fbpx

Андреј Вучић је први напао командира Жандармерије уз псовке и претње! (видео)

0
(0)

Владимир Домазет, адвокат жандарма који су оптужени да су претукли Вучићевог брата и брата Синише Малог, каже да има пуно нелогичности у самом догађају, али и у чињеници да су Вучић, обезбеђење и Предраг Мали на неки начин привилеговани.

До сада су своје исказе и виђење инцидента који се догодио током “Параде поноса” 2014. године дали окривљени жандарми, Андреј Вучић, Предраг Мали и један припадник обезбеђења.

Адвокат жандарма Владимир Домазет каже да процес није ни на половини, јер одбрана има још петнаестак сведока који би требало да испричају оно што су видели тог дана.

[youtube url=“https://www.youtube.com/watch?v=ebCWHYOYCaE“]

Домазет је у интервјуу за “Јужне вести” напоменуо да чуди то што Андреј и људи који су били с њим и током инцидента имају посебан третман током саслушања.

– Ми смо били изненађени да Андреј Вучић и сведоци и војни полицајци улазе на посебан улаз који је само за судије. Дакле ту не улази ни тужилац. Када смо ставили ту примедбу, рекли су нам да су у питању “разлози безбедности”. Ако су то разлози за Вучића и Малог, зашто су и војни полицајци сада дошли са те стране. Која безбедност? Чега су се бојали, пита Домазет.

Он додаје да је проблем током обезбеђивања “Параде поноса” настао јер се Вучић, чланови обезбеђења и Предраг Мали нису легитимисали када су наишли на жандарме који су то од њих тражили.

– Први је Андреј Вучић кренуо да пробије кордон и он је пробио кордон од четворице жандарма и наишао је на командира којег је ухватио и гурнуо. Није било легитимисања. Покушали су да прођу говорећи “службено, службено”. Жандарми кажу да је Вучић покушавао да прође силом, да је говорио “ко сте ви да ме заустављате” и “расформираћу вас”. Испао је и пиштољ једном од чланова обезбеђења и жандарми су интервенисали, рекао је Домазет.

Након инцидента, како каже Домазет, а то су на суђењу потврдиле обе стране, ишло се до кабинета премијера Србије на разговор, што је по њему мешање судства и политике.

Телепромптер.рс, Јужневести.инфо

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Језива истина о издаји на Косову 1999. – Челнике српских служби су плаћали шиптари (ВИДЕО)

4.9 (18) Врх српских обавештајних служби је примао новац од Албанаца како би жмурео на …

СКАНДАЛ! Шта тражи Андреј Вучић кога повезују са нарко мафијом у државној делегацији Србије у Москви?! (фото)

4.7 (16) Андреј Вучић, брат председника Србије Александра Вучића, присуствовао је са делегацијом Србије на …

Један коментар

  1. Umesto da sude ovim razbojnicima oni sude policajcima. Bruka.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *