”За нашу децу” населићемо џихад ратнике у виду ”мирољубивих” миграната које неће ЕУ
фото: ЕПА/Седат Суна

”За нашу децу” населићемо џихад ратнике у виду ”мирољубивих” миграната које неће ЕУ

Хорде миграната тероришу грађане Србије уз отворену подршку евроунијатске колонијалне управе

Због нашег немара и опортунизма деценијама смо дозвољавали неконтролисано насељавање Шиптара-Албанца на нашу земљу, а они су нам разорили светиње по KиМ и протерали највећи део народа. Уместо да смо из тога извукли одређену поуку, данас се прави иста грешка; пуштамо хорде лажних муслиманских миграната (у наставку: мигранти) који ће нам потпуно разорити земљу, а народ протерати. Тако, у догледној будућности, неће бити ни Срба, ни Србије.

По налогу Запада, Вучић је почео са трајним насељавањем миграната, не обазирући се на трагичне последице тог процеса, који се дословно може назвати угрожавање опстанка Срба на њиховој матичној земљи. Демографска дестабилизација Србије, која је последица политике отворених граница, прети да од православне земље створи муслиманску џамахирију.

Док медији ”Великог брата” о томе упорно ћуте, на још увек слободном интернету свакодневно добијамо информације о криминалу и насиљу које чине муслимански мигранти по Србији. Истовремено, полиција не врши своју основну дужност, да брине о безбедности грађана и њихове имовине, него само констатује учињено кривично дело или прекршај мигранта, и случај се тиме завршава. Уместо да полиција стави под контролу мигранте, првенствено пооштравањем безбедносних мера у сабирним центрима, или спровођењем систематских активности чији је практични (не нужно и прокламовани) циљ да они напусте нашу земљу, припадници њених снага их враћају са границе, одвезу их у унутрашњост и пусте. Kада полиција због кретања без папира и приведе мигранта у Прекршајни суд, судија му изриче само опомену и пушта га да иде где хоће и ради шта хоће. При томе се врши невиђена сатанизација свих трезвених и забринутих појединаца и организација који аргументовано указују на опасност од неконтролисаног боравка и кретања миграната по Србији.

На сву ту неправду, колонијални управитељ Александар Вучић поручује да су сви који се бране од мигранатског насиља фашисти, односно да треба да их пустимо да нам отимају и уништавају имовину и да нам повећају наталитет силовањем жена. По Вучићу, нису фашисти они који силују, малтретирају, уништавају туђу имовину, све са оним који их у томе подржавају, него су фашисти они који неће да дозволе да им силују и малтретирају народ и уништавају имовину. То лудило умишљеног вође не треба да чуди, садашњи велики евроунијата и сам је некад био ”фашиста” када је позивао на рат и освету деведесетих.

Због погрешне политике евроунијатске управе према мигрантима ни један грађанин Србије више није безбедан. Док медији ћуте, све чешћи су инциденти са ”Алаховим ратницима”, лажним мигрантима. Поред међусобних обрачуна, насрћу на жене и девојчице, упадају у куће, цркве, пљачкају, физички нападују и вређају грађане… Ако се остваре планови Запада о трајном насељавању неколико милиона миграната на Балкану, то ће дефинитивно убрзати нестанак Срба и државе Србије. Да то није ”теорија завере” или далека будућност, него сурова стварност потврђују следеће чињенице:

Влада донела уредбу – мигрантима се даје од 200.000 до 1.400.000 динара за покретање бизниса, Вучић ослобађа пореза послодавце који запосле мигранте, тако да плаћају 70 одсто мање доприносе и порезе на доходак радника, мигранти ће имати предност при запошљавању, Даблински 1,2 и 3 и Маракешки споразум омогућавају интеграцију миграната у образовни, здравствени и социјални систем, као и добијање докумената земље у којој се налазе чиме добијају иста права са матичним становништвом.

Било каква јавна критика подлеже кривичним санкцијама, а медији који се буду „дрзнули” да о томе обавесте биће драконски кажњавани и затварани (Маракеш). По неким проценама и глобалним плановима на подручју Србије, Црне Горе, БиХ и Хрватске очекује се трајни прихват од 6 до 9 милиона миграната.

Стално расте број миграната, на југу несметено улазе, а на северу земље недозвољавају им да изађу. За време ванредног стања организовано су довозили мигранте из Мађарске и размештали их широм Србије.

Србија још увек није решила проблем свих избеглих и расељиних лица током ратова на подручју бивше Југославије. Kако може ођедном пружити уточиште десетинама, можда и стотинама хиљада илегалних миграната с других континената које неће ЕУ?

Kао одговор на ово безумље, када неправда постане закон, отпор је наша дужност. У условима када је миграната све више и све су агресивнији, када је полиција само обичан посматрач, када власт све чини да се прикрију злочини миграната, једино што нам преостаје је да сами организујемо заштиту имовине и својих породица.

Да ли су ”Фашисти” они који хоће да заштите жене, децу од лажних миграната?

Ову државу, тренутно колонију, не чини само евроунијатска колонијална управа и њихови ботови, већ и народ који треба да се пита. Зато уместо великих прича и надахнутих текстова, уместо лажног умиривања савести, уместо тражења изговора, крајње је време да народ узме ствар у своје руке, јер то налаже и теорија природног права која гласи: ”Народ има права на побуну, када се осети угрожен у виталним животним интересима.” Србија је данас пред уништењем, а Срби пред истребљењем! Зар нам треба више разлога?

”Против неправде треба се борити. Равнодушно гледати неправду исто је што и творити неправду.” Св. Николај Жички

Уредништво ”Борба за истину”

Извор: Борба за истину

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

Општа и масовна блокада путева у суботу биће много дужа и шира од најављене!

Општа и масовна блокада путева у суботу биће много дужа и шира од најављене!

Савез еколошких организација Србије (СЕОС) саопштио је данас да ће блокада путева у суботу, почев …

ЦРНОГ јури Вучићева нарко-мафија, склонио се у Београд, размишља да оде из земље!

ЦРНОГ јури Вучићева нарко-мафија, склонио се у Београд, размишља да оде из земље!

Драган Миловановић Црни зауставио је у суботу багер који је ишао на људе у Шапцу …

2 Коментара

  1. alahovi ratnici kozojebci, i onaj genocidni zlikovac, jebace majku i oca svoga sto ih israse, bezace oni odavde vicuci beste noge da vas ne poserem.
    mira u Svetoj Srbskoj Zemlji nema dok serve, uvek robove i sluge tudjina ne naucimo, a i one iza okeana, da drhte pri pomenu Srbije i Srbina a o ovom izmetu krmka i pasceta dzaba prica, drzace se pobliz svog satora i pljackati po pustinji karavane.
    HHRRKK PU

  2. nema vise u francuskoj 7. nikoga, da pise o cvecu i slavi bravara obijaca ktedrala i ubicu Srba, razume se za njegove pare, neke usamljene koji drugacije misle necemo pominjati, oni su svoje mesto dobili.
    sad su druga vremena, mesto copa sad satanisti i vukodlaci, ker im majci, a sa njima jedino tako da vas mogu razumeti i cuti; tu ne pomaze ona ,,zima je pokrila snegom doline i polja ravna, i tavne visoke gore. Vihori sneznog praha po pustom viju se polju, i cela priroda cuti, i listak poslednji vene od zimskog studenog daha,, da moze i tako al to oni nece razumeti.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *