ДАКА ДАВИДОВИЋ: Вучић је шизофреник и умобилник, хоће милицајца за патријарха!

ДАКА ДАВИДОВИЋ: Вучић је шизофреник и умобилник, хоће милицајца за патријарха!

5
(4)

Оснивач „Народног покрета“, бизнисмен Миодраг Дака Давидовић казао је да се предсједник Србије Александар Вучић устремио против њега и његове партије јер је свестан колико Народни покрет вреди.

“Да не вриједимо оволико, зар би се сви устремили на нас? Читава Србија је јурнула на Народни покрет. Што не удара на друге? Зато што знају да смо ми већ побиједили, зато што сва истраживање говоре да ћемо ми бити побједници. Зато што тај умоболник, шизофреник, предсједник Србије Александар Вучић види у нама непријатеља и крвнике”, казао је Давидовић.

Истакао је да ће увек волети Србе и да ће Срби увек бити добродошли у Црну Гору.

“Код њега погибија настаје зато што он у патријаршију, у свету саборну и апостолску цркву жели да усели милицајску станицу и да милицајци буду патријарси. То сигурно српски народ неће дозволити. Он зна, а то је и рекао блажени помена патријарх Иринеј да је Дака Давидовић највећи ктитор Српске православне цркве од Краља Милутина до данас. То њега боли, ту се он чеше и зато он удара по нама из свих оруђа. Ми не бринемо, ми знамо да смо побиједили. Може да ангажује сву армаду од Владивостока до Лос Анђелеса али Народни покрет не може зауставити”, поручио је Давидовић.

“Народни покрет” предао је Општинској изборној комисији листу за предстојеће изборе који ће се у Никшићу одржати 14. марта.

Вијести.ме

 

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Знате ли уопште колико сте новца бацили од доласка на власт финасирајући из буџета стране инвеститоре?!

Знате ли уопште колико сте новца бацили од доласка на власт финасирајући из буџета стране инвеститоре?!

5 (4) Постављамо јавно и отворено питање председнику Републике Србије Александру Вучићу као и председници …

Ко о чему а издајник о Косовском завету и Видовдану...

Ко о чему а издајник о Косовском завету и Видовдану…

3 (2) Чуваћемо и штитићемо и Косовски завет и Видовдан, али ћемо бринути о будућности …

Један коментар

  1. СПЦ треба да изабере новог патријарха. Биће жестоко, најактивнији је владика Григорије, ту се не помиње вођа, не верујем да није заинтересован још и за функцију патријарха. Он је постао неприкосновени владар и газда Србије, он је сада председник, премијер, суд, полиција, парламент, министар свих министарстава, а сви који носе решења за те функције су климоглавци, полтрони, позадински сарадници, шлихтери. Време је да и код нас један човек обједини државну и црковну власт, као што је својевремено био Макариос на Кипру, архиепископ Кипарске православне цркве, донекле и ајатолах Рухолах Хомеини у Ирану.

Leave a Review

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend