fbpx

Димитрије Војнов: Људи које чекамо нису они из Јанковићевог спота

0
(0)

Саша Јанковић има кртицу у својим редовима која намерно убацује сублиминалне поруке у спот.

Прво, у споту угледни људи говоре Сашиним гласом? Шта је порука тога? Да ће председник говорити кроз нас, односно да ће доћи до неког штимовања гласова у друштву да се прилагоде његовом? Слично оном погрешном интерпретирању уставног положаја председника у Вучићевом споту у авиону.

Низ детаља запажамо, свако по свом укусу. Рецимо,

Реченицу против партијског запошљавања изговара управник Атељеа 212 ког је малтене силом наметнуо ДС.

Тања Војтеховски која ради за фирму која је отерала Ољу Бећковић опуштено наступа у споту упркос томе што профил њених емисија није нешто што ће препородити нашу јавност.

Има таквих апсурда још.

Низ људи који су већ компромитовани по ДСовим и ЛДПовим кампањама нису толики проблем колико лицемерна позиција да они говоре о немаштини са којом захваљујући овим партијама нису имали много додира.

Ипак, ти људи су губитници, поистовећују се са влашћу која је оглодала државу до кости, и чудно је да их окупља кандидат који је таман стекао одређене симпатије међу грађанима.

Притом, многи међу њима доста добро функционишу у ери СНСа. Стога слоган „Људи које чекамо смо ми“ је у потпуном нескладу са људима у споту јер велики део њих управо не да не чекамо, него од њих бежимо али нажалост у погрешном смеру.

Спот је требало снимити без говора тим гласом, и само са непотрошеним људима попут Дуде Ивковића па би онда могао да боље мобилише људе.

Димитрије Војнов, НСПМ

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Очекује се крај велике дилеме: Ко ће и када ухапсити Вучићев картел

5 (1) Суочење Вучићевог режима и његовог криминалног „залеђа“ са истражним органима европских и америчких …

Милан Стаматовић: „Пинк“ да објави ко је наручилац и финансијер спота о Ивановићу емитованог месец дана пре убиства, којим је отворена „сезона лова на Оливера“

0 (0) Председник Иницијативног одбора Здраве Србије Милан Стаматовић навео је да та поличка странка …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *