Алексић: Колувија чува своје шефове, Вучић ниједну лошу реч о њему није рекао

Алексић: Колувија чува своје шефове, Вучић ниједну лошу реч о њему није рекао

5
(2)

Потпредседник Народне странке Мирослав Алексић изјавио је данас да суђење власнику „Јовањице“ Предрагу Колувији, оптуженом за највећу производњу марихуане у Европи, показује да он настоји да сачува „своје праве шефове“, а да му они гарантују да ће све проћи „безбедно по њега и да ће у једном тренутку бити ослобођен“.

„Цела држава је стала иза Колувије и сада раде на контроли штете како се не би дошло до краја и како се не би сазнала пуна истина. Председник Србије Александар Вучић ниједну лошу реч није рекао о Колувији, није похвалио полицајце који су решили тај случај, него их нападају таблоиди под контролом власти“, рекао је Алексић телевизији Н1.
Алексић је истакао да је „очигледно стратегија да се свим средствима нападну нападну полицајци и тужилац“, и додао да је исти модел примењен и у случају Дарка Шарића, када је бивши начелник криминалистичке полиције Родољуб Миловић називан „генералом Папајом“.

Алексић је подсетио да Колувију брани адвокат Владимир Ђукановић, лични пријатељ председника Србије, посланик СНС-а и председник Одбора Скупштине Србије за правосуђе, који заступа и председниковог брата Андреја Вучића у спору који је покренуо против Алексића.

„Инспектори који су открили случај ’Јовањица’, Слободан Миленковић и Душан Митић, прошли су полиграфско испитивање и то када је прошле године Вучић најављивао да су он и његов брат Андреј спремни да иду на полиграф, али то до данас нису учинили. Позивам их да сада оду на полиграф, али да тестирање буде независно, а не на Вулиновом полиграфу“, навео је Алексић.

Алексић је рекао да је Колувија „очигледно припреман да буде нови министар пољопривреде“, што би се и догодило да није ухапшен.

„То што Колувија помиње Андреја Вучића и Звонка Веселиновића само говори да је полиција имала сазнања и раније и зато су га питали о њима. Зашто полицајци нису питали Колувију о академику Костићу, него за баш о Андреју Вучићу и Звонку Веселиновићу? То значи да су имали нека сазнања“, рекао је Алексић.

Алексић је навео да је Колувија у својој одбрани говорио „невероватне ствари“ и да само још није рекао да су га „киднаповали ванземаљци и да је Ватикан умешан“ у тај случај.

„Колувија изговара исте реченице као председник државе, говорио као државни функционери када гостују у јутарњим програмима телевизија са националним фреквенцијама под контролом власти“, рекао је Алексић.

Србин.инфо

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Радници Икарбуса поверовали у обећања Вучића и Весића па две године нису видели плату!

Радници Икарбуса поверовали у обећања Вучића и Весића па две године нису видели плату!

5 (2) За неколико месеци у Икарбусу би требало да се оконча компликована процедура мењања …

Хашење те фудбалске банде да почнеш од директора БИА Гашића и "специјалног саветника" владе Тончева!

Хашење те фудбалске банде да почнеш од директора БИА Гашића и „специјалног саветника“ владе Тончева!

5 (1) ПРЕДСЕДНИK Србије Александар Вучић гостовао је у јутарњем програму телевизије Пинк, где се …

Leave a Review

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend