fbpx
Насловна / Србија / Хроника / Досије “Полицијска мафија” (4): Дијана Хркаловић – и полицајка и кума мафије
Досије “Полицијска мафија” (4): Дијана Хркаловић – и полицајка и кума мафије 1

Досије “Полицијска мафија” (4): Дијана Хркаловић – и полицајка и кума мафије

Ова функционерка министарства којим руководи Небојша Стефановић је са Салетом Мутавим била толико добра да је чак требало и да му буде кума на венчању а министар полиције је дизао тегове заједно с Мутавим у истој теретани!

Дијана Хркаловић (30), државна секретарка Министарства унутрашњих послова (МУП), изузетно је блиска неким припадницима београдског криминалног подземља, а посебно добре односе имала је с контроверзним вођом навијача Партизана и осуђеним нарко-дилером Александром Станковићем, званим Сале Мутави, који је убијен!

Досије “Полицијска мафија” (4): Дијана Хркаловић – и полицајка и кума мафије 2

Ова функционерка министарства којим руководи Небојша Стефановић је са Салетом Мутавим била толико добра да је чак требало и да му буде кума на венчању а министар полиције је дизао тегове заједно с Мутавим у истој теретани!

– Дијана Хркаловић се са Салетом Мутавим и његовом вереницом дружила годинама, били су баш добри другари, и врло радо је прихватила да им буде кума на венчању. Она је, заправо, требало да буде кума млади, док би младожењин кум био Дијанин емотивни партнер Ненад Вучковић Вучко, иначе официр Жандармерије, али и један од вођа навијача Партизана – каже добро обавештен извор и додаје:

Кад је чула да је Сале Мутави убијен, Дијана је плакала и хистерисала у свом кабинету, једва су је смирили

– Међутим, само десетак дана пре свадбе Мутави је убијен. Његова смрт је Дијани веома тешко пала. Она је тог дана плакала, хистерисала, једва су је смирили.

Такође, наш саговорник каже да је Дијана Хркаловић наводно последњих година на све начине штитила Станковића од одговорности за многа почињена криминална дела. Осим Мутавог, заштиту је имао и Вучко, и то пре него што је добио посао у Жандармерији.

 Они су били заштићени од кривичног гоњења захваљујући Дијани Хркаловић. Нико није смео ни да помисли да их приведе или нешто слично, имали су заштиту као да су, народски речено, бели медведи. Заузврат, морали су понекад да обаве неке послиће за полицију, а имали су чак и полицијске значке. Ето колико је јака спрега људи из криминалног подземља са онима из српске полиције – наводи извор.

Досије “Полицијска мафија” (4): Дијана Хркаловић – и полицајка и кума мафије 3

Иначе, да подсетимо, Сале Мутави је широј јавности, априла 2016, постао познат после напада на директора ФК Партизан Милоша Вазуру, а том приликом с њим су се налазили управо Вељко Беливук, звани Веља Невоља, као и Дарко Ристић Меда.

Официр Жандармерије

ДИЈАНИН ДЕЧКО УЖИВА У ТУЧАМА

Екипа убијеног Салета Мутавог пребила је 2015. и вођу групе „Америка“ Зорана Јакшића у једном познатом београдском клубу. На видео-снимцима које је Курир својевремено објавио чују се два мушкарца који гледају и коментаришу тучу и све време се смеју! Један од њих је управо припадник Жандармерије Ненад Вучковић Вучко, емотивни партнер Дијане Хркаловић и несуђени кум Салета Мутавог.

Рикошет

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Kартел подноси рачуне предсeднику Србије: Вучићева мафија јача од државе 13

Kартел подноси рачуне предсeднику Србије: Вучићева мафија јача од државе

Много је земаља у којима криминал цвета, али само у Србији је мафија јача од …

Александар Обрадовић: Не могу да демантују моје доказе да је рађено на штету Kрушика 15

Александар Обрадовић: Не могу да демантују моје доказе да је рађено на штету Kрушика

Радник Kрушика Александар Обрадовић, који је медијима доставио информације о тој фирми, изјавио је да …

Један коментар

  1. Не само ПОЛИЦИЈСКА МАФИЈА !
    Ова „држава“ је МАФИЈАШКА ТВОРЕВИНА од А до Ш !
    Од „првог човека“ ове квази државе, који је дозлогрдио сваком просечном становнику Србије,
    преко сваког члана ове СРАМОТНЕ ВЛАСТИ, до ЗДРАВСТВА, СУДСТВА, И СВАКЕ ИНСТИТУЦИЈЕ ОВЕ ПОКВАРЕНЕ ДРЖАВЕ ПА И ДО МАФИЈАШКЕ ПОЛИЦИЈЕ којој је „посвећен“ овај фељтон.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *