Буљошевић сам себи продужио уговор и остаје на челу РТС-а!

0
(0)

Генералном директору Радио-телевизије Србије (РТС) Драгану Бујошевићу продужен је уговор о раду до истека мандата, одлучено је на седници Управног одбора ове медијске куће. Бујошевић је иначе 15. јануара стекао услов за одлазак у старосну пензију, јер је напунио 65 година.

На предлог генералног директора Бујошевића, потребном већином гласова Управни одбор РТС-а именовао је Владимира Kецмановића за главног и одговорног уредника Kултурно-умјетничког програма.

Оливера Kовачевић је именована за главног и одговорног уредника Забавног програма, јавља РТС.

Илија Церовић изабран је за главног и одговорног уредника Образовно-научног програма, Ненад Стефановић за вршиоца дужности главног и одговорног уредника Информативног програма, а Предрага Шарчевић за вршиоца дужности главног и одговорног уредника Трећег програма Радио Београда.

Н1

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Фатална привлачност тоталитарног режима

3.7 (6) РТС обележава култ Јосипа Броза под насловом „Привлачно са дистанце“. На какву „привлачност“ …

Милорад Грчић у име ЕПС-а са Кинезима потписао прелиминарни споразум о сарадњи на завршетку изградње ТЕ Kолубара Б

4.3 (3) Београд — Јавно предузеће „Електропривреда Србије“ направило је важан корак у обезбеђивању енергетске …

2 Коментара

  1. ПерунГромовник

    Buljketa na banderu!

  2. buljo sevic bez znanja i blagoslova gurbet picoustog tiranina i glavnog urednika javne kuce, ne sme nista raditri a kamo li nesto produziti, kad bosanac iz ustasluka ima najveci, mislim uticaj i vlast nad sevicem i njegovim javnim radnica, a svi skupa otimacima tudjega, jerbo ja nemam prijemnika, a i pazljivo idem drzeci ledja duvaru okrenuta.
    — nije moguce da u javnoj kuci sedi neko ko ce po stadu naprednom raznositi da u cara vucicodlacica je magareci, za to se mora u polju rupa iskopati, pa tamo reci i zakopati, ko u onoj prici o caru trojanu, osvajacu i strategu kome svaka susa* se porediti ne da.

    * ucene knjige kazu da je SUSA naziv za brava il govece bez rogova, skot maloumni i bezvredni, ukratko nistarija dzaba leb jeduci, mekekuci i seruci, mleka ne dajuci, al zabave u dokolici cobanima davajuci, da imaju gde frulu zadenuti.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend