Алексинац: Свратила да региструје ауто, покрао је полицајац

ПОЛИЦАЈАЦ А. Ц. који ради на управним пословима у Алексинцу покрао је жену која је дошла у МУП да поднесе захтеве за регистрацију возила. Он је из њене торбе узео новчаник у којем је било 1.200 динара и кредитну картицу са које је скинуо 22.000 динара.

Како „Новости“ сазнају, осумњичени А. Ц. је јуче приведен, а приликом претреса његове куће, полиција је пронашла и аутоматску пушку за коју највероватније не поседује дозволу.

Све се догодило 8. августа поподне, када је педесетчетворогодишња Алексинчанка дошла да преда папире за регистрацију возила, јер ради у агенцији која се тиме бави. Њу је службеник вратио по још неке папире, те је она у том тренутку заборавила торбу на шалтеру.

– Када сам се после неколико минута вратила, затворила сам ташну не сумњајући ништа, јер рачунам да сам у МУП безбедна – рекла нам је жртва пљачке, која је желела да остане анонимна. – Кад сам се вратила у агенцију, кренем кући и свратим до радње да купим нешто мајци. Тада сам приметила да ми нема новчаника. Одем до банке и видим да раде до 4. Позвала сам их телефоном да пријавим да ми је нестао новчаник и они су рекли да ће одмах блокирати картицу. Моја је грешка што сам пин носила поред картице записан. У 15.11 цео минус је био подигнут.

Жена је све пријавила полицији, али још не зна да ли је њен новчаник пронађен и хоће ли јој новац бити враћен.

ПРИВЕДЕН У ЧЕТВРТАК

КАКО за „Новости“ каже извор близак полицији, установљено је да је новчаник узео полицајац који ради регистрације возила, који је одмах отишао до првог банкомата и подигао сав новац јер је пин био уписан поред картице. Њега је, како сазнајемо, полиција привела у четвртак увече, а приликом претраге стана, у његовој кући пронађено је и оружје.

Ј. ЋОСИН, Новости.рс

Актуелно

Годину и по без првог полицајца Србије

Управа криминалистичке полиције (УКП) МУП-а Србије, која се бори против дилера, мафијаша, „шкаљараца” и осталих …

ВЕЛЕИЗДАЈА! Јункер изјавио да је ВЕЛЕИЗДАЈНИК спреман да стави потпис на издају Србије

Како преносе француски медији, шеф Европске уније Жан Клод Јункер потврдио је да је председник …

3 Коментара

  1. Od kada policajci rade na reg. vozila Koliko znam tamo rade referenti….

  2. Sada će da piše da je isti odavno poznat policiji, da se bavi i raznim nelegalnim delatnostima, trgovinom ljudi, droga …eto, malo ga pratili, al pao na tuđoj kartici…

  3. Лопов је лопов и треба да буде иза решетака. Али ми је чудна аљкавост и низак ниво безбедносне културе ове жене, поготову ако је реч о жени која ради овакве послове за Агенцију. Могу да прихватим њену аљкавост да заборави торбу и новчаник на шалтеру, али никако не могу да схватим да неко држи ПИН записан на картици.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Simple Share Buttons