Вучић је једини политичар у Европи који и даље шири Сорошеву мигрантску пропаганду

4.7
(22)

Не пада снег да покаже брег већ да свака звер покаже свој траг. Најновија мигрантска криза до које је дошло после одлуке Турске да отвори своје границе за мигранте који су потом покренули инвазију на Грчку и Европу само је потврдила да је Александар Вучић данас једини политичар у Европи који свом народу и даље продаје Сорошеву мигрантску пропаганду успут жестоко дискриминишући сопствени народ називајући нас фашистима само зато што нећемо да дозволимо да нам у у земљу уђе на хиљаде и десетина хиљада радикалних Муслимана пореклом из Сирије, Пакистана, Авганистана и Авганистана. У задње време веома је приметан и прилив афричких миграната који преко Турске покушавају да се домогну Европе.

Комесаријат за избеглице Републике Србије је у рукама Сорошевих људи и припадника Сорошевих НВО који на територији Србије организују логистику за илегално пребацивање блискоисточних и афричких миграната. Та идиотска прича у којој је комплетну мигрантску политику Републике Србије у своје руке преузео Ђерђ Сорош довела је дотле да су напади миграната на локално српско становништво постали свакодневни. Срби из Шида и Суботице које су на највећем удару инвазије миграната који буквално пустоше и уништавају све пред собом буквално вапе за полицијском заштитом и поновним успостављњем реда у својим општинама јер су им мигранти буквално уништили животе. Локална полиција је у тим местима одавно изгубила контролу над јавном безбедноћу па су тек пре неки дан тамо упућене интервентне јединице МУП-а Србије. Људи који живе у пограничним општинама на северу Србије према Мађарској и Хрватској буквално сваки дан проводе у страху.

Од свега је наравно најгоре што се брига о мигрантима пребацује на републички буџет тако да Сорош спроводи његову мигрантску политику ка Европи уз помоћ српских пореских обвезника које пас ионако нема зашта да уједе. Лудило напредњачког режима којем је на челу Александар Вучић довело је дотле да данас у Шиду на улици имамо масовне молитве Муслимана које се иначе крију од остатка Србије.

Режимски и окупациони медији цензуришу све вести о мигрантском насиљу и криминалу. Александар Вучић је до пре неки месец обећавао и давао мигрантима из Авганистана српско држаљавнство иако за то није постојао нити један једини законски основ. Од почетка мигрантске кризе 2015. године Александар Вучић и СНС апослутно ништа нису учинили да заштите интересе Републике Србије и свих њених грађана већ су потписавали међународне конвенције и уговоре који су сви до једнога потписани на штету Србије. Не само то већ је тај ИДИОТ од човека говорио о томе како ће нам ти блискоисточни и афрички мигранти дизати наталитет. Тај човек апослутно није нормалан када такво нешто уопште може да изусти.

Александар Вучић и данас поред свих проблема који постоје са мигрантима и који ће бити све већи и већи и даље Србима покушава да прода идиотску Сорошеву мигрантску политику. Док мигранте и некакав лажни квази хуманизам диже у облаке дотле свој сопствени народ назива фашистима и будалама само зато што своју земљу неће да претворе у Исламску џамахирију.

Александар Вучић је за масовне миграције и мигранте који се налазе у земљи преко криминалног подземља које контролишу он и његов брат Андреј узео гомилу новца да од Србије направи мигрантску вукојебину пуну миграната са Блиског истока и Африке. Јебе се њему и за Србијом и за Србима. Тај идиот прижељкује да Српкињама децу праве Авганистанци и Пакистанци. Док све земље у нашем окружењу на границу шаље велике војне и полицијске снаге како би спречили инвазију миграната из Турске Александар Вучић и даље одбија да заштити српску границу и спречи инфлитрацију више десетина хиљада људи са Блиског истока и из Африке о којима нико не зна ништа. Ни ко су, ни шта су.

Коначно је време да се читава Србија супростави антисрпској политици коју за интересе Ђерђа Сороша у Србији спроводи Александар Вучић са његовом бандом напредних криминалаца и да се свима у самој Србији а и изван ње веома јасно стави до знања да су миграције блискоисточних и афричких миграната кроз  Србију ствар прошлости. Оне мигранте који се тренутно налазе у Србији треба процесуирати по закону и по угледу на Грчку у веома кратком року депортовати у земље њиховог порекла.

Милинко Милинчић, Србија данас

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Беле колоније – Србија и Русија под окупацијом

5 (7) ами себи, а и једни другима, треба да се зарекнемо: нећемо дозволити да …

Вучићева “глава на пању” ником није потребна, она треба да се лечи или… Затвор је спас за њега и Србију

5 (7) Kрајем ове или почетком следеће године биће одржани ванредни парламентарни и редовни председнички …

4 Коментара

  1. MONEY, MONEY…PRODANA DUSA

  2. Доктор са Чубуре

    Демони одувек круже око људи. На кога год да се накаче, узрок је у том човеку, тим људима или том народу. Демон је увек само последица.

    Упорно елаборирање шта то све код демона не ваља представља трошење последњих залиха енергије и времена једног народа. Уместо тога треба добро анализирати на које портове (портале) су нам све се накачили и како да те портове код себе затворимо. Без тога, чак и по уклањању актуелних демона, портали у нама остају отворени и на њих ће се накачити неки нови које поново нећемо препознати док не буде касно.

  3. Вучић је једино ЂУБРЕ таквог калибра, које је икада обављало функцију председника неке джаве.

  4. Posle Vucica, dolazi Vucic, jer ideologija zemlje, odnosno pojedinaca, ostaje nepromenjena. Izbrisace nas sa mape za koju godinu. Vec nas cerupaju na komade, i rasteruju nase stanovnistvo da bi naselili migrante, pritom im plativsi. Koji je izlaz? Svaki srbin mora ponovo da zavoli svoju zemlju, da progleda kroz sve prepreke, da ostane srbin u srci i dusi. Tuzno je sta nas snalazi. Tuzno je sto nam je kolektivna misao svedena na njihove naredbe, tuzno je sto manipulisu strahom nad nama. Moramo se vratiti sami sebi da bi nam se Srbija vratila.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend