Србија

Застава инпро: Све теже стање штрајкача глађу

ЗДРАВСТВЕНО стање инвалида рада “Заставе инпро” у Крагујевцу, који већ 18 дана штрајкују глађу, све је лошије. Сви су видно смршали, бораве у хладним просторијама, практично спавају на бетону… Готово да нема дана да неко од њих не заврши у болници, али се већина врати у погон. Од 28, колико је започело протест, остало их је 23. Два инвалида рада налазе се у болници, један је на кућном лечењу, а троје је одустало од штрајка глађу, али не и од штрајка.

– Морамо да истрајемо. Не могу да верујем да нико из владе неће да дође. Послали смо још једно писмо министру за рад и социјална питања Александру Вулину не би ли нашао неко решење – каже председник Штрајкачког одбора Стеван Пушара.

Новости

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

�оментара

  1. Od bezdušnih krvnika, nacista, koje jedino interesuje što veći broj Srbskih žrtava očekivati pomoć, je nenormalno!! каже:

    Pod njihovom vladavinom od prošle godine iz Srbije je nestalo oko 200 000 Srba, a Srbi i dalje, od ove nacističke horde vlastodržaca, očekuju pomoć!!! Kako je moguće da Srbi ne znaju da je od 90-ih godina prošlog veka, po dotadašnjem priraštaju Srba, sada u Srbiji trebalo da živi oko 12 milona Srba, a Srba, u Srbiji, danas nema ni 6. milona?!?!!? Pa ovi nacisti su, za vreme njihove vladavine, zadnjih skoro 30.godina, sprečeli i potamanili približno 6.milona Srba!! I Srbi od njih očekuju i nadaju se nekom boljitku, nekoj pomoći!! Srbi, oči imate, a ne vidite!! Kako možete od njih očekivati pomoć, kada oni za sve vreme njihove vladavine, a to je skoro 30.godina, samo zatiru li zatiru li Srbe i Srbiju!! Činjenica da 1/3 Srba živi ispod granice siromaštva, takođe, ogoljeno prikazuje i potkrepljuje dokaz da je njihova jedina briga što brže zatiranje Srba i Srbije!! Od bezdušnih krvnika koje jedino interesuje što veći broj Srbskih žrtava očekivati pomoć, je nenormalno!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close

Детектовали смо Адблокер!

Поштовани, рекламе су једини начин финансирања нашег сајта те вас молимо да угасите адблокер на нашем сајту како би нам тако помогли да наставимо да објављујемо још боље и квалитетније вести без цензуре и длаке на језику. Хвала на разумевању!