Насловна / Србија / Хроника / Када ћете министре Стефановићу демантовати информацију да сте у Петровцу на Мору купили кућу коју сте платили 2.000.000 евра?
Када ћете министре Стефановићу демантовати информацију да сте у Петровцу на Мору купили кућу коју сте платили 2.000.000 евра? 1

Када ћете министре Стефановићу демантовати информацију да сте у Петровцу на Мору купили кућу коју сте платили 2.000.000 евра?

Пошто је ових дана у јеку битка против криминала и корупције МУП-а Србије којим министрује Небојша Стефановић који тврди да криминалци неће владати Србијом док је Вучићева влада на власти  било би лепо да министар Стефановић коначно демантује информацију коју смо ми објавили још у августу 2014. године а коју смо добили од извора који је тврдио да је министар Небојша Стефановић од руског бизнисмена Сергеја Ивановича Мараховског у Петровцу на Мору купио кућу коју је платио тричавих и ситних 2.000.000 евра.

Та кућа од 350м2 коју је министар Стефановић пазарио у марту 2014. године наводно се налази на плацу од 800м2. Било би лепо да министар Стефановић у склопу и јеку битке против организованог криминала и корупције дематује ове информације и тако допринесе транспарентности владе чији је члан.

Мада би овим информацијама озбиљно могло да се позабави и тужилаштво и криминалистичка полиција. Чисто да не буде забуне и да по одласку са власти министра Стефановића у тужалаштву не буде кмечања у фазону „нисмо знали“.

Господине министре, ваш деманти ових злочиначких и непријатељских информација жељно ишчекујемо!

Милинко Милинчић, Србија данас

Како бисте оценили овај текст?

+Кликните на звезду за оцену!

Актуелно

Фирма која тренутно уништава Kошутњак је у власништву новог СНС градског урбанисте! 11

Фирма која тренутно уништава Kошутњак је у власништву новог СНС градског урбанисте!

„Kада смо се бавили Kошутњаком, сазнали смо да је носилац израде плана фирма Архитектон, која …

Транспарентност Србија: Изградња метроа са Французима договара се мимо закона! 12

Транспарентност Србија: Изградња метроа са Французима договара се мимо закона!

Транспарентност Србија (ТС) упозорила је данас да ће у изградњу београдског метроа, судећи према најавама …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *