Насловна / Србија / Политика / Брнабић: Не пристајемо ни на какве ултиматуме, одбацујем захтев за моју смену
Брнабић: Не пристајемо ни на какве ултиматуме, одбацујем захтев за моју смену 1

Брнабић: Не пристајемо ни на какве ултиматуме, одбацујем захтев за моју смену

Премијерка Ана Брнабић изјавила је да неће узети у разматрање захтев учесника протеста „Један од пет милиона“ да до 13. априла поднесе оставку зато што, како је рекла, то траже људи „који демократију желе да оспоре насиљем на улицама, вешалима и моторним тестерама“.

Она је у Kрагујевцу, где је присуствовала уручењу кључева станова за младе научнике, рекла да захтев за смену сматра „ултиматумом“.

„Нисам се уплашила ни вешала, ни претњи, ни моторних тестера. Ми поштујемо демократију. Србија је друштво пристојних и нормалних људи и никада нећемо пристати на ултиматуме насилника и фашиста. Мој одговор на тај захтев је – не. Не морају да чекају до 13. априла, већ могу колико данас поподне да наставе да нам прете, да ће да блокирају зграду Владе Србије или моју кућу зато што ни на какве ултиматуме нећемо пристати“, казала је премијерка новинарима.

Учесници протеста „Један од пет милиона“ одржаног у суботу у Београду затражили су оставке председника Србије Александра Вучића, премијерке Ане Брнабић и председнице Скупштине Маје Гојковић наводећи да ће се, уколико ти захтеви не буду испуњени, поново окупити у суботу 13. априла и поручити шта имају „узурпаторском режиму“.

Бета

Како бисте оценили овај текст?

+Кликните на звезду за оцену!

Актуелно

Жену Тонија Блера шиптари плаћају пола милиона евра! 11

Жену Тонија Блера шиптари плаћају пола милиона евра!

Влада Kосова платила је компанији Шери Блер, супруге Тонија Блера, 500.000 евра за правно саветовање …

Брнабић: Градим фабрике по Србији, правим чуда! 12

Брнабић: Градим фабрике по Србији, правим чуда!

Премијерка Србије Ана Брнабић изјавила је да се Србија изборила за инвестицију кинеске компаније “Шандонг …

2 Коментара

  1. e ja sam najzad shvatio o cemu se radi; momak je evnuh, uskopljenik, mozda ga je velecasni nagovorio da bi u horu pevao, al i jedan i drugi se zajebase, momak nema sluiha i ne zna da peva al da saopstava narodu usmene dekrete visokog, nedodirljivog, svemoguceg i sveznajuceg cara i samodrsca ,,naseg,, za to bi valjo. — i momak ostario, osilio se, sa cela mu kosa opada, u raznim muckama i zlu cinjenju vest postao, pa neda svoje mesto. — sis bre pernata zivino, kokosiju juhu ne jedemo.

  2. Nistarijo beskorisna, ustasko pedersko kopile, potomku nacistickih slugu koji su Srbe klali, nabij se negde u rupu, nikogovicu i nakazo, ne znas ni sta si!
    Sta ces ti na tom mestu u Srbiji, znas li?
    Ne zato sto imas mozak, nemas ga, to te kvalifikuje, niti sto si pametna, naprotiv, isuzetno si glupa i tupa, i to te kvalifikuje, pederusa si, takodje, ustaski izrod, neuka si, zaostala negde u 12. veku, neobrazovana, mutava, neartikulisana – sve su to razlozi sto si tu gde jesi, i jos jedan, da se tvoje gazde narugaju Srbiji!
    A narugali se sebi samima jer su pokazali svu svoju nakaznost, tupavost, diletantizam i idiotizam jer i oni postavljaju najgore od najgorih, normalni ljudi, i pre svega LJUDI se ne bi nikad njima prodali!
    A otici cete svi, u to ne sumnjaj, jer ste nam se posteno zgadili, nakaradne neupotrebljive skalamerije!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *