БЕЗОБЗИРНА ПЉАЧКА! Скоро 200.000 евра за НОВИ САЈТ ВЛАДЕ који не вреди ни 10.000!

БЕЗОБЗИРНА ПЉАЧКА! Скоро 200.000 евра за НОВИ САЈТ ВЛАДЕ који не вреди ни 10.000!

Златно доба доноси и златне пројекте, а пошто смо решили проблем сиромаштва, искоренили корупцију, подигли просечне плате на ниво најразвијениијх делова Норвешке, ред је да остатак новца из буџета који не цури него прелива пребацимо и на неке, на први поглед, мање битне пројекте.

Тако је Влада на чијем је челу Ана Брнабић (да, ово баш глупо звучи) одлучила да уради нови сајт и на њега потрошила врло скроман износ од чак 18.644.000 динара + ПДВ, што у укупној цифри дође негде око 200.000 евра.

Нови сајт ће вероватно моћи да копа нафту, злато и дијаманте јер апсолутно ниједан други разлог не постоји да се оволика цифра стровали у исти, да подсетимо ономад су тужили Оливера Дулића за негде око чак 5 пута мањи износ.

Ипак, Брнабић је објаснила да је ово заиста сјајна понуда јер су са фирмом „Еффецта Солутионс“ договорили чак још 3 сајта (не знамо каква) и ЦРМ система за целу Владу (не знамо како ће га тачно користити, али као да је и битно).

Честитамо овом приликом израду новог сајта и надамо се да ће реаговати и Председник републике који би могао да направи свој неки нови сајт по бар 5x већој цени јер једноставно што да не. А и кога брига изгледа…

Герила.рс

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

ПОКЛОНИЛИ МИЛИОНЕ ЕВРА НАРОДНИХ ПАРА! Ко је дао незаконите субвенције Геоксу

ПОКЛОНИЛИ МИЛИОНЕ ЕВРА НАРОДНИХ ПАРА! Ко је дао незаконите субвенције Геоксу

Транспарентност Србија затражила је да институције утврде одговорност због незаконито додељене субвенције италијанској компанији Геокс, …

Лазаревац: Како директор ЕПС-а Милорад Грчић народним новцем откупљује ПИЧКЕТИН

Лазаревац: Како директор ЕПС-а Милорад Грчић народним новцем откупљује ПИЧКЕТИН

Пре коју недељу у јавност је доспела информација да су ЕПС, Железнице Србије и Путеви …

Један коментар

  1. To priglupo, da ne kazem tupavo nakazno djubre nije nas premijer, jer ono ne zna ni sta je, jedno ima u gacama, a misli da ima ono drugo, dakle, kompletna degeneracija i geneticka greska, mutacija, a to sto grabe, pljackaju, otovreno unistavaju mi smo krivi. Mi cutimo i gledamo sta nam nakaze degenerisane u svakom pogledu rade i zemlji i nama.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *