Буџет Србије празан, нема пара? Инспектори на терену, пљуште казне на све стране

4.7
(18)

Редакцији портала Србин.инфо обратили су се адвокати, који тврде да је у њиховим канцеларијама тренутна навала од стране људи којима су изречене казне, због разних комуналних прекршаја.

– Већ данима имам десет до двадесет клијената којима су изречене новчане казне на лицу места, од стране комуналних инспектора, због ситних прекршаја: не везивања појаса у колима, непрописног преласка улице, због непријављеног певања и свирања на јавном простору и слично…

Таквих изречених новчаних казни од стране државних власти,било је и у предходном периоду али не у оволиком броју и у оволиком дугачком временском периоду. На основу исказа мојих клијената, види се да је огроман број инспектора на терену и да ужурбано, ловећи народ за сваки прекршај исписују казне. По мом искуству, пошто, држава и у другим случајевима тражи убрзану наплату, по изгледу, државна каса је празна, па је потребно узети од народа паре, које су му ванредно дате за време корона кризе, пре Републичких избора, каже један од адвоката за наш портал.

Србин.инфо

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Генерације ће плаћати десетине милијарди кредита којима нас је задужио Вучићев режим

5 (7) „Обично за све кривимо Енглезе и Американце, иако смо, захваљујући њима и амбасадорима …

Вучић и Брнабићка и даље крију колико су народних пара потрошили приликом набавке респиратора

5 (3) Ни четири месеца од укидања ванредног стања, председник Србије Александар Вучић није испунио …

Један коментар

  1. BORANI, TRUJTE SE, KO VAS PITA?

    U Boru zagađenje vazduha, zemljišta i vode je opasnije, ljudi moji, od korona virusa, a inspektore ovo ne interesuje, interesuju ih samo pare. Spaskovski i vlast Srbije pokloniše RTB Bor Kinezima, a time ostaviše svoja dela da truju ni krive i dušne građane i lepe građanke Bora. Sa tehnološkim iskorišćenjem bakra u topionici, kako se velelepno hvalio Sosa, od 98%, možda je pogrešio, i više lagao, da je vazduh boljeg kvaliteta nego 1903. godine. Lagao i izlagao, a ništa, osim poštenja, ljudkosti i znanja, mu ne nedostaje, a i za kada mu trebaju nafatirao se love izgradio najbolju i najefikasniju topionicu bakra na svetu celom i najbolju svih vremena. Naravno, samo za svoje fotografisanje u prekrasnom i nekvalitetnom listu tada „Kolektiv“. Laž ga održala do današnjih dana. Kako li mu veruju nepoverljivi Kinezi. Zadužio ih topionicom na poklon date.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend