ХААРП – И Србија изложена жестоком зрачењу

ХААРП – И Србија изложена жестоком зрачењу

5
(1)

Због огромног интерсачиталаца Правде  за систем ХААРП понављамо делове фељтона Владари из сенке

Проф. др Светозар Радишић

Људи који остварују свакодневну комуникацију посредством Интернета доставили су јавности податак од посебној активности ХААРП-а два дана пред земљотрес у Јапану 11. марта 2011. и престанку рада непосредно пред земљотрес.

Последица тог земљотреса од 9 степени по Рихтеру и изазваног цунамија била је хаварија катастрофалних размера у нуклеарној централи „Фукушима–1“. Уосталом, намеће се питање зашто је некоме сметао интернетски прилог „ХААРП Цлоудс он Јапан…“, који је био веома актуелан у време јапанске катастрофе?

Занимљиво је да се све чешће у научним круговима помиње и могућа примена ХААРП-а у геофизичком рату (ту спада изазивање земљотреса и активирање вулкана), затим у климатском и психотронском рату. Пројектант ХААРП-а др Бернард Истлунд је признао да се његово дело претворило у најопасније чудовиште у историји човечанства. Скоро исте речи за исти систем употребио је руски академик Влаиљ Казначајев. Реч је о оружју за масовно уништење.

Цинично названо ,,несмртоносно оружје

Сноп зракова настао у антенском систему након одбијања од јоносфере као огледалске антене, продире кроз земљу и води и открива скривене објекте (ракетне базе, тунеле, склоништа, подморнице). Енергетски сноп подешен на фреквенцију објекта, постаје убитачан, парализујући, или дезоријентализујући, при проласку кроз људско тело.

Биолог др Ђина Менинг и инжењер-физичар Адам Тромбли тврде да ХААРП ради на фреквенцијама људског мозга (између четири и 13 херца, те да може да изазове анксиозност, несигурност, панику, шок, па чак и престанак рада срца.  Мора се признати да је то тренутно најболнија тема планете.

Када је реч о електромагнетном оружју треба знати иследеће. Трупе САД су, у ратовима у Кувајту, Ираку и Авганистану, а постоје индиције и на тлу претходне Југославије, примениле радиофреквентно оружје, микроталасно оружје и систем ХААРП. Ту врсту оружја зову нежно „несмртоносно“ електромагнетно оружје. Назив је једнако циничан као и назив операције „милосрдни анђео“.

Нове димензије ратовања и залуђивања људи

Уз све речено о извору гаконског зла са Аљаске треба рећи још два „бисера“.Прво није немогуће  да се „владари из сенке“ спремају да таквом мрежом дочекају планету Нибиру, магнетне олује саСунца и најављене неиндентификоване летеће облаке. Друго, могућност стварања џиновских холограма и шара антенским   системима отвара нове димензије рата, најбољи пример је холограмска певачица Хатсуне Мику, која позајмљеним гласом глумице Саки Фујите, према     пројекту Дива 2 нд пева на холограмским неставрним концертима. Постоје основане сумње да ће се хоограми користити у нардним кортикалним операцијама и да је огуће инсценитрати други долазак Христа, не би ли се људи целе планете увели у крај библијске приче.

Уосталом, резултати утицаја на мозак људи у Србији и на архетипски мозак Срба могу се назрети, будући да се поклапају са теоријским. У Србији, као и у свим другим земљама транзиције, владају сумње, страх, бриге, осећај кривице, мржња, узнемиреност, бес, очај, туга, безнађе, несигурност, сумња у себе. То је у кабалистичким кухињама планирани „зачарани круг“.

Харфа на којој свирају анђели

Осим тога, бројни су парадокси који се толеришу и дисперзија националне енергије. Присутне су сталне трансформације система, што је скупо и одузима време. Наметнут је феномен да људи „немају времена да имају времена”. Потискују се врлине и поништавају тековине. Људи су незаинтересовани за рад и околину, умањена им је реалност и мудрост. Преовлађују баксузлук, главобоља, умор, нервоза… Непрестано се разара образовни систем.

Можда све наведено није због утицаја ХААРП-а, јер је довољно и то кроз какву су псеудоеволуцију и сатанизацију прошли Срби. Међутим, то никако не значи да не треба истражити феномен назван „На овој харфи анђели не свирају”. Постоје подаци да су истраживања почела, можда не под окриљем државне администрације.

Заштиту од ХААРП-а препустити стручњацима

У средствима јавног информисања помиње се тим експерата са српских простора, укључених у истраживање наведеног модерног „парапсихолошког оружја” за контролу становништа. У тиму су: Десанка Шуљић, Владимир А. Срећковић, Даворка Грубор, Вида Жигман, Владимир Чадеж и Александра Коларски. Уколико је научницима потребна помоћ врхунских стручњака у домену настављања Теслиног дела (ХААРП је настао на идејама Николе Тесле), у истраживање оног дела система ХААРП, о којем се говори да се налази јужно од  Београда, неопходно је укључити тим окупљен око истраживача – инжењера Горана Марјановића.

Очевидно је да постоје излази, али пре тога треба да се грађани Србије освесте и бар признају да нису ништа учинили да им будућност буде извеснија. Определили су се за оне који су изазвали неокортикални рат.

Како до књиге

Књига ,,Нестанак великог брата 2012. “ може се набавити у књижари Медија центра ,,Одбрана” (Васина 22, Београд), или наручити путем телефона: 062 448 965.

 

Правда

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

УСРЕД ПАНДЕМИЈЕ Министрима повећане и плате и накнаде за чланство у УО

УСРЕД ПАНДЕМИЈЕ Министрима повећане и плате и накнаде за чланство у УО

5 (6) Упркос економској кризи која је због пандемије корона вируса погодила цео свет па …

Српској баштини на Космету прети нестанак – за 22 године НАТО окупације уништено 150 цркава и манастира

Српској баштини на Космету прети нестанак – за 22 године НАТО окупације уништено 150 цркава и манастира

5 (3) Свест о незавидном положају наше баштине на КиМ се прилично проширила, посебно у …

2 Коментара

  1. sredinom 80-ih godina čitao sam ‚‚kremansko proročanstvo‚‚… u jednom delu na pitanje šta nas očekuje u budućnosti pisalo je‚‚…. ljudi će kao omadjijani ići ulicama, treći veliki rat se neće voditi oružijem već nečim.. kao nekim nevidljivim silama, od koga će se zdravom predstaviti iluzije..‚‚ pa neka mi neko opet kaže da to proročanstvo nije istinito!

    • то се остварило.Залуђени медиским отровом,уз помоћ ХАРП-а и сл. већ смо скоро сви омаћијани,и незнамо ни куда идемо нити шта радимо.Ми смо робови једне мале елите новог светског поретка

Leave a Review

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend