Вучићeва предизборна кампања у Краљеву - аутобуси, сендвичи, црвене... (видео)

Вучићeва предизборна кампања у Краљеву – аутобуси, сендвичи, црвене… (видео)

Да је за Александра Вучића предизборна кампања већ увелико почела, сведоче бројни аутобуси којима владајућа странка довози, углавном, уцењене и застрашене грађане, који морају да представљају декорацију на наступима напредњачког вође. Данас је то био случај у Краљеву, где је Вучић присуствовао отварању фабрике Леони, а аутобусима су грађани довожени са свих страна.

Данас су се краљевачки напредњаци упрегли из све снаге да дочекају свог господара, који не свраћа тако често у њихов град. А сав труд је узалудан ако се не појави довољан број људи који ће се поклонити председнику и сведочити његовој генијалности.


Како није било довољно Краљевчана који су спремни да понизе себе и свој разум, прибегло се старом опробаном рецепту довожења људи са стране, који са Краљевом немају ама баш никакве везе, а ту су били и редовни притисци и уцене за запослене у градској управи и предузећима. Како се дало чути, и руководство саме фабрике Леони, по принципу штапа и шаргарепе, кажњавало је и награђивало запослене у зависности да ли су одбили или пристали да дочекају Вучића.

Тако су се данас на друштвеним мрежама појавили бројни снимци непрегледних колона аутобуса, којима су грађани дошли у Краљево. А заузврат, уверили смо се у то и на неким претходним скуповима, сви они бивали су “награђивани” сендвичима и црвеном новчаницом (1.000 динара).


Постало је очигледно да Вучића све више хвата нервоза пред најављене изборе на пролеће идуће године, јер није више тако сигуран у глатку победу, а народ све више отвара очи пред криминалом и корупцијом која цвета у земљи.

Зато је Вучић морао да створи привид подршке, а то се може само применом силе над слободном вољом појединаца, који, углавном, због сопствене и егзистенције своје деце морају да им подлегну.

Иако све делује сјајно и бајно на површини, испод се види сав трулеж напредњачке машинерије, а шрафови пуцају ли, пуцају. Само тако се може објаснити ово присилно довожење људи у Краљево, али и друге градове широм Србије.

Директно.рс

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

НАПРЕДНИ НАРКО КАРТЕЛ Колувији укинут притвор, а продужен Вељку Беливуку

НАПРЕДНИ НАРКО КАРТЕЛ Колувији укинут притвор, а продужен Вељку Беливуку

Предрагу Колувији, првооптуженом за плантажу марихуане “Јовањица”, укинут је притвор после скоро две године. Он …

Док Србија нестаје у демографском мраку Вучићева министарка Чомић промовише истополне заједнице

Док Србија нестаје у демографском мраку Вучићева министарка Чомић промовише истополне заједнице

Гордана Чомић, министарка за људска и мањинска права и друштвени дијалог, и поп певачица Сара …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *