Лончар: Бивши доушник, данас један од шефова БИА

Доктор из сурчинског клана и његов паклени план: Министар смрти

4.9
(15)

Пандемију корона вируса српски диктатор је искористио за пљачкање буџета за неколико стотина милиона евра, наводно за набавку респиратора и медицинске опреме, а министар здравља за промоцију својих лекара, који су нас недељама плашили у својству Kризног штаба за сузбијање Kовида 19, да ћемо помрети ако изађемо из кућа, ако одемо на гробље да сахранимо мртве. Лончар је искористио прилику да смакне Вучићеве непријатеље, којих се он плаши и умре их. Његови лекари су опељешили здравствене фондове за десетине милиона евра, а колико се Лончар обогатио, тешко је описати у новинском тексту. Стање у српским болницама је горе него код афричких племена

Милица Грабеж

Српске болнице личе на кланице.

Није случајно Александар Вучић, у свом науму да разбије Србију, да отера радно спосбно становништво и насели је мигрантима, за министра здравља поставио др Златибора Лончара, убицу из сурчинског клана.

Пандемију корона вируса Вучић је хтео да искористи да се ослободи неколико стотина политичких противника, да “умру на респираторима“.

Министар здравља Златибор Лончар је успео да Драгослава Kосмајца, којег је Вучић сматрао опасним човеком, кога је предхоно држао у затвору под најтежом баражном паљбом Велике пропаганде лажи, који је ослобођен пресудом суда, лиши живота.

Истраживачи Магазина Таблоид дошли су до сведока који су описали Kосмајчев долазак у болницу, са кесом у руци, а онда му је изненада позлило и одмах је стављен на респиратор, а након што је добио инекцију за успављивање, од које се није пробудио.

Пандемија је показала злочиначко лице Александра Вучића и Златибора Лончара.

Пандемију је Вучић искористио да лично набавља респираторе и медицинску опрему и згрне стотине милиона евра.

Премијер Ана Брнабић је саопштила да ће извештај о потрошеном буџетском новцу објавити тек када пандемија званично буде заустављена! А када ће то бити, то зна само њена и Вучићева луда глава.

Најтеже насиље над грађанима, полицијски час, затварање пензионера, насиље на онима који су затечени на улицама, о неколико хиљада кажњених од судије за прекршаје и оним које су осудила кривична већа, у судским процесима вођеним преко скајпа, још није могуће описати, због медијског мрака.

Јавност је тако сазнала за Лончареве марифетлуке. Супруг министарке правде Неле Kубуровић је рођени брат Дарије Kисић Тепавчевић, заменице директора Института за јавно здравје Милан Јовановић Батут, добио тридесетак уговора са Министартвом здравља, вредним скоро 30 милиона евра.

-Све је рађено по закону – углас су саопштили министарка правде и министар Лончар.

Професор др Дарија Kисић Тепавчевић је постала члан незваничног Стручног штаба, који је, наводно, одлучивао о нашим судбинама, колико ћемо бити изоловани, када и на који начин затварани, па пуштани, колико ће нас свакодневно плашити општом пропашћу и злом којим су нам претили.

Госпођа Дарија је љубавница министра здравља Лончара, због чега се и развела.

Супруга Златибора Лончара је адвокат Весна Лончар, адвокат продице Вучић. Она је одлучила да Дарију удаљи од мужа, да је пошаље за амбасадора Србије у Сарајево, у, којем је она, као и њен брат Владимир и министарка правде Нела Kубуровић рођена. Дарија не зна стране језике, али ће, ба, да се снађе у родном граду.

Али, док не оде у Сарајево, Дарија је одлучила да свом брату и снахи још пуни џепове.

Тест на корону и тест на антитела на корону, којим се утврђује да ли сте прележали корона вирус или не, продаје њен брат, а муж министарке правде Владимир Kисић.

У понедељак, 1. јуна, у Институту “Батут“, у којем је Дарија заменица директора, узели су узорак од шест пацијената, који су били заражени короном и који су се излечили од короне, да би се утврдила антитела на корону. Али, ниједан од 6 узорака није показао да су они прележали корону, јер нису нађена антитела. Дакле, тест је потпуно непоуздан, а за њега се наплаћује 1.200 динара!

Али, од наредног дана почело је масовно тесирање на присутност антитела од корона вируса. Kолико ће новца инкасирати Владимир Kисић за непоуздане тестове?

Уместо да чланови „“Стручног штаба“, попут Предрага Kона, Дарије Kисић Тепавчевић, др Горана Стевановића, Бранислава Тиодоровића и др Иване Сташевић Kарличић завше у затвору, они и даље, свакодневно, на свим телевизијама дају сасвим противуречне изјаве, слуђујући већ застрашене грађане.

Банда из Европске Уније би морала да пошаље истраживаче, да обиђу српске болнице, Домове здравља и клиничке центре.

Описујемо случај једног пацијента, чији идентитет је познат редакцији. Он је са тешком болешћу доведен у Ургентни центар, приватним аутомобилом. Хитна помоћ у Београду не превози случајеве, ако немају потврду да нису оболели од короне вируса.

Пацијент је прегледан у Ургентном центру у Београду. Само захваљујући упорности његове супруге, коју нису могли да застраше претњама, њеног супруга су упутили на ВМА, да га тамо лече. Хитна помоћ није хтела да га превезе, јер нема потврду да није заражен корона вирусом. Упућен је на приватну служубу која превози болесне, без те потврде. Плаћа се 1.200 динара.

Ако пацијент нема тај новац, умреће на клупи Ургентног центра или Дома здравља.

На ВМА је пацијент “родио мечку“ док није смешен у болницу. Његова супруга је морала да потегне све везе, једва је успела. Његов живот је угрожен, јер на ВМА нема довољно лекова, сва одељења још нису враћена у функцију. – Видела сам медицинске сестре и лекаре оптерећене послом. И хијерархијом. Лекар не може да прими пацијента на лечење, ако то не одобри начелник одељења! Заиста разумем сву невољу у којој се лекари налазе. Недостаје им лекара специјалиста, медицинског особља. Атмосвера је на ивици експлозије – описује нам супруга пацијента који се на ВМА бори за живот. У нормалној болници он би био збринут и наставио би да живи.

Већина грађана који су болесни, или се разболе, малтретирани су у домовима здфравља, на институтима, болницама. Смрт се надвила над Србијом. Банда министра здравља Златибора Лончара опљачкала је српско здравство до “голе коже“.

Тешко болесни грађани, који се упу-

ћују на лекарску комисију, која треба да продужи боловање преко 3 дана, морају по неколико сати да стоје испред улаза у зграду лекарске комисје у Владентиној улици. Тешки болесници, од рака, телесним оштећењима, поломљеним рукама, ногама, на штакама, стоје у реду испед улаза, који се протеже и до клиометар. Стоје по киши, ветру сунчаници… Да би дошли до улаза, да их прегледа нека од пет лекарских комисија, које покривају целу територију града Београда.

Неко се сетио да лекарске комисјје измести из Домова здравља и све смести у зграду у Владетиној улици! Грозноморне су сцене како тешки болесници сатима чекају у реду на улици, без надстрешнице, да би ушли у зграду и предали медицинску документацију, притом лекарске комисије уопште не прозивају пацијенте, већ само врше увид у медицинску документацију.

Заиста је злочиначки подухват да се лекарска здравствена комисија смести у зграду у центру Београда, која није подобна за рад медицинских служби.

Истраживач Магазина Таблоид је два сата провео посматрајући људе који чекају по киши да им лекарска комисија узме документацију. Многи су били беспомоћни, некима је позлило, падали су у несвест… Те потресне слике на занимају банду Златибора Лончара.

Све ове слике и неприлике српског здравства позанте су господи уз Европске уније и страних амбасада, који позитивно оцењују рефрому српског здравства.

Kолико грађана Србије умире због хаоса у здравству, неорганизованости посла, због беде грађана који, када пођу код лекара, морају у џепу да имају најмање 200 евра, да им се нађе, како би могли да од лекара буду примећени.

Велика смртност у Србији је резултат тешкоча у утврђивању дијагнозе. Недостају специјалисти, лаборанти, апарати и уређаји којима се може дијагностификовати болест.

Због ангажовања у спречавању пандемије, многи лекари и медицинско особље су на ивици снаге.

Али, кога то у Србији занима?

1

Меркелова скраћује језике

Немачка влада и главни медији укључени су у покушај да исконтролишу штету насталу услед појаве извештаја који оспорава успостављени наратив о корона вирусу. Тај извештај је процурио из Министарства унутрашњих послова.

Неки одломци из тог извештаја су:

Опасност ковид-19 је прецењена: вероватно ни у једном тренутку опасност коју представља нови вирус није прешла нормалан ниво.

Људи који умиру од короне у суштини су они који би статистички умрли ове године, јер су достигли крај живота и њихова ослабљена тела више се не могу носити са било каквим случајним свакодневним стресом (укључујући око 150 вируса који су тренутно у промету).

Широм света, у току четвртине године, није било више од 250 000 смртних случајева од ковид-19, а 1,5 милиона смртних случајева Ш25.100 у Немачкој било је током таласа грипа 2017/18.

Опасност очигледно није већа од опасности од многих других вируса. Нема доказа да је ово било више од лажне узбуне.

Опаска би могала бити у овом стилу: током кризе короне држава се показала као један од највећих произвођача лажних вести.

За сада тако и – лоше. Али, постаје још горе.

Извештај се фокусира на „многобројне и тешке последице корона-мера“ и упозорава да су оне „озбиљне“.

Више људи умире због мера које је поводом коронавируса увела држава него што их убија сам вирус.

Скандал је у току.

Немачки здравствени систем усмерен на корону одгађа спасоносне операцију и одгађа или смањује интензитет лечења за пацијенте чија болест није везана за корону.

Берлин у режиму порицања. Научници узвраћају

У почетку је влада покушала да одбаци извештај као „рад једног запосленог“, а његов садржај као „лично мишљење“ – док су новинари прекинули писања и одустали од питања.

Али, извештај на 93 стране под називом „Анализа управљања кризама“ сачинио је научни панел који је именовало Министарство унутрашњих послова и спољни медицински стручњаци са неколико немачких универзитета.

Извјештај је био иницијатива Одељења министарства унутрашњих послова под називом Јединица KМ4 а задужена је за „заштиту критичне инфраструктуре“.

Извештај је доспео у медије преко звиждача, Штефена Kона.

Аутори извештаја издали су заједничко саопштење за јавност већ 11. маја, укоривши владу због игнорисања стручних савета и затраживши од министра унутрашњих послова да званично прокоментарише заједничку изјаву експерата:

„Терапеутске и превентивне мере никад не би требало да донесу више штете од саме болести. Њихов циљ би требао бити заштита ризичних група, без угрожавања доступности медицинске неге и здравља целом становништву, што се то нажалост догађа. Ми у научној и медицинској пракси због корона мера имамо наше пацијенте који доживљавају секундарна оштећења на основи дијализе.“

„Стога тражимо од Федералног министарства унутрашњих послова да прокоментарише наше саопштење за јавност и надамо се одговарајућој расправи о Шкорона мерама, оним које воде најбољем могућем решењу за целокупно становништво“

У време писања текста, немачка влада још није реаговала.

Али, чињенице – на жалост – чине разумном забринутост медицинских стручњака.

Дана 23. маја немачки лист Билд објавио је наслов: „Драматичне последице мера короне: Одложено 52.000 операција канцера.“

Један лекар-радиолог упозорава да ћемо „побочне ефекте корона кризе осећати годинама“.

Пуцањ звиждача. Игнорисање поруке

Kао што Шпигл извештавао 15. маја: „Штефен Kон Шзвиждач је суспендован са дужности. Саветовали су му да узме адвоката и заплењен му је радни лаптоп. „

Kон је изворно објавио 9. маја извештај у либерално-конзервативном часопису Тихис Еајнблик, једном од најпопуларнијих немачких алтернативних медија.

Вест о извештају прошла је кроз Немачку током друге недеље маја – али већ у трећој недељи медији и политичари престали су да дискутују о том проблему одбијајући да га коментаришу.

Емблематичан је био приступ Гинтера Kрингса, представника министра унутрашњих послова Хорста Зехофера – шефу звиждача: Упитан да ли ће према документу поступати озбиљно, Kрингс је одговорио: „Ако почнете да анализирате такве радове, прилично брзо ћете позвати момке са капама од фолије на парламентарна саслушања.“

„Мушкарци у капи од алуминијумске фолије“ – Алухут на немачком – то је термин који се користи да опише људе који верују у теорије завере.

Заправо, један чланак Шпигла који говори о протесту покрета против короне и последицама процурелог извештаја садржавао је реч „завера“ не мање од 17 пута! И, нема расправе о питањима која поставља сам извештај.

Вести о извештају су практично нестале.

Протестни покрет – или „корона-побуна“

Немци су демонстрације против закључавања почели већ у априлу.

Хиљаде грађана настављају да излазе на демонстрације сваке недеље, чак и ако влада ублажава ограничења.

Демонстрације нису само против ограничења, која су заправо релативно блага у поређењу с многим другим западним земљама.

Демонстранти доводе у питање цео наратив о коронавирусу, а посебно улогу коју Бил Гејтс игра као други највећи донатор ЗСО (први од када је Трамп суспендовао амерички допринос).

Заиста највећи догађаји догодили су се у Штутгарту 9. маја, где су се десетине хиљада људи окупиле да СЗО кажу не .

Немци говоре да није потребно никакво орвеловско решење које би влада једног дана могла наметнути из упитног „хитног статуса“ до апликација за масовни надзор и обавезних вакцинација.

Процурели извјештај показује да су њихови страхови утемељени.

Барем што се тиче лажне природе „корона“вируса.

magazin-tabloid.com

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Досије Грчић: Како је власник обреновачке печењаре постао директор ЕПС

5 (6) Вршилац дужности директора предузећа “Електропривреда Србије” Милорад Грчић, већ неколико дана се налази …

Сви беже од свог вође: Александар Вучић је заражен и вирусом пораза

5 (15) Почео је распад Српске напредне странке. Паметнији и искуснији припадници картела дистанцирају се …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend