Насловна / Србија / Хроника / Институт Бебе Поповића добио од Ђорђевићевог министарства 9,5 МИЛИОНА!
Институт Бебе Поповића добио од Ђорђевићевог министарства 9,5 МИЛИОНА! 1

Институт Бебе Поповића добио од Ђорђевићевог министарства 9,5 МИЛИОНА!

Сав новац дат је Институту за јавну политику на чијем је челу познат лик!

Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања на чијем је челу министар Зоран Ђорђевић донело је одлуку да на име конкурса за финансирање пројеката уплати 9.480.000 динара организацији Владимира Бебе Поповића.

Новац је добила само једна организација и то Институт за јавну политику чији је директор Владимир Беба Поповић, што стоји и у АПР.

Овај новац добијен је за пројекат под називом „Град пријатељ старих“.

Читаву документацију поставио је један корисник друштвене мреже Твитер и написао:

Институт Бебе Поповића добио од Ђорђевићевог министарства 9,5 МИЛИОНА! 2

„Министарство социјале расписало конкурс за финансирање пројеката и определило укупно 9.480.000 динара за све пројекте. Новац је добила само једна организација и то свих 9.480.000 дин. Организација је Институт за јавну политику чији је директор Беба Поповић“.

(извор: еспресо.рс)

Како бисте оценили овај текст?

+Кликните на звезду за оцену!

Актуелно

Ти си Михајловићка најнеспособнија и најдеструктвија креатура у тој тзв. влади! 12

Ти си Михајловићка најнеспособнија и најдеструктвија креатура у тој тзв. влади!

Министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зорана Михајловић, одржала је данас конститутивну седницу радне групе за …

Електропривреда Србије и Светска банка - шта нам ваља чинити 13

Електропривреда Србије и Светска банка – шта нам ваља чинити

Ових дана је у штампи објављена информација да је претходни министар финансија Душан Вујовић, без …

3 Коментара

  1. dzaba je ocajavati i vikati, Boze ima li te, kad svak svog boga ima sto zavisi odkud mu djed, babo il matera dotumara, usput posecujuci tudje basce i nive. — dzabolebaros dotumarali iz zemlje indijske, psihopata i maloumni hohstapler, koji koluta ocima uprtim u neke svoje svetove il pod uticajem droge, ko bi to znao, primer je zlocinca kome Srpski narod treba da pokloni samo 2 metra konopca, a njegov jaran takodjer gurbet indijanski i simpatizer, pokloni mu za nekakvo mlacenje prazne slame u obliku osnovackog pismenog zadatka, toliko koliko mnogi ne zarade ni za ceo radni vek, a nije ni prvi a ni poslednji koji dobi toliko a neki jos mnogo vise, tako da tih konopaca bi trebalo imati u drzavnim zalihama podosta. — kazu da je indija zemlja cuda, al ovo sto imamo ovde ni indija nema. — i ako se ne kace po vozovima, i ako sveti krava nema vec krvopija vucijih sto umesto zuba imaju u njusci noz, vucicu samoupravljacicu i vucicodlacica sto tudje deli i prodaje a ti su svetiji od najsvetijih i cudo nevidjeno. — odo da spavam da ne gledam , ne slusam i ne citam o ovim azdajama paklenim.

  2. IZDAJNICI I PLJAČKAŠI KOLO VODE PO SRBIJI !

    Govori se da u Srbiji ima mnogo izdajnika i pljačkaša, koji usput kontrolišu i sve finansijske tokove u Srbiji. Zato treba zamoliti Vučića i Stefanovića (koji su i nadležni) da ovo sprečavaju, da izdajnike i pljčkaše pod hitno pohapse i izvedu pred lice pravde. Kosova više nema, Srbija je potpuno opljačkana i ponižena a počinioci ovih krivičnih dela nisu u zatvoru. Molim Vas!!! Šta se čeka???

    Zato se nadam da će Vučić kao (veliki patriota i državotvoran) predsednik, to odmah i izvršiti. U ostalom to mu je i dužnost i na to je položio zakletvu. Znajući da on strogo poštuje o sve zakone Srbije u ovo izvršenje nećemo sumnjati.
    Ali ako to nadležni neće da urade, onda prozivam predsednika kao krivca za svu našu nesreću. Pošto je Srbija preča od svakog’ pojedinca tu egzekuciju mora da izvrši sam narod. Verujem da neće biti velikih grešaka, jer sirotinja-narod najbolje zna ko ga je: izdao, opljačkao, lagao i obmanjivao…

    P: Sajdžo Bogutovac.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *