Болесник: „Крв сам повраћала због Божовића!“

0
(0)

Високи функционер МУП-а који је до те мере психички злостављао своју сарадницу да је морала да оде на боловање је државни секретар Владимир Божовић, открива у разговору за “Ало!” секретарица МУП-а Марија Ј. Несрећна жена која је јуче одлучила да открије појединости овог случаја каже да је поред гинеколошких проблема имала озбиљних проблема са варењем, и то до те мере да је повраћала и крв.

У разговору за “Ало!” секретарица Марија Ј. (29) открива да је због тог инцидента имала озбиљних проблема.
– Све што сте написали је потпуна истина! Две године сам радила као секретарица државног секретара Драгана Марковића Марконија. Када је он отишао, на то место је постављен Владимир Божовић, а ја сам остала и даље у том кабинету. Осам година радим у МУП-у, трудила сам се да свој посао обављам професионално и до његовог доласка нико није правио проблеме око мог рада. Пресије и проблеми су почели чим је дошао, а све је кулминирало у марту. Због тог инцидента, поред гинеколошких проблема, имала сам и врло озбиљан поремећај са органима за варење до те мере да сам и крв повраћала – прича наша саговорница.
После скоро два месеца вратила се са боловања и распоређена је у други кабинет.
– Када сам дошла, рекли су ми да сам распоређена у Биро за стратешко планирање. Од тада га нисам видела. Иначе, последице тог стреса и свега што је он проузроковао још осећам. Дуго сам размишљала шта да радим, да ли да све ово да испричам. Али, како нажалост ја нисам усамљен случај, решила сам да кажем шта се заиста десило, јер се заиста и као жена, али и радник осећам врло лоше. Само се надам да се овако нешто више неће поновити ни мени ни мојим колегиницама – додаје Марија Ј.

Дачић: Испитаћемо цео случај!

Министар полиције Ивица Дачић је, пре него што смо пронашли секретарицу, реаговао на наш текст под називом “Изгубила менструацију због Дачићевог сарадника” и оштро осудио мобинг високог функционера полиције.

– Оштро осуђујем наведено угрожавање људских права које сте навели и тражим да објавите име и презиме мог сарадника за ког тврдите да имате информацију да је злостављао своју секретарицу, како бисмо испитали све чињенице везане за наведени догађај. И уколико буде потребно, предузећемо све законске мере и радње у делокругу Министарства. Ја и сарадници нисмо били информисани о догађају који сте објавили, иначе бисмо одмах реаговали – изјавио је Дачић за “Ало!”.

Божовић: Никада никог нисам злостављао!

Владимир Божовић пориче за “Ало!” да је икада имао инциденте са секретарицама и другим сарадницима.
– Не знам о чему се ради, јер ја никада нисам имао било какве проблеме са секретарицама. Од када сам на овом месту, ниједна није отишла из мог кабинета. Дошла је једна, али ни на чије место. Ниједан запослени у МУП-у није трпео последице због мог понашања. Ако ви сумњате да се нешто тако догодило, нека та особа која то тврди поднесе пријаву, нека то МУП истражи и да се све утврди. Ја вам понављам да никада и никога нисам малтретирао или злостављао – изјавио је Божовић за наш лист.
Ало

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Нећеш ти никога вакцинисати нити одређивати ко и куда може да путује! НЕСТАНИ из наших живота, да те што пре заборавимо!

3.4 (14) – Kорона вирус је спуштен је на тај ниво да не може да …

Јутарњи лист: Србија je приватни шоу Александра Вучића који на свим телевизијама глуми мученика, а медији стоје на бранику „оца нације“

5 (10) Увијек смо били корак испред, али постоје проблеми с респираторима. Буде ли требало, …

2 Коментара

  1. Nekako joj verujem bez dvoumljenja, ali sta ce biti sa zlostavljacem??

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend