Безбедност

Србија, земља чуда! Возач министар одбране а керамичар координатор служби безбедности

Београд – Братислав Гашић, бивши министар одбране, који од прошле суботе више није потпредседник СНС, нову функцију требало би да добије у безбедносном сектору – незванично сазнају „Новости“.

Како преносе наши извори из напредњачког табора, Гашић би у новој подели карата могао да добије место координатора безбедносних служби, што је задужење које је Александар Вучић преузео после формирања владе 2012.

У игри је и друга опција, да Гашић буде именован за директора предузећа „Југоимпорт СДПР“, јер је процењено да би ту имао шансу да надгради резултате раста наменске индустрије, која је за време његовог министровања, током прошле године, забележила извоз од 750 милиона долара.

Када је реч о осталим министрима који су остали без потпредседничких функција у СНС – Николи Селаковићу, Небојши Стефановићу, Зорани Михајловић и Јадранки Јоксимовић – њихов будући ангажман знаће се после преговора са СПС и другим потенцијалним партнерима у будућој влади.

Тако се у политичким кулоарима помиње и рокада портфеља, по којој би Александар Вулин водио ресор унутрашњих послова, док би досадашњи министар Небојша Стефановић преузео одбрану.

Известан је и повратак Горана Кнежевића у Немањину, који је у првој „напредњачкој влади“, формираној 2012, био министар пољопривреде. Који ресор ће припасти њему и осталим експотпредседницима СНС, зависиће од евентуалне коалиције са социјалистима.

Новости

фото: ФоНет

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Један коментар

  1. Да ли неко зна адресу секретара Бироа за координацију – кооодринатора рада служби безбедности. Од 10 маја 2011 чекам одговор на правни поднесак – средство у вези повреде устава, закона и међународно правних уговора и повеља кроз сакупљање, обеаду и примену личних и породичних података без одбрења оштећених, а у стварању привидног делимичног идентитета у иностранству откривеног вишеструког агента – провокатора од 50их година прошлог века, заштићеног од 70их година од Станета Доланца у вршењу кривичних дела под вишеструком институционалном заштитом.

    Иначе је ствар поред решавања трајне тираније из овог случаја од општег и недељивог јавног интереса, јер постоји повреда права из псоебних законских услова регулације положаја припадника НАТО-трупа у СР Немачкој, односно лица у својству припадника трупе што је овај вишеструко заштићених агент и УДБЕ и страних делова служби за прикривене операције све време био.

    Прве информације које ће дочекати и новог координатора, министра МУПа, министра правде, одбране, поред осталих као чланове Савета за националну безбедност, а на основу љихове законске и сутавне обавезе контроле обраде и размене података у којима може настати оштећење права лица чији се подаци обрађују.

    Противзаконске државне тајне – трајна дискримианција –
    представка од 10.05.2011 и 07.10.2013 –
    понављање 17.07. 2016 – изостанак било какве реакције и одговора

    http://wp.me/p3pD8b-jE

    Уставна и законска надлежност Савета за националну безбедност и Бироа за координацију у вези повреде уаставних и законских ограничења, повреде и укидање права из услова недозвољене обраде података у сложеној вишедеценијској строго тајној операцији и сарадњи делова служби и осталих институционалних органа у иностранству и земљи:

    Противзаконске државне тајне – трајна дискримианција –
    представка од 10.05.2011 и 07.10.2013 –
    понављање 17.07. 2016 – изостанак било какве реакције и одговора

    http://wp.me/p3pD8b-jE

    Председник републике – представка
    противазконска злоупотреба података

    пет – 17. 07. 2015 – понављање од 10.05.2011 и 07.10.2013

    изостанак одговора и питање надлежности

    http://wp.me/p3pD8b-kl

    Више првих информација на следећим страницама:

    https://viktorkoss.wordpress.com/

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
Close

Детектовали смо Адблокер!

Поштовани, рекламе су једини начин финансирања нашег сајта те вас молимо да угасите адблокер на нашем сајту како би нам тако помогли да наставимо да објављујемо још боље и квалитетније вести без цензуре и длаке на језику. Хвала на разумевању!