За нарко дилера Ђолета Слинавог раде тројица полицајаца лазаревачке полиције!

0
(0)

За Ђорђа Јаковљевића, званог Ђоле Слинави, вођу нарко-групе из Лазаревца, раде најмање тројица полицајаца лазаревачке полицијске станице. Сарадња је склопљена непосредно после укидања локалног полицијског тима, који је за врло кратко време постојања пре него што је расформиран поднео 57 кривичних пријава против препродаваца дроге у Лазаревцу.

Сарадња је склопљена непосредно после укидања локалног полицијског тима, који је за врло кратко време постојања пре него што је расформиран поднео 57 кривичних пријава против препродаваца дроге у Лазаревцу.

Они наводе да се на рад тренутног командира станице Радојка Царана и вође групе за сузбијање наркотика Саше Милуновића не могу пожалити јер су они раније оформили групу за борбу против наркотика, која је је за само три месеца процесуирала чак 57 дилера, након чега је расформирана.

– То су узорни полицајци и у њих не сумњамо да имају било какве везе са дилерима са нашег списка – рекли су у Удружењу.

У београдској полицији кажу да није изненађујуће што се у Лазаревцу дилују наркотици, јер је једна од богатијих београдских општина.

Родитељи би требало да у породици заведу ред и посвете се деци која су најчешће на мети препродаваца наркотика. За куповину дроге је потребан новац, па би родитељи требало да обрате пажњу где њихова деца троше новац, с ким се друже и где излазе – рекао је извор из ПУ Београд?!

Саговорник додаје да питање дилера није само ствар полиције, већ и тужилаштва и суда, односно да питања зашто дилери са листе Удружења нису досад процесиурани не би требало постављати само полицији.

 

Извор: Прессонлине, Блиц

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Помоћница министра Бранислава Недимовића, ухапшена због примања мита од 24.000 евра и намештања јавне набавке

5 (3) Дарија Јањић Нишавић, помоћница министра Бранислава Недимовића, ухапшена је због примања мита у …

Припадник МУП-а Републике Србије ухапшен са 58 килограма марихуане

5 (5) Припадник Министарства унутрашњих послова Србије Ј.Б. ухапшен је пре два дана са 58 …

Један коментар

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend