Насловна / Свет / Америке / Необјашњиве експлозије плаше Американце, појавили се и „људи у црном“ (видео)

Необјашњиве експлозије плаше Американце, појавили се и „људи у црном“ (видео)

Мистериозне експлозије повремено се чују широм Америке, а сада је цела прича добила нови заплет.

Наиме, у последњих годину дана необјашњиве експлозије потресају домове и плаше становнике у многим руралним деловима САД.

И док је већина ових експлозија остала необјашњена, ФБИ је такође почео да истражује мистериозне експлозије које могу да се чују у деловима Пенсилваније, северно од Филаделфије.

Оно што даје додатне разлоге за забринутост и мистичност експлозија је појава „људи у црном“. Један од сведока која је хтела остати анонимна у разговору за локалне новине „Интелигенцер“ тврди да су јој двојица неидентификованих агената покуцала на врата и испитивала је у „претећем тону“ шта зна о експлозијама.

Појава мистериозних људи у црном тако је додатно заинтригирала становнике Америке.

Спутник

Актуелно

Бивши шеф Пентагона Роберт Гејтс: Кина је стекла предност на Сједињеним Државама

* Упозорио да Кина даје субвенције својим компанијама које раде у десет високотехнолошких области, посебно на …

Трамп наредио да се уведу царине до 25 одсто на цео кинески извоз у САД

* Главни кинески преговарач – вице-премијер Лиу Хе –изјавио је да ће Кина бити принуђена да …

2 Коментара

  1. Ukopavaju se američki moćnici, miniraju, prave tunele, bunkere, podzemne gradove, infrastrukturu… Mnogo eksplozija znači samo da oni predvidjaju skoru svoju ili opštu kataklizmu. Pošto nema nikog drugog ko planira da uništi svet, lako je zaključiti da će ameri uskoro baciti neku veliku atomku ili više njih na neku drugu nuklearnu silu, verovatno Rusiju, ili, što je manje verovatno, na Kinu. U opštem metežu oni bi uspeli ne samo da se nekažnjeno izvuku za sva zlodela u poslednjih nekoliko decenija, već i da dodatno profitiraju, još malo da opljačkaju Ameriku i svet. Ne znam kako preduprediti ove njihove namere, kako ih pohvatati, potrpati u tamnice i pobacati ključeve u okean.

  2. Hvatajte Patriciu Morrison, profi muzicarku (basistkinja The Damned), agenta DARPA i pripadnicu crnog plemstva – ona je glavna u HAARP agendi i glavna koja gura pro-albansku agendu, jer se njena porodica bavi kloniranjem ljudi, a za to im trebaju ljudski organi kao matrice. Trump je u prici takodje, kao i vise manje svi ostali VIP politicari

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *