Насловна / Забава / Хумор / Вучић најавио хапшење „ТРУДНИЧКЕ МАФИЈЕ“

Вучић најавио хапшење „ТРУДНИЧКЕ МАФИЈЕ“

НИШ, 16. октобар 2016, (Њуз.нет) – Премијер Србије Александар Вучић најавио је данас у Нишу коначни обрачун државе са трудничком мафијом, сазнаје Њуз.

Вучић је рекао да је полиција дошла до сазнања да постоји организована мрежа трудница и породиља по читавој Србији, која испумпава новац из буџета и да ће држава ући у одлучујућу битку са њима.

– Због истраге не бих смео да превише откривам, али ћу само рећи да поседујемо информације да у држави постоји организована кримилана група, такозвана “трудничка мафија“, коју сачињавају жене од 18 до 40 година, која годинама уназад краде новац грађана Србије – изјавио је премијер, који је навео да су чланице ове криминалне групе имале разрађену тактику.

– Плански и са предумишљајем најпре роде једно, потом и друго дете, након чега би узимале четири, четири и по хиљаде по детету, плус још десет хиљада овако и стигле би до просечне плате, због чега годину-две дана не би морале да раде – рекао је Вучић и додао да су ове осумњичене жене новац трошиле углавном на бахате куповине пелена по Лилијима и ДМ-овима, као и неконтролисате шопинге у апотекама.

– Најстрашније је што су чланице ове организовале групе врбовале и младе девојке да им се прикључе. Поседујемо информације да су им током тајних састанака откривале који су им све папири потребни да би се пријавиле за породиљско боловање, као и на који начин могу пре истека да продуже боловање за још месец дана – рекао је Вучић.

Премијер је навео да је неопходно да се држава што пре обрачуна са “трудничком мафијом“ јер она озбиљно прети да угрози социјалну егзистенцију политичара са више функција.

Марко Дражић
Мирослав Милетић

Њузнет

Актуелно

Вучић: Стиже још пара за пензионере, да купе чипс и чоколоду!

Београд — Пензионери са најнижим примањима у Србији до краја године добиће једнократну уплату од …

Вучић у „Ћирилици“: Народе много кукаш а не радиш ништа!

Председник Србије управо гостује на телевизији Хаппy код Миломира Марића у емисији Ћирилица где разговара …

2 Коментара

  1. Citam I stidim se gde zivim, gde sam rodjena I gde mi deca rastu! Kako ga nije sramota da trudnice naziva mafijom?! Pa da li je njegova mama, sestra, cerka ili koga vec ima isto mafijasica?! Ako doticni, ne moze da obezbedi taj mizerni deciji za decu nemora ni da pljuje po zenskom bicu, jer je I njega rodila, a da je znala sta ce da rodi verovatno bi abortirala!

  2. konj
    pa šiptari su ti koji to rade konju jedan pa im ti daj sve što je naše
    kakva budala
    nemojte izaći i nemojte više glasati jer to je SRPSKI ćutati

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Simple Share Buttons