fbpx

Градоначелник Ниша свечано отворио бензинску пумпу

0
(0)

Нову бензинску пумпу у Улици војводе Мишића, недалеко од нишавског моста, свечано је отворио сам градоначелник Ниша Дарко Булатовић. Ово није први пут, да се лаћа маказица за пресецање врпце када су у питању приватне бензинске станице, јер такав подухват обавио је и почетком 2017. године.

Премда градоначелник Булатовић тврди да нема времена да гостује у емисијама локалних независних медија, па чак и да даје поједине изјаве, изгледа да му оно не мањка када су у питању отварања приватних бензинских пумпи. Оркужен плаво-белим балонима, са осмехом на лицу и маказама у рукама, градоначелник је отворио нову Газпромову пумпу у власништву Руса.

Булатовић каже да ова бензинска пумпа “нуди садржај који је потребан Нишу”, али и “обезбеђује нова радна места”.

Важно је рећи да је компанија НИС отварањем бензинске станице обезбедила нова радна места. Реч је о великој и значајној компанији за Град Ниш која сваке године издваја значајна средства за различите потребе, пре свега наших суграђана, кроз разне пројекте. Новоотворена бензинска станица нуди садржај који је потребан граду – рекао је Булатовић.

Ово је, додаје, уједно и подстицај за све друге компаније да улажу и допринесу развоју нашег града“.

Ми можемо још само да додамо да је ово више него смешно. У граду у коме се одлучује о судбини једног аеродрома и где су у игри стотине радних места, градоначелник који отвара обичну безнинску пумпу – делује као неки ситан криминалац који је дошао до првог већег новца да решио да точи нафту.

ИЗВОР: Јужне Вести / Герила.рс 

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Нишки аеродром у губицима

0 (0) Упркос томе што је Аеродром Ниш престао са објављивањем финансијских извештаја када га …

Ове године мање авиона и путника на нишком аеродрому

0 (0) Аеродром „Kонстантин Велики“ је у првом тромесечју ове године опслужио 75.000 путника, што …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *