Хроника

ОДАКЛЕ ПАРЕ: Директорка из СПС носи пиштољ, има јахту и скупе лимузине!

БЕОГРАД – Буди тих и носи пиштољ са собом.

Ивана Петровић (32), функционерка СПС и одскора директорка маркетинга у „Дунав осигурању“, носи оружје, открива Курир. Осим забрињавајуће љубави према пиштољима, она је  изгледа открила посебну економску формулу за богаћење пошто је већ и власница фирме, али и неколико возила и пловила.

– Увидом у евиденцију Пореске управе утврђено је да је именована обвезник пореза на регистровано оружје, пореза на пренос апсолутних права на половним моторним возилима и пловним објектима и пореза и доприноса од обављања самосталне делатности – наведено је у документу Пореске управе у који је Курир имао увид.

Сајт тројка.рс објавио је да, према подацима из банке, Ивана Петровић није оптерећена кредитом ни по ком основу, а дозвољени минус који користи износи 130.000 динара. Петровићева је 2008. године купила стан од 71 квадрат на Новом Београду за 110.000 евра у кешу.

Како је успела да стекне све то са тако мало година јуче нисмо успели то од ње да сазнамо.
– Не могу да вам помогнем. Пошаљите поруку с питањима. Позив је прослеђен, она очигледно не може да се јави. Није тренутно у Београду, али чим види ваш СМС, одговориће – рекао је извесни Саша, који се јавио на њен број телефона.

Питања Ивани су прослеђена, али није на њих одговорила. Извори Курира из врха СПС кажу да је позната по бахатом понашању, па наводе пример да је на свој Фејсбук профил окачила фотографије у скупоценом аутомобилу, у којем је позирала с пријатељицом и малом белом пудлом.

Од дипломираног социолога до саветника у Влади

Ивана Петровић је по образовању социолог. Радила је као саветник за медије и односе с јавношћу у СПС, члан је Председништва Форума жена СПС и била је ПР менаџер у кабинету министра за инфраструктуру Милутина Мркоњића.
У марту 2009. године почиње да води Службу за односе с јавношћу и маркетинг Јавног предузећа „Србијагас“, а однедавно је директор маркетинга у „Дунав осигурању“.

Питања за Ивану Петровић

– Које тачно оружје имате и откад?
– Шта ће вам оружје?
– Јесте ли га купили, колико сте га платили? Ако је поклон, од кога сте га добили?
– Која све моторна возила имате?
– Које пловне објекте имате?
– Колико сваки од тих моторних возила и пловних објеката кошта?
– Одакле вам толико новца?
– Како сте га зарадили?
– Коју самосталну делатност имате и откад је водите, чиме се то бави ваша фирма?
– Колики порез на све ово плаћате?

Аутор: Екипа Курира

 

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

�оментара

  1. Па људи моји она је јавна личност ( стриптизета , старлета ,пословна пратња или како се то већстручно зове )

  2. Jeste videli sta je direktor,kamo srece da je jedina.Sta njih briga za narodne pare, a siromasne porodice ne mogu da ostvare, ni taj bedni decji dodatak. Odbijaju ljude za smesnih 30 din.A ovano polako nestajemo kao narod.O tome treba da razmisli, ova gospoda sto vodi ovu drzavu.Bolje da se pozabave ovin, nego nekim belosvetskim problemima koji se nas ne ticu.Bolje da brinu o svom narodu ili im je naro samo glasacka masina.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close

Детектовали смо Адблокер!

Поштовани, рекламе су једини начин финансирања нашег сајта те вас молимо да угасите адблокер на нашем сајту како би нам тако помогли да наставимо да објављујемо још боље и квалитетније вести без цензуре и длаке на језику. Хвала на разумевању!