Насловна / Србија / Политика / Двери: Због неслагања са одлуком о бојкоту, професор Шеварлић више није део нашег посланичког клуба

Двери: Због неслагања са одлуком о бојкоту, професор Шеварлић више није део нашег посланичког клуба

Српски покрет Двери саопштио је да, с обзиром да Миладин Шеварлић не прихвата одлуку Председништва Двери да се напуштају све скупштине од републичког до локалног нивоа до испуњења захтева народних протеста против власти „1 од 5 милиона“ и жели да учествује у раду Скупштине, даље не могу деловати у оквиру јединственог посланичког клуба.

„Посланичка група Српског покрета Двери захваљује се проф. др Миладину Шеварлићу, нестраначком народном посланику, на досадашњој сарадњи у оквиру посланичког клуба“, наводи се у саопштењу.
Додаје се да Двери остају „у потпуности посвећене потпису који је председник Двери Бошко Обрадовић ставио на предлог Споразума са народом“ и истиче да ту неће бити компромиса ни са ким“.

„Ово је тренутак у коме да бисмо успели морамо бити сви јединствени у борби против ове недемократске власти и свако солирање и искакање за нас је апсолутно неприхватљиво и неће бити толерисано. Професору Шеварлићу желимо све најбоље и увек смо ту за сваку сарадњу у областима села и пољопривреде у којима је он прворазредни стручњак“, пише у саопштењу Двери.

Подсетимо, посланици окупљени око странака које су део Савеза за Србију почели су, пред почетак једанаестог ванредног заседања Скупштине Србије, бојкот рада парламента.

Н1

Актуелно

Бошко Обрадовић: УЗРОК СВИХ проблема је АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ

На ванредној конференцији за медије председник Двери Бошко Обрадовић говорио је о актуелним дешавањима на …

Писмо народног посланика ЗОРАНА РАДОЈИЧИЋА – сломљене Двери

ЈОШ ЈЕДНО ПИСМО КОЈЕ ГОВОРИ О ТОМЕ ДА ЈЕ УПРОПАШЋЕНА ВЕЛИКА ИДЕЈА КОЈА ЈЕ МОГЛА …

Један коментар

  1. Nogo a sad Sevarlic? Bosko, gde ti je politicka mudrost? Ostaces usamljeni jahac?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Simple Share Buttons