За белосветски башибозук шест тона меса, ракија и вина, за полицију паштета и нарезак

0
(0)

„Полицајци су већ два дана ангажовани на обезбеђнењу инаугурације председника Александра Вучића у Београду и већ два дана стражаре по осам сати дневно, а за храну добијају суви оброк, док за дневницу од 150 динара не могу да купе храну“, саопштили су из репрезентативног Полицијског синдиката Србије. Како се наоводи, они су поново изненађени небригом врха МУП Србије за полицајце.

„Полицајци из целе Србије су већ други дан ангажовани на обезбеђењу инаугурације у Београду и већ два дана за храну добијају Суви дневни оброк (СДУ), односно по три конзерве и парче хлеба за исхрану. И да хоће не могу да купе храну од дневнице, јер она износи 150 динара“ каже се у саопштењу синдиката.

Иначе, по осам сати у сменама патролирају на врућини у чизмама које иначе користе зими. Они ће и сутра бити ангажовани цео дан.

– Док се званице буду гостиле на пријему, полицајци ће морати да се задовоље конзервом паштете и хлеба или месним нареском. Пример неорганизованости или небриге о полицајцима јесте што су данас и те конзерве подељене тек поподне, а за доручак полицајци ангажовани на обезбеђењу нису добили ништа – каже Вељко Мијаиловић, председник Полицијског синдиката Србије.

Вестионлине

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Бихаћ: Масовни сукоб полиције и миграната, више повређених (видео)

5 (1) У мигрантском центру Липа код Бихаћа синоћ је дошло до сукоба више стотина …

СВЕДОЧЕЊЕ МОНАХА Полиција и војска шверцују мигранте, упадали нам на имање (видео)

5 (12) Србин.инфо и Народне патроле су обишли манастир Светог Димитрија на Сувој планини, у …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *