БРАЋА ВУЧИЋИ И НАПРЕДНИ КУЧИЋИ! Колико сте прошле године били добри на малини?

0
(0)

„Државу“ очигледно не занимају читаве привредне гране, судбина хиљада пољопривредних произвођача и њихових породица и буквално читавих региона Србије: Малинари се већ годинама брутално пљачкају и то од стране лоповског и велеиздајничког режима браће Вучић. Њима је зинуло дупе да узму још коју десетину милиона евра а све на контро сељачке муке и беде. Они који већ годинама не могу да саставе да из производње малине изађу у плусу.  Заболе издајничка и лоповска говна у Београду што ће западна СРбија да гладује ако не добије довољно макар да покрије трошкове производње малине.

Сељачка мука послује у губитку да би се десетак људских олоша и гадова сваке године богатило на њихов рачун.  И то макар да раде нешто па нек се и богате. Међутим не раде ништа. Знају да од продаје малина део колача треба да однесу браћи Вучић да би дозволе за извоз биле на време. И како би могли да увозе малине много лошијег квалитета из иностранства које онда препакују и продају као српску. Тако обарају и цену српске малине и сеире над муком српског сељака. Грамзиви олош коме никада није доста пара и ћара. И док се индустрија бобичастог воћа у читавом свету шири и развија и док све више земаља покушава да уђе у тај сектор дотле у Србији која има једну од ако не и најквалитетнију малину на свету све зависи од воље два гразива идиота који неће презати да тај читав сектор униште. Јер малина се у Србији већ годинама не развија нити њена производња расте а то је тако јер се баш као ни данас у време почетка бербе малине за њу не зна цена. Два идиота оставиће читаве регионе земље без икаквих примања.

За шест година власти напредни олош појео је и уништио читаву земљу. У читавој земљи је комплетан распад система и земља функционише по основама оријенталне вукојебине од пре три века. Оно што мучни млаинари треба да схвате је да не треба на преговоре да зову ни оног несретног министра Недимовића који је огрезао у криминал и корупцију јер се то говедо не пита за било шта. Као што се не пита ништа ни онај мутави фикус који се у економију и државну полиитику разуме као она чувена Марица у кривак.

На блокаду у Пријепољу треба да позовете Андреја Вучића. Код њега и његовог брата велеиздајника у џеповима завршава највећи део ваше малинарске муке и он је тај који одређује цену ваше малине. Он вам треба.

Милинко Милинчић, Србија данас

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Kо ће прекинути „пословање“ премијерке са братом Игором?

4.4 (32) Игор, брат премијерке Ане Брнабић од државе добио послове вредне преко 40 милиона …

Судски вештак на жетон: Чудни детаљи са суђења сину Жељка Митровића

5 (4) Поступак против Александра Митровића, сина власника ТВ Пинк Жељка Митровића, који је по …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend