Госпођа министарка да се лепо врати на „Прокоп“, види да поред улупаних 26 милиона евра све прокишњава и да поднесе оставку! (фото)

0
(0)

Прокоп је свечано отворен. Од тог свечаног отварања направљен је у српским режимским и НАТО медијима циркус који је трајао данима. Тај циркус је пресељен у незавршене тунеле и аутопутеве али за напредним циркусом остају проблеми. За које неко коначно треба да сноси ОДГОВОРНОСТ и да поднесе ОСТАВКУ! По логици ствари ту оставку треба д аподнесе министарска Михајловић а ево и зашто.

вода прокоп3

На пројекат свечаног отварања незавршеног прокопа утрошено је 26 милиона евра позајмљених пара. Министарка је у друштву премијера Вучића свечано отворила „Прокоп“ али би данaс требала лепо да се врати на исти и да види да читави перони које је она прошле недеље отворила прокишњавају. И то непрокишњавају кап по кап, реч је о потоцима воде који се сливају низ таваницу, зидове и пероне. 

вода прокоп

Министарка Михајловић да због овога поднесе оставку! Новоотворени „Прокоп“  прокишњава а 26 милиона евра позјамљених пара који сте узели и натоварили га на народну грбачу бачено је у ветар. Однесе га вода!

вода прокоп2

Србија данас

вода прокоп1

фото: опетнаистомместу

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

„Влада да поднесе оставку због Јовањице“

5 (5) Потпредседник Народне странке и народни посланик Мирослав Алексић изјавио је да би због …

Заев поднео оставку, Северна Македонија данас добија техничку владу

0 (0) Премијер Северне Македоније Зоран Заев јутрос је потписао оставку да би у току …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend