Брнабић да објасни како један кабловски оператер вреди више од ПКБ или РТБ Бор

Брнабић да објасни како један кабловски оператер вреди више од ПКБ или РТБ Бор

Председавајући Савеза за Србију Драган Ђилас јавно је упитао Владу Републике Србије и компанију Телеком, чији је држава већински власник, како је могуће да један кабловски оператер у Србији буде плаћен чак 190 милиона евра и да се државне паре уплате на офшор рачуне на Кипру.

„Позивам госпођу Брнабић да објасни како један кабловски оператер чији су годишњи приходи свега 17,3 милиона евра и добит 1,5 милиона евра, вреди скоро дупло више од ПКБ-а који има 17.000 хектара најплоднијег земљишта са 700 км канала за наводњавање, огромном механизацијом, силосима, лабораторијама. Госпођо Брнабић, како је могуће да један кабловски оператер вреди више од целокупног РТБ Бор за који кинеска компанија Зи Јин има обавезу да у првој години кроз докапитализацију, дакле кроз плаћање себи самима, а не држави Србији, уплати свега 85 милиона евра? Обавештавамо Вас и Владу, уколико нисте упознати: док Телеком даје понуде за куповину ТВ Прва и О2, спрема се продаја МСК Кикинда за цену од десетак милиона евра, иако ова компанија на рачуну у овом тренутку има дупло више новца“, истакао је Ђилас поводом продаје кабловског оператера Коперникус државном Телекому.

У име Савеза за Србију, Ђилас је поручио да ће сви они који прљавим махинацијама отимају имовину свих грађана, одговарати пред законом:
„Јавно обавештавамо све учеснике оваквих махинација да ће сва имовина овако отета грађанима Србије, после смене ове штеточинске власти бити национализована и да ће сви актери бити предмет истраге независних тужилачких и правосудних органа.“

(Извор: Савез за Србију)

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

Арапска Ал Дахра уништава остатке ПКБ-а, краве умиру од глади, погледајте шта раде Вучићеви пријатељи (видео)

Арапска Ал Дахра уништава остатке ПКБ-а, краве умиру од глади, погледајте шта раде Вучићеви пријатељи (видео)

– Данас смо испред београдског гиганта, нечег што је красило бившу Југославију, нешто чиме смо …

ПЉАЧКА: Телеком даје 600 милиона евра за Премијер лигу, десет пута преплаћено!

ПЉАЧКА: Телеком даје 600 милиона евра за Премијер лигу, десет пута преплаћено!

Државна компанија Телеком Србија откупила је права за телевизијски пренос фудбалске Премијер лиге Енглеске на …

2 Коментара

  1. E, pa mnogo trazite od ovog mutant mutavog degenerika, brate mili!

  2. nije vazno sta misli ruzna krvatica predstavnik za stampu usunjalog krvatsko – germanskog protektora Srbije, inace ludog i mutavog. — i ako je ovo ,,sve po zakonu,, bice suda i vesala, i za one njegove instruktore, mentore i pomagace i pomagace iz ustasluka dotumarale a ima ih.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *