БАТО ГАШИЋУ! Да се ти мајсторе вратиш фуговању и плочицама?

БАТО ГАШИЋУ! Да се ти мајсторе вратиш фуговању и плочицама?

Режимски медији пуни су наслова, фотографија и видео снимака сукоба навијача са београдског дербија. Одмах су као по команди кренули да спинију причу о некаквим операцијама страних служби које су ето искористиле двадесетак будала да организују немире по улицама Београда након сукоба на партизановом југу. Данас су се појавиле информације да иза немира и сукоба навијача стоји шкаљарски нарко клан чији су припадници наводно платили двадесетак идиота да на партизановом копу у сред  дербија организују некакве немире и преузимање навијачких група. Све већа небулоза од небулозе која само говори да српска полиција и службе немају појма шта су тих двадесетак будала тражили на југу и ко их је ту послао па кљуцају као ћорави пилићи. Прича је сасвим једноставна. Навијачке групе се одавно користе за растурање огромних количина наркотика по Београду и Србији и то је већ доста дуго тако. Ради се о сукобу нарко мафије и њених група за превласт на тржишту наркотика у Београду. Ноторна је глупост писати о страним службама јер не постоји толико глупа страна служба која би на партизанов југ и то у срце копа послала двадесетак идиота. Ноторна је глупост да иза шкаљарског клана стоје стране обевештајне службе јер шкаљарци немају контакте са страним службама осим са појединцима из АНБ-а и БИА као и са појединцима из врха српске полиције који су на њиховом платном списку.

Оно што највише забрињава је чињеница да у Србију улазе странци са плановима за изазивање сукоба, да се данима башкаре по хотелима у центру Београда и да успевају да одраде немире за које су плаћени а да српска полиција и службе о томе немају појма. Уместо тих Хрвата и Бугара у Београд су тако могли да се ушетају и терористи и да направе много горе срање од оног на партизановом југу. Како би било да одговорни у МУП-у лепо даје оставке због пропуста у раду полиције који су резултирали масовним ремећењем јавног мира и безбедности?

А ти Бато Гашићу да се вратиш мајсторе фуговању и кермичкмим плочицама?

Милинко Милинчић

Србија данас

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

Влада формирала тело за спречавање корупције на највишем политичком нивоу

Влада формирала тело за спречавање корупције на највишем политичком нивоу

Влада Србије формирала је на данашњој седници Kоординационо тело за спровођење оперативног плана за спречавање …

Швајцарски медији: Александар Вучић је мафија, Дијана ухапшена због…

Швајцарски медији: Александар Вучић је мафија, Дијана ухапшена због…

Под насловом “Зашто Челична Лејди треба да остане иза решетака”, “Der Bund” и “Tagesanzeiger”, швајцарска …

2 Коментара

  1. Управо тако. Шта уопште ради тај Гашић? Нема га месецима да с еобрати јавности, а чак ни поводом овог догађаја!

  2. Говно увек плива по површини. Такав нам је врх државе, комплетна државна управа и јавна предузећа. Дилетанти, олош, људи без морала и знања а о радним навикама и да не говоримо, налазе се на водећим положајима и организују рад државе и институција о којима појма немају. Резултати су видљиви. Државу води бубалица, који никад није имао друга ни пријатеља, искомплексиран и болестан, патолошки лажов, никад нигде није радио и доказао своју стручност. Какав је то дипломирани правник који не зна шта је Устав, не зна право које је студирао а воли да води економију и да прича о њој.Отима пензионерима пензије, Уставни суд се оглашава ненадлежним. Министар иностраних послова не зна ни један страни језик па у разговору са страним званичницима млатара рукама и изиграва дворску луду. Криминалци се кандидују за избор на највише државне функције, јавни тужиоци не реагују, само се хапси сиротиња која на друштвеним мрежама критикује водеће политичаре. Распад система на свим нивоима јер док паметнији попуштају будале воде државу. Време је за промену.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *