Србија

Колико дрскости и безобразлука је потребно за ово? То председник државе? (видео)

Ово није ни председник, ни човек! Ово је пола ИДИОТА!

Србија данас

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

�оментара

  1. AMA, JE L’ OVO MOGUCE, LJUDI!?
    PA, OVO NIJE NI POLA IDIOTA!
    OVO JE FEKALIJA!
    I IDIOT JE COVEK, A OVO NIJE COVEK!
    O, BOZE SACUVAJ I SAKLONI, STA SE OVO DESAVA SRBIJI!?
    STA LAPRDA OVA FEKALIJA. BOG TE MAZ’O?
    ODAKLE ISKOCI TI, VRLJAVI PA OVAKO LAPRDAS O SVETINJI PECKOJ PATRIJARSIJI!?
    JESI LI BIO TAMO UOPSTE!?
    ZNAS LI STA JE TO, IZMETU!?
    SIKTER, SIPCU POBACENI IZ NASE ZEMLJE, SIKTER, SMRADU TRULI!

    1. Očigledno je on tek juče saznao šta je Pećka patrijaršija, pa je pod utiskom tog svog “prosvetljenja” ubedjen da je on jedini “pametan” i da treba da pokaže i u marketinške i manipulativne svrhe iskoristi tu svoju “intelektualnu nadmoć” nad nama neprosvetljenim, glupim Srbima. I ranije sam tvrdio da je on priglup, ali u poslednje vreme sve više verujem onom komentatoru koji nedavno ovde reče da je on dok su živeli u Bečeju pohadjao specijalnu osnovnu školu za ometene u razvoju. Dosad je disciplinovano sledio uputstva savetnika, ali sad je potpuno prolupao. Ili su ga savetnici napustili ili je on prso pa nije više u stanju da se kontroliše. U svakom slučaju ne valja za nas.

  2. Ma, ovo je sramotno toliko da prosto ne mogu da poverujem da neko moze ovoliko da baljezga, ovako besramno, ovako debilno i bolesno. Iz svake reci izbija poruga, ruganje, podsmevanje, ponizavanje, a nije ni svesna fekalija da samo po ko zna koji put otovreno pokazuje sta je!
    Ovo je cista patologija.
    Nema svoje korene, nema karakter, nema cast, nema dostojanstvo, nema kulturu, osnovno vaspitanje, osecanja, zna da je kopile, peder, kukavica, nesposoban, nistarija i nikogovic, pa oseca stravicnu i patolosku mrznju prema svemu sto nakaza nije!
    Strasno!

  3. Па за овакав идиотлук мжне треба ти памет уопште! И да је та увреда здравог разума за нас Србе неки изузетак, па да се и обезумљеном опрости. Али, све има границе. И понижавању ове врсте.

  4. Пећка патријаршија – скупина цркава на домаку Пећи, крај Пећке Бистрице, а на улазу у Руговску клисуру-један је од најзначајнијих споменика српске прошлости. У њој се вековима налазило седиште српских архиепископа и патријараха. Од свога постанка у XIII веку Патријаршија је окупљала учене теологе, врсне књижевнике и обдарене уметнике и сви су они у њој остављали сведочанства о свом прегалаштву. Стога је она данас не само старо средиште српске цркве, већ и место где се чува значајна уметничка заоставштина.

    Јадан, незна ни шта значи патријаршија. Анђео ми каже не извлачи мач још, али душа ми руку тресе. Анђели драги.

  5. Шта рећи, лудак и будала. Само умно ограничени могу рећи за њега да је интелигентан. Ово мајка више не рађа. То само може бити побачај. Деца ће га се стидети и испаштати целог живота. Наш народ за неког ко се шепури без разлога каже: шета се ко засран голуб. Овај изрод баш то и такав ради ФУЈ!

  6. Коментар овог типа је тужан. Нашем преседнику је хитно потребна помоћ, здравственог реда…

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close

Детектовали смо Адблокер!

Поштовани, рекламе су једини начин финансирања нашег сајта те вас молимо да угасите адблокер на нашем сајту како би нам тако помогли да наставимо да објављујемо још боље и квалитетније вести без цензуре и длаке на језику. Хвала на разумевању!