Кажите народу да не хапсите нарко мафију што сте ви тако хтели него зато што вас је притисла екипа из ДЕА!

5
(9)

После вишедеценијске љубави Александра Вучића и припадника организованог криминала, нарко мафије и локалних градских банди пукла је тиква. Та тиква није пукла зато што се Александар Вучић напрасно сетио да му под носом у центру Београда вршљају организоване криминалне групе које растурају огромне количине наркотика док се у слободно време опуштају на фудбалским утакмицама и у градским кафићима уз присуство Вучићевог сина Данила већ зато што је дошло до великог притиска америчких специјалних служби понајпре оних којима је у опису посла разбијање регионалних и глобалних нарко мафијашких група.

Данас су медији у Србији засути некаквим идиотским причама о томе како држава ратује против организованог криминала а нико да лепо народу објасни да Александар Вучић и његова власт малим прстом не би мрднули да се обрачунају са  тим тзв. нарко мафијашким групама које у суштину све време раде за напредњачки режим обављајући за њих прљаве послове да није било жестог притиска америчких специјалних служби. Не само да су те мафијашке нарко групе обавље прљаве послове за потребе напредњачког режима у сфери организованог криминала и нарко трафикинга већ су се буквално интегрисали у криминални режим Алекандра Вучића. Србија је једна од ретких држава у Европи па и у свету где припадници накро мафије имају директну везу са шефом државе, шефовима специјалних служби, полиције, војске, етц.

Инфлитрација нарко мафије и организованих криминалних група у сам државни врх Србије није ништа ново али је оно што је ново ниво и дубина те интеграције нарко мафије и владајућих политичара у Србији која је достигла такав ниво да је то изазвало пажњу како европских тако и америчких специјалних служби.  Та интеграција нарко мафије и валдајућег режима у Србији достигла је такав и толики ниво да је та и таква ситуација постала претња за регионални и европски мир. Зато данас можете да гледате избеченог и уплашеног Александра Вучића како лупета небулозе у медијима молећи Бога да они који располажу подацима о његовим криминалним активностима и активностима мафијашких група које су под контролом напредњачког режима те исте податке не ставе на увид јавности.

Једна мање опасна бандитска дружина данас се због притиска страних служби нашла иза решетака. На реду је једна друга бандитска дружина која је много опаснија и која за напредњачки режим буквално живот значи.

Милинко Милинчић

Србијаданас.нет

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Фискални савет: Ванредне исплате помоћи грађанима финансирају се задуживањем државе у износу од преко милијарду евра

Фискални савет: Ванредне исплате помоћи грађанима финансирају се задуживањем државе у износу од преко милијарду евра

3 (2) Неселективна подела средстава свим пунолетним грађанима или свим пензионерима у Србији лоша је …

ВУЧИЋ: Узећемо паре од невакцинисаних и даћемо по 3.000 динара вакцинисанима!

ВУЧИЋ: Узећемо паре од невакцинисаних и даћемо по 3.000 динара вакцинисанима!

2.3 (6) На додатну финанијску помоћ државе од 3.000 динара (25 евра) моћи ће да …

2 Коментара

  1. Ma kakva DEA. Pravi se prostor za neke nove kriminalne grupe koje neće biti tako brutalne i medijski eksponirane. Ko zna od koga je AV uzeo pare da bi im omogućio veliko tržište Beograda.

    • U svim drzavama svijeta droga je pod kontrolom vlasti i svi koji to izbjegnu budu pohapseni. Ima samo nekoliko drzava koje tu vezu nemaju i gdje svaki posao oko narkotika bude kaznjen smrtnom kaznom. Sve druge price su bajke za djecu.

Leave a Review

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend