fbpx

Анђус: Човић је увлакач свим режимима, заиграо се и мисли да је много битан

0
(0)

Дан после инцидента који се са спортских страна преместио на стране хронике, Дејан Анђус је покушавао још једном да „преврти филм“, али да размисли шта и како даље.

– Ни дан после инцидента не могу да се отмем утиску да се Човић много заиграо, да је отишао превише далеко и да мисли да је много битан. А није – каже Анђус.

За догађај се прочуло муњевитом брзином.

– Обичан адвокат приправник овакав случај може да реши против Човића, па макар га бранио и тим најскупљих америчких адвоката. Шта овде није јасно?! Човек је дошао усред ноћи, џипом, испред телевизије. Сачекао ме, вређао, задао неколико удараца, наглашавам само ногом, и побегао са места догађаја када је чуо да зовем полицију – додаје Анђус.

Безбедносне камере са околних објеката су, наводно, снимиле цео догађај.

– И то је занимљиво. Један полицијски инспектор ми каже да постоји снимак, али да је прилично замућен. Стварно?! Него, овде је истина, и то је кристално јасно: Човић је увлакач свим режимима. Месецима се додворава Александру Вучићу, а има проблем са његовим рођеним братом Андрејем, који је потпредседник кошаркашког клуба Звезда. И сад је у проблему, пошто су са млађим Вучићем у клуб дошли млади људи са новим идејама које се не уклапају у његову преварантску филозофију да се клуб купи за, словима и бројком, нула евра, да се сачека приватизација и да се ужива у „чарима“ преваре. Човићев животни интерес су паре. Он не верује никоме. Верује само у новац – јасан је Анђус.

Новинар Анђус чека реакцију правне државе.

– Чекам реакцију правне државе и подсећам да је Бранкица Станковић била вербално извређана са навијачке трибине, а да су сви похапшени добили две године робије. Човић је прексиноћ мирно сео у џип и отишао кући да спава. Надам се да ће се ускоро добро наспавати, али на неком другом месту.

АДВОКАТ ПЕРОВИЋ: ОДБРАНА, ПА КАЗНА
Адвокат Небојша Перовић каже да су могуће три сутуације које би правно разрешиле инцидент између Анђуса и Човића.

– Ако је било грађана који су видели инцидент и ако је то нарушило њихово спокојство и мир, а притом су Анђусу нанете лаке телесне повреде, онда је реч о квалификованом, односно тежем облику кривичног дела насилничко понашање. За то дело прописана је казна затвора од шест месеци до пет година – објашава Перовић. – Уколико при овом догађају никоме нису угрожени мир и спокојство, онда је то кривично дело наношење лаких телесних повреда, које се гони по приватној кривичној тужби.

У случају да је Анђусу и прећено, реч је о кривичном делу угрожавање сигурности.

Тужилаштво би требало да позове осумњиченог и оштећеног и да после тога одлучи да ли ће поднети оптужни предлог, или у случају да Човић није осуђиван, предложи опортунитет, односно одлагање кривичног гоњења.

– Уколико дође до опортунитета, новац би вероватно био уплаћен за санирање последица од поплава – каже Перовић.

 

Новости

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Анђуса наместио бизнисмен коме је Вучић намештао вишемилионске послове и помогао му да избегне казну затвора

0 (0) Спортски новинар Дејан Анђус ухапшен је јуче због сумње да је покушао да …

Вучић ухапсио Анђуса због критике, а као повод наместио му „изнуду“

0 (0) БЕОГРАД – Телевизијски водитељ Дејан Анђус ухапшен је јутрос у Београду под сумњивим …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *