fbpx
Насловна / Став / Црна миса Јудиних свештеника – „вођин“ самит црквених и државних олигарха АНУС-а

Црна миса Јудиних свештеника – „вођин“ самит црквених и државних олигарха АНУС-а

Београд на води камена темељца – 20 октобар 2015:

На извршну команду премијера, одржан је хитан састанак државне и црквене олигархије и председника АНУС-а. Александар Вучи као главнокомандујућа персона псеудо-елите српске квази-државе, издао је саопштење да:

„Србија наставља пут ка ЕЗ и не признаје независност Косова“

Реторика Алекандра Вучија морбидна је колико и његова државна политика. Косово је де факто признато као независно пријемом амбасадора Косова у Београду – брендираног као „официр за везу“. Потписивањем Бриселског споразума, Александар Вучи је Косово и де јуре признао као независно, што је потврдила изјава министарке Едите Тахири:

„Србија је признала независност Косова“

Тахири - Србија признала независно Косово фото Блиц
Тахири – Србија признала независно Косово фото Блиц

Јучерашња црна миса Јудиних свештеника српске псеудо-елите најновија је епизода „reality Србија“. Лоше режирана представа за пословично наивну јавност завршена је још једним у низу празних обећања да се ни по коју цену неће урадити – оно што је већ урађено.

Режим је потписом на споразум са делом своје територије као равнправним политичким субјектом уједно признао Устав, законе и де јуре – независност Косова. Кршење Устава и Кривичног Законика од стране премијера, остало је некажњено и приликом изјава председника АНУС-а др Вљадимира Костића, да:

„Косово није српско и да се треба достојанствено повући“

фацијални хемороид псеудо елите - председник АНУС-а Костићи
фацијални хемороид псеудо елите – председник АНУС-а Костићи

Признање независности Косова као услов за пријем Србије у ЕЗ није ни трач, ни државна тајна – већ званични услов Брисела. Признање независности Косова као услов за пријем поновили су више пута председници држава и министри спољних послова ЕЗ, а исту поруку Брисела јавно је рекла и потпреседница Европског парламента, Улрике Лудачек:

„признање Косова услов за улазак Србије у ЕЗ“ – Београд 1 март 2015

Улрике Лудачек - признање Косова услов за улазак Србије у ЕЗ
Улрике Лудачек – признање Косова услов за улазак Србије у ЕЗ

Изјаве председника АНУС-а (бивша САНУ) биле су пробни балон реацкије јавности на признање независности Косова. Такозвана промена свести народа, комбинована са лекцијама безнађа за „глуп и затуцан србијански народ“ од стране премијера завршна су фаза кувања српске жабе у лонцу евро-интеграција.

Још једна лоша представа за јавност неће поништити ниједну погубну одлуку већ учињену од Вучићевог режима. Давање привида борбе становништву је куповина времена до нових „историјских победа“ и грозних папира. Србија је Косову већ дала међународни позивни број, Дивац је увео у МОК, а полиција признаје пасош Косова.

Марионетски режими који су на власти у окупираној Србији, као своје примарне циљеве имају реализацију НАТО агенде. Деиндустријализација под плаштом приватизације, израда НАТО инфраструктуре и продаја природних богатстава, земље и водених ресурса већ се приводе крају.

Босански диктатор на српском трону као своје радне задатке има пријем Косова у међународне институције, признање независности, расформирање Републике Српске и „оверу“ Србије њеном поделом на регионе.

Санџак, три општине на југу и Република Војводина су наредне „тешке одлуке“ које ће јавности бити презентоване као – нов историјски успех режима.

– просто ме срамота колико му добро иде

Инфо Анонимни

Референце:
http://anon.in.rs/?p=4185
http://anon.in.rs/?p=4152
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/politika/aktuelno.289.html:536195-Lunacek-Priznanje-Kosova-bice-uslov-za-ulazak-Srbije-u-EU
http://anon.in.rs/?p=3792
http://www.politika.rs/rubrike/dogadjaji-dana/Poceo-sastanak-Vucica-sa-Irinejom.sr.html
http://www.nspm.rs/komentar-dana/rat-licemera.html
http://fakti.org/serbian-point/kritika-vlasti/zec-eu-podrzava-vucica-da-preko-njega-srbija-prizna-kosovo-i-da-se-stvori-centralizovana-bosna

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Нико још није гласао. Будите први!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Путин позвао Трампа у Москву

Руски председник Владимир Путин је 27. јула рекао да је у Москву позвао америчког председника …

Почиње самит БРИКС-а: У инат протекционизму

Сваки сусрет лидера БРИКС-а може да утиче на општу климу у савременој светској економији, оцењују …

Један коментар

  1. Драгојла Дробњаковић

    Господ нека вам суди!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *