорије у које треба набити сва то говна која су помислила да им је Србију у наследство да је арче и трују како хоће оставио нико други до Јосип Броз. Још један злотвор и србомрзац коме се и даље клањају у паганском храму који су за њега подигли у најлепшем делу Београда.

Замислите земљу у којој за горе наведена говна више нема места тј. места ће за њих само бити у оним max security затворима из којих више ни небо неће моћи да виде.

Милинко Милинчић, Србијаданас.нет

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Почиње суђење корумпираним и криминализованим припадницима полиције и БИА у случају Јовањица

Почиње суђење корумпираним и криминализованим припадницима полиције и БИА у случају Јовањица

5 (1) У Вишем суду у Београду данас и сутра одржаће се припремна рочишта у …

Јовањица: Од дозвола државе за узгој индустријске конопље до највеће лабораторије марихуане у Европи

Јовањица: Од дозвола државе за узгој индустријске конопље до највеће лабораторије марихуане у Европи

5 (1) Једна акција полиције у којој је откривена нелегална производња велике количине марихуане отворила …

Један коментар

  1. Greška ti je što si preskočio Miloševića, pa na Broza.
    Da se potrudimo i pitamo istinske istoričare da li za Srbiju ima većih štetočina u njezinoj istoriji od Pašića, Miloševića, i Šešelja sa Vučićem.

Leave a Review

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend