Због Гангулине бахате градње, комшијама отпада и плафон
фото: ФоНет

Због Гангулине бахате градње, комшијама отпада и плафон

Након што им је због радова на вили Александра Шапића поплавио подрум, породици Пајовић сада је почео да отпада и плафон. Ова породица већ месецима муку мучи са проблемима који су настали због нелегалних радова на кући коју је купио нови потпредседник Српске напредне странке. Инспекција, упркос томе, не реагује. Правни заступник породице Пајовић, адвокат Владимир Гајић каже да их зато сматра Шапићевим саучесницима у кривичном делу.

Најновије фотографије показују кроз какав хорор породица Пајовић пролази од маја месеца. Тада су почели радови на кући на Бежанијској коси са којом деле кров, а коју је купио председник општине Нови Београд и ново појачање СНС Александар Шапић.

Претходне вечери поплављен је подрум, а како је за Нова.рс рекао Лука Пејовић, то је само један у низу инцидената.

„Секли су неке зидове и пошто ту има пуно прашине, прскали су их водом. Нису добро обезбедили, вода се сливала, дошла је до плоче и разлила се. Њихов мајстор је рекао да се и код њих слило. Надамо се да је само то, да нису неку цев исекли. Плафон је пукао, очекујемо и да се дигне паркет у дневној соби, пошто је плоча натопљена“, каже Лука и додаје да је цео комплекс направљен као једна целина, а да се Александар Шапић понаша као да је све његово.

Због Гангулине бахате градње, комшијама отпада и плафон

„На наш заједнички зид који делимо су надоградили све што је заклоњено засторима. Сливник у дворишту су забетонирали, тако да ако буду неке обилне кише, постоји могућност да сви подруми буду поплављени, јер вода неће имати где да отече. Претерали су све мере и границе, као да уз њихову кућу иду и све наше куће“, додао је Лука.

Инспексцију зову, али безуспешно.

„Ова градња је почела у мају, звали смо инспекцију небројано пута, никада се нико није јавио“, рекла је Љиља Пејовић.

Правни заступник породице Пејовић, адвокат Владимир Гајић, за Нова.рс каже да је овај случај парадигма немоћи обичног грађанина пред режимом.

„У овом тренутку седам дописа је послато Градској грађевинској инспекцији због нелегалне градње Александра Шапића. Писао сам и притужбу главном инспектору града Београда на рад инспектора задуженог за овај случај. На све то добили смо само један одговор и то да чекају да се изјасни Шапић. Од тад је прошло две недеље, он се није изјаснио, зида и даље, а породици Пејовић се због тога гомилају проблеми. Сада могу да кажем да је грађевинска инспекција саучесник Шапићу у овом кривичном делу, а ово је класичан пример како пролази обичан грађанин када дође у сукоб са бахатим представником режима“, рекао је Гајић за Нова.рс.

Нова.рс

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

Како је разбијен и уништен српски бокс

Како је разбијен и уништен српски бокс

Kада је гроф Потемкин добио на управу Kрим и југ тадашњег Руског царства, задатак му …

Како су "Новости" пре затварања бирачких места знале да је "ДА" победило на референдуму?!

Како су “Новости” пре затварања бирачких места знале да је “ДА” победило на референдуму?!

Вечерње новости, чији је главни и одговорни уредник Милорад Вучелић, „пораниле“ су са резултатима гласања …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *