Беране: Полиција и ДПС ометају гласање

Свесни свог изборног краха, представници ДПС у директној сарадњи са представницима полицијских снага на најбруталнији начин ометају процес гласања и покушавају да утичу на изборну вољу Беранаца.

Коалиција Здраво Беране апелује на Управу полиције да, уместо упада у приватне поседе поштених грађана, припадника наше коалиције, своју енергију усмере на активности према криминалцима који се ових дана слободно шетају улицама нашег града, саопштено је јуче из коалиције “Здраво Беране“, која је са Демократама јуче била битку за очување изборне победе извојеване четвртог фебруара на локланим изборима, који се одлуком ДИК понављају на пет места.

– Срамота је за једну државу да се у 21.веку упада у кућу бившег посланика, одборничког кандидата и члана свих органа Социјалистичке народне партије – Данке Марковић. Истовремено се приводи на разговор и члан општинског одбора СНП Јелена Раковић. Овакве и сличне сцене својствене су искључиво тоталитарним режимима, саопштава КОАЛИЦИЈА “Здраво Беране-СНП-ДФ-Српска странка-Уједињена Црна Гора-Слободни грађани Берана“.

Коалиција „Здраво Беране“ апелује на све грађане на мјестима на којима се данас понавља гласање , да не наседају на провокације и унапред исцениране намештаљке.

– Победа је сасвим близу, а ДПС, у сарадњи са својиМ државниМ органИМ још једном показује немоћ и чињеницу да су свесни свог политичког фијаска. Беранци и данас показују да нема те политичке и криминалне силе која их може зауставити да оловком, демократски заокруже “Здраво Беране“ и тиме још једном пошаљу поруку да из овога града креће велика победа, данас у Беранама, а ускоро и у осталим градовима, саопштила је коалиција “Здраво Беране“, која држи власт у Беранама.

Новости.рс

Актуелно

Европол: Око 800 терориста са Балкана у Исламској држави

Директор Европола Роб Вајнрајт изјавио је данас у Софији да се око 800 људи са …

Први опозициони лидер у Црној Гори иде у затвор

Милан Кнежевић, предсједник Демократске народне партије и један од лидера Демократског фронта, биће први опозициони …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Simple Share Buttons