Вучићев режим у проблему: Више од пола војника и полицајаца одбија да се вакцинише

Вучићев режим у проблему: Више од пола војника и полицајаца одбија да се вакцинише

4.7
(173)

Тренутно се врше интерна анкетирања запослених у војсци и полицији везано за предстојећу вакцинацију против короне. Иако је председник Александар Вучић најавио да ће бити обавезна за све здравствене раднике, војску и полицију резултати анкете су такви да је више од половине активних војника и полицајаца рекло да се не би вакцинисало, тек нешто више од двадесет процената је рекло да би се вакцинисало док је остатак још увек без јасног става. Остаје да се у наредном периоду види да ли ће власт извршити притисак на запослене и извршити њихову присилну вакцинацију. Међутим овакви резултати анкетирања јасно показују колики је у ствари Вучићев ауторитет у сектору безбедности.

Ако се овоме дода званични податак из истраживања које је рађено са грађанима Србије и у којима се тек петина становништва изјаснило за вакцинацију добијамо праву слику поверења које имају грађани у власт и институције Републике Србије.

Мирослав Паровић, Народни слободарски покрет

Србин.инфо

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Идентификован ген који штити од ковид 19 заразе: ХЛА-ДРБ1*04:01

Идентификован ген који штити од ковид 19 заразе: ХЛА-ДРБ1*04:01

5 (3) Научници са Универзитета Њукасл идентификовали су ген који би могао да објасни зашто …

Миле Бјелајац: Одговорно тврдим да је војска након 5. октобра плански уништавана (видео)

Миле Бјелајац: Одговорно тврдим да је војска након 5. октобра плански уништавана (видео)

4.5 (2) У 69. епизоди емисије Дијалог говорио је др Миле Бјелајац, директор Института за …

9 Коментара

 1. Nikako da nam objasne šta fali migrantima. Zar oni nisu ljudi? Zašto ne vakcinišu njih? I šta fali romima? Zar i oni nisu ljudi? Ružna je ta diskriminacija koju ova vlast sprovodi nad pripadnicima nekih grupa.

 2. obicaj je da iza neizlecivog nekrofilnog sadiste, majmuncine, kriminalca i magarca, stoji oriuzana sila, psihopata, razbojnika i maloumnika, na svako zlo spremna.
  ni dobro dugo ne moze trajati a zlo uvek svoj put nalazi, pa jednog krapinskog neandertalca uvek je spreman drugi zameniti, cesto i gori, ko onaj udbas, koji se ko zlo ne oglasava vec se predstavlja ko mesija ,, draga moja deco, voljeni moj narode,, a za njima neobelezene masovne grobnice i dzaba leb sa nase grbace, od nase muke, suza i krvi.

  odjebite bosanci maloumni i vi sto o zlocinima svojih cutite, vi sionski mudraci, kobile sa tudjim stocnim pasosem a nas savetujete i o redu i radu instrukcije dajete, sve vas samar ceka.
  kulturu jednog naroda ne cine majmuni sa kupljenim diplomama i dotumarala stoka.
  Srbin je neko ovde utemeljen, domacin, ko postuje slavna dela svojih predaka, obicaje svoga naroda, borbu i rztve svojih junaka, svoje knjizevnike, svoje crkve i brani svoje od zveri i satane.
  sto takvih je mnogo a i deset dovoljno da za sobom ostave delo trajno a zemlju slobodnu.
  ubijali su nas sto za jednoga i sad to cini genocidni majmun i magarac a i mi se moramo nauciti dvostrukom merom vracati, jer sad su vremena mnogo opasnija od proslih.
  nasa Biblija moraju biti i Junacke narodne pesme al i Lirske. Nasa uciteljica mora biti istorija a junastvo spas od zla i satane i njegovih robova.
  milost za bliznjeg a za dotumaralog jedino surova kazna.
  Zivela Sveta Srbska Zemlja i svakom ko joj sluzi cast i hvala a od Boga srece i zdravlja.

 3. И да додам. Срби пишу ћирилицом. У србским народним песмама (епским и лирским) нема беса, за разлику од овог текста, са којим бих се, уз мала неслагања, углавном сложио.

Leave a Review

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend