fbpx

Воју чека нова борба за живот

0
(0)

Јадранка и Александар Шешељ вратили су се из Хага у недељу увече. После силних перипетија успели су да виде Војислава који је у среду оперисан од рака.

Уморна и забринута, Шешељева супруга је пристала да са читаоцима „Вести“ подели информације о здравственом стању њеног супруга.

– Војиславу је оперисан канцер дебелог црева. Операција је била тешка, вишесатна, а Воја је све то добро поднео. Ипак, Александар и ја смо се насекирали јер два дана нисмо могли да га видимо. Пред нама је нова борба, Војислава чека дуготрајни постоперативни ток, али се надам да ће све проћи како треба – рекла је Јадранка.

Она каже да јој је најтеже било док није видела оперисаног супруга, јер није знала ни у којој је болници оперисан ни где је из ње пребачен.

– У суботу су ми јавили да дођем у затвор, у Схевенинген. Избезумила сам се, бојала сам се да су се моја страховања обистинила и да су Воју вратили у затвор – каже Јадранка додаје да је право изненађење тек чекало у Схевенингену.

– Тамо сам сазнала да је Воја пребачен у затворску ћелију и то на сопствени захтев! Тражила сам да разговорам са затворским лекаром, др Фалкеом који ме је мало смирио. Објаснио је да је много боље да Воја буде у својој ћелији него у затворској болници – прича Јадранка. Додаје да никад неће заборавити осећај беспомоћности док је ишла ка просторији за редовне затворске посете да би га видела.

– Воја трпи велике болове али се не жали, неће много ни да прича о томе. Потпуно га разумем зато што сам и сама прошла кроз сличне патње – рекла је Шешешљева супруга.

Анализе до краја недеље

Цела породица са нестрпљењем очекује хистопатолошке резултате који би требало да стигну до краја ове седмице. Јадранка објашњава да би ти резултати требало да покажу да на осталим органима нема метастазе канцера и да лимфни чворови нису захваћени раком.

 

Вести

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Какве ти несрећнице имаш везе са Операцијом Халијард? Ајде, МАРШ из Прањана заједно са тим увозним Енглезом!

0 (0) Председница Народне скупштине Маја Гојковић присуствовала је обележавању 74. годишњице Операције Халијард у …

Болтон: Сједињене Државе ће помоћи Међународном кривичном суду да умре својом смрћу

0 (0) БЕЛА кућа намерава да упозори Међународни кривични суд у Хагу да може увести …

2 Коментара

  1. JADRANKA JE VOJI RODILA TRI LEPA I PAMETNA SINA , Aaa’, ONA KUČKA S.P.O. , „KOJOTU“ NIJE RODILA NI „MAJMUNA“ !!!….

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *