Због стотинак содомита данас су у Србији уз помоћ државне репресије грађанима Србије укинута уставна права!

Због стотинак содомита данас су у Србији уз помоћ државне репресије грађанима Србије укинута уставна права!

Овогодишња геј парада доживела је потпуни дебакл, јер се окупило једва око двеста особа, од пар десетина учесника, готово половина је била активиста СНС-а који су дошли по страначком наређењу да подигну бројност скупа, међутим ни то није помогло.

Такође, уз активисте СНС-а били су гости из иностранства, као и гости из Србије  међу којим су министарка за државну управу и локалну самоуправу Ана Брнабић, градоначелник Београда Синиша Мали, шеф мисије ЕУ у Србији Мајкл Давенпорт, амбасадори САД, Велике Британије и Канаде, председник Демократске странке Бојан Пајтић…

Ар Инфо

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

Србија: Раст оболелих од СИДЕ, углавном хомосексуалаца

Србија: Раст оболелих од СИДЕ, углавном хомосексуалаца

У СРБИЈИ се шири ХИВ инфекција, и то првенствено сексуалним путем и међу мушкарцима! Од …

ПОЛИТИКАРАЊЕ бр.73. '' МАКРО и МЕРДИТА '' (видео)

ПОЛИТИКАРАЊЕ бр.73. ” МАКРО и МЕРДИТА ” (видео)

”Политикарање” Домаћини: Томислав Црногорац и Саша Рудић Тех.подршка: DJ.Willy и Горан Станаревић Радио Сербона Београд …

7 Коментара

  1. šaka jada jebe 7 miliona

  2. Manite se pedera, i vi sto ih populisete i vi sto ih mrzite.
    Kako ja da se zapolim sa fakultetskom diplomomm, diplomirao sam pre 7 godina i ni blizu posla u sturci ????

    • U Srbiji, dokle god narod ćutu i pored toga što su im navodni političarčići pozatvarali sve fabrike, industriju celu, i preduzeća i nasilno Srbe sprečavaju da uživaju elementarne ljudska prava, a to je i pravo na rad, nećeš se ni ti ni svi ostali Srbi zaposliti ni u struci ni van struke!! Srbi treba da se dignu i ultimativno zahtevaju momentalno ostvarivanje elementarnog ljudskog prava, a to je pravo na rad i dostojanstven život!! Više od milion Srba trenutno ima protivpravno ukinuto elementarno pravo, pravo na rad, život, slobosu i dostojanstven život!! Pravo na dostojanstven život nema skoro niko od Srba sem ovih u vlasti!! Kako je moguć dostojanstven život bez elementarnih ljudskih prava?!?!?! Dakle, totalno smo obespravljeni jer nam ukinuto i svim silama sprečeno uživanje elementarnih ljudskih prava, a Srbi po tom pitanju ćute!!!! Neviđena ludost naroda, i najgnusnija podvala i zlo prevashodno sudske vlasti pa onda i izvršne i zakonodavne!!! Po tom pitanju oni su bukvalno zločinci prema Srbima, i ne postoji niko od njih ko zbog prećutkivanja i obmanjivanja javnosti, nije zaslužio da odgovara za zločin protiv čovečnosti!!!

  3. Čega se pametan stidi, budala se ponosi…..

  4. Нема довољно новца за лечење тешко болесне деце, него њихови родитељи буквално просе како би успели да плате скупу операцију, а за ове болеснике, није проблем издвојити велику своту новца из државне касе. Од нашег новца.

  5. Slepi ste kod ociju,parada je samo paravan da se uzmu pare milion evra

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *