fbpx

Фалсификовани функционери владе Србије! (видео)

5
(2)

Лажни и фалсификовани функционери владе Србије који су купили лажне дипломе од приватних преварантских школа и универзитета. Уместо да се том багром бави криминалистичка полиција нама је влада пуна тих базмозгаћа! Докле више?

Србија данас

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Милутин Јеличић прекршио условну казну: Девет година крио да је власник стана у центру Београда

5 (5) Бивши председник општине Брус Милутин Јеличић и званично је уписан у катастар непокретности …

Рођак Тамаре Вучић није избацио само Десанку Максимовић, направио је образовни МАСАKР

4.8 (16) Избацили су Десанку Максимовић, али као да то није довољно, средњошколци неће читати …

4 Коментара

  1. Samo pogledajte face. IQ ne postoji, stoga ne moze ni da se izmeri, nije ni velicine broja cipela koji nose, i to bi bilo dobro. To je ta „elita“ perverznih pedercica, pedera, kalastura, drolja, manijakalnih sizofrenicara, citava plejada nakaznih i nesposobnih kreatura, sve gori od goreg, nakezenih, nacerenih vucibatina, lenstina, beskorisnih nistarija koji nista nisu u zivotu naucili sem da lazu, kradu i izivljavaju se, neobrazovana gomila devijantnih spodoba, bez morala, svesti, gomila supljih neljudi.

  2. SNS MEGATREND, pukla kao kikindska tikva !!!

  3. Nisam siguran da bi mogli da rade i kao cobani? Pogubili bi i nacrtane ovce !

  4. Спорне докторате, више као титула без покрића: Малога, Шапића, Стефановића, Табаковићеве, Анастасијевића из Крагујевца, с обзиром да су спорни код неких интелектуалаца, а не и код званичне политике, предлажем њих треба ословљавати са два “др”. Заслужују, бране се без могућности одбране, а воле титулу. Како може Неле Карајлић да се назива доктором, а није нити докторирао нити ће. Неко од ових квази доктора наука доста су слинили да дођу до високошколске дипломе и до докторске титуле, признати им уложени труд до добијања тог ништавног папира. Својевремено дипломе су дељене на пијаци у неким градовима, како је порастао интерес и жеља за докторске титуле отворити киоске, а цена диплома нека буде доступна заинтересованима. За ословљавање квази доктора титулом ‘доктор-доктор’ треба увести што пре, док није их прегазло време и јавност. Оно о чему је ΛV описао у писму, у преносном односу се односи његовима, а не опозицији. За једног виђеног државе овакво обраћање је брука не само за њега већ и за окружење његовог. Још више неким његовим је забрањен улаз на КиМ. Да, Шиптари не воле свиње.

    О сваком докторату, у чијој компетентности и ауторству, иоле постоје сумње треба а приори одбацити као ауторство докторанда. Ставимо једном тачку на плагијате и научној непоштености, ма ко био у питању, поготову виђене и јавне личности. Уколико иоле о докторату Малог и других постоји сумње треба одбацити, а приори, као допринос науци, па макар и председник се загрцнуо одбраном, без везе, а ради достојанства ауторства, науке и научно истраживачког рада. Сумњиве докторате Малога, Шапића, Табаковићке, Анастасијевића и много других треба проследити на коректну контролу и одбацити као научни допринос и нон сенс. У супротном, сви поштено урађени докторати и магистарски радови губе на статуст и вредности, а то је пропаст за нашу науку, за Теслу, Пупину и много других светски пзнатих наших научника и поштених људи.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *