fbpx

Јато нојева

0
(0)

У српском чардаку ни на небу ни на земљи животима осам милиона душа управља јато нојева. Док у Србију полако долази зима, дуга и хладна, јато нојева је на поновне знаке опасности позабијало главе у песак. То јато нојева окупљено око великог Ноја Вучића за готово три године владавине за Србију и Србе није урадило апослутно ништа. Не само да нису урадили било шта да би колико толико олакшали безизлазну ситуацију у којој се Србија данас налази већ су у најбољим манирима политичке мафије којој припадају управо учинили све да ту тешку и безизлазну ситуацију направе још тежом и безизлазнијом. 

Чега год да су се дохватили у том протеклом периоду њихове владавине, то је нестајало у праху и пепелу. Србија у својој модерној историји није имала неспособније људе у врху власти. Економија је у тоталном распаду док велики Ноје Вучић трабуња о Београду на води, брзим пругама, извозу некакве стабилности док му по Рашкој и Војводини отворено марширају фашисти и сеператисти а док његови подређени нојеви лупетају о дигиталној економији иако у Србији не постоји ни она најосновнија, рудиментарна економија. У те три године власти настављено је енормно задуживање земље, порасла је незапосленост, све је више сиротиње и праве правцате беде. Србија је и званично под владавином великог Ноја Вучића постала и највећа европска сиротиња и беда. Иако и од бирократа ЕУ и водећих земаља попут Немачке, Британије и Француске стижу веома озбиљни сигнали да од проширења ЕУ до 2022. године и евентуалног уласка Србије у ЕУ нема ништа пре 2026. године режим великог Ноја Вучића каже како ће учинити све да би наставио процес придруживање Србије ЕУ?! 

Ваљда под тим процесом придруживања ЕУ режим великог Ноја Вучића подразумева испуњавање свих могућих и немогућих политичких уцена које нам долазе готово свакодневно из ЕУ а за чије испуњавање Србија није добила нити ће добити било шта. Зарад добијања некаквог датума који су сви већ заборавили режим великог Ноја Вучића починио је де факто и де јуре дела издаје и велеиздаје ма како их садашњни Устав и закони Републике Србије дефинисали. Не само да су починили та тешка кривична дела за која су запрећене доживотне казне затвора већ су чинећи та тешка кривична дела у опасност довели читаву Србију и све њене грађане, што за собом повлачи и друга тешка кривична дела против безбедности грађана Републике Србије и тешка кривична дела против суверенитета и територијалног интегритета Републике Србије. Да ствар буде још смешнија за читаво време бављења продајом и издајом сопственог народа и земље, нојеве режима великог Ноја Вучића чувала је елитна јединица војске.

Тешка је подвала слоган који каже да се брани Косово и Метохија. Не, на Косову и Метохији се бранила и брани Србија. 

Но да се вратимо економији. За скоро три године власти режим великог Ноја Вучића додатно је задужио земљу са 8.5 милијарди евра. Уколико се овакавим темпом настави а наставиће се и још убрзати задуживање Србије, режим великог Ноја Вучића би за четири године владавине сам задужио Србију више од свих влада од другог светског рата до 2012. године.

Безпредметно је слушати и коментарисати небулозе пацера који у режиму нојева ординирају као министри. Такву гомилу будалаштина човек ће тешко било где да чује. Толика гомила незнања, беспризорнсти и страховите глупости није постојала никада у врху српске власти. То је прави панедмонијум идиотизма.

Ако погледате и пажљиво послушате самог великог Ноја Вучића схватићете да тај човек апсолутно ништа не зна да ради осим да се бави веома ниским и приземним политичким маркетингом и ПР-ом. Штета што се тај политички маркетинг и ПР не маже на хлеб баш као и небулозна прича о придруживању ЕУ. 

Економски резултати режима великог Ноја Вучића којима се могу похвалити своде се само на број продатих државних и друштвених предузећа, тајним уговорима које склапа са странцима, девалвацијом динара, крахом индустријске производње, највећим буџетским дефицитом у Европи и једним од највећих у свету, смањивањем плата и пензија и генерално сиромашењем свих грађана Србије. 

Смешно је слушати великог Ноја Вучића када кмечи да су то ето резултати владавине жутих лопова које је он лично заштитио од кривичног гоњења због пљачке државне имовине и буџета. 

Где је нестала та толико рекламирана борба против корупције и колико је оних који су буквално украли на хиљаде милијарди евра из џепа грађана Србије заглавило у затвор са правоснажним пресудама? Колико је нама познато у затвору нема нити једног јединог осим неких ситних риба које су „крадуцкале“. Велики Ноје Вучић напрасно заборавља да је доласком на власт преузео комплетну ПОЛИТИЧКУ и КРИВИЧНУ одговорност за целокупно стање у земљи.

Док читаву земљу запљускују протести и штрајкови од којих они велики тек следе, режим великог Ноја Вучића бави се рејтингом, издавачком политиком медија, застрашивањима новинара и медијском цензуром. Уместо да крену да решавају нагомилане проблеме они цензуром и страховладом покушавају да од грађана Србије сакрију праву истину о катастрофалном стању у читавој земљи. То је она обећана будућност у коју можeте да верујете. Да ли је ико икада у овако кратком временском периоду изнедрио више небулозних политичких и економских Потемкинових села није нам познато.

О каквим је ту људима и карактерима заиста реч најбоље сведочи нестанак новца који је уплаћиван као помоћ за поплављене у мајским поплавама на СМС број 1003. Том новцу се изгубио траг и не само том новцу. У каквом су данас стању градови и села која су тешко страдала у мајским поплавама и шта је неспособни режим великог Ноја Вучића зауста урадио да то тешко стање учини бољим, најбоље сведочи чињеница да је у протеклих пет месеци у Обреновцу изграђено само десет кућа.

Режим великог Ноја Вучића није решио нити решава један једини проблем грађана Србије. Баве се само оним што ће им у догледно време обезбедити могућност даљег задуживања како би продужили сопствену владавину. Приче о реформама и мере штедње где се отима од малобрајних радника и пензионера имају само за циљ испуњавање захтева ММФ-а који новим финансијским инекцијама наставља да одржава у животу српску политичку мафију и режим великог Ноја Вучића.

Заузврат режим великог Ноја Вучића наставља распродају Србије. По багателним ценама.

 

Милинко Милинчић, Србија данас

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Фирми супруге директора БИА скоро 40.000 евра из буџета за медијске пројекте

4.9 (8) Фирми „АДД продуцтион“ у власништву Ирене Гашић, супруге директора БИА и функционера СНС-а …

Вучићево обећање за неке раднике Kрушика улудо радовање, 30-ак добило отказе

4.5 (4) Kако Н1 сазнаје тридесетак радника Kрушика није добило продужење уговора. Међу њима је …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *