КРИМИНАЛ! Влада саботира Ниш и нишки аеродром, 35 људи добило отказе!

0
(0)

Влада Србије није дала сагласност за продужење уговора за 35 запослених на нишком аеродрому, због чега су ови људи данас остали без посла.

Било да је реч о злонамерности Владе или о немару, овај чин најбоље показује мотиве и неспособност централних власти да развијају нишки аеродром, пише у саопштењу Иницијативе Не дамо нишки аеродром.

Функционисање аеродрома може бити озбиљно угрожено овим чином и тешко је поверовати да тога нису свесни чланови Владе. Са друге стране, уколико је реч о немару, то само доказује тврдње наше иницијативе да централне власти не само што немају капацитета да воде нишки аеродром, већ да немају ни довољно мотива да се посвете озбиљно аеродрому који пуно значи Нишлијама, стоји у саопштењу за медије.

Према тврдњама радника ЈП Аеродром пословодство аеродрома на време је упутило захтев градским властима али недостају информације о томе да ли је тај захтев у складу са процедуром прослеђен Влади Републике Србије, стоји у саопштењу.

Индикативно је да у претходном периоду у медијима објављена информација да је ЈП „Аеродром Ниш“ једино предузеће које може бити изузето од рационализације и које ће евентуално запошљавати нове раднике, пише у саопштењу.

„Директорат ваздухопловства тражи да се запосли одређени број људи, како би аеродром задржао лиценцу, тако да постоји могућност да ово предузеће буде изузетак од отпуштања, јер су захтеви међународних стандарда такви какви јесу – изјавио је за Јужне вести тадашњи заменик градоначелника Ниша Љубиша Славковић.

Иницијатива ће даље истраживати ово питање у жељи да се утврди да ли су и људи са аеродрома и из локалних власти, у чијој је надлежности аеродром, предузели све мере да се избегне ова ситуација, саопштено је.

Данас Онлине

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Плантажа марихуане “Јовањице”: Иза Предрага Колувије и плантаже марихуане не стоји особа А. В.

4.6 (9) Суђење већинском власнику пољопривредног газдинства „Јовањица“ Предрагу Колувији и осталим оптуженим за недозвољену …

„Ер Србија“ смањује број запослених и плате

5 (2) „Ер Србија“ је објавила позив за добровољно пријављивање за престанак радног односа, уз …

2 Коментара

 1. TREBALO BI DA NIS BUDE PRESTONICA SRBIJE.BEOGRAD JE DRZAVA ZA SEBE.

 2. SMRTNA KAZNA JE SPAS

  Blago nama, sa ovom izdajom i neviđenom pljačkom. Sada i otvorenom diktaturom a vratiše nas i 100 godina unazad. Blago nama, glupacima što ovo dozvolismo…

  O opasnostima koja nas je vrebala od ove vlasti ja sam pisao još pre četiri godine. Još tada sam i video i rekao da će SNS izdati i opljačkati i priznati Kosovo i unazaditi Srbiju. Mnogi su i danas suremljivi, još ne vide i ne veruju šta se desilo. Ali meni je žao što su sve te moje crne prognoze potpuno i ostvarile. Naša nesreća je što je na našu političku scenu stupio nemoral i otpad srpskog’ naroda. To su sve samosami srpski izdajnici neslućenih razmera ima tu i došljaka koji su Srbiju iz mržnje samo opljačkali i izdali. I došljcima i ovoj vlasti jedini cilj bio je da opljačkaju Srbiju a potom da je potpuno unište. Ta izdaja i pljačka koju je ova vlast uradila nije zabeležena u srpskoj istoriji. Doduše ta vrlo primitivna, nesposobna, drska, izdajnička i pljačkaška vlast je sve svoje želje ispunila i sada deluje vrlo zadovoljno. Za ovako veliku izdaju i pljačku vlast je ostvarila (samo) uz pomoć izdajničkih i potkupljenih mediokriteta u Srbiji. Svu tu nesreću oni su stalno pratili i vešto skrivali istinu od srpskog naroda. Vlasnici svih medija su u stvari i pljačkaši Srbije. Pa stanite srbožderi Srbija je uništena!!!
  Naspram takve vlasti i takvih medija stoji sirotinja na koju više niko ne obraća pažnju. Skoro sva ta sirotinja nema novca da plati komunalne račune i da se prehrani. Ta uvek lakoverna sirotinja svakoj vlasti služi jedino za obmanu. Ona nezna istinu i zato je više puta prevarena i opljačkana i od ove vlasti. Mora se reći da je ta sirotinja jedna amorfna masa koja drži i ovu kriminalnu vlast. Nažalost ta pljačka i izdaja traje i danas. I umesto da nas odvedu po obećanju na taj zapad oni nas odvedoše na daleki istok. Uz to Srbija je potpuno rasprodata i data strancima a Srbi su pretvoreni u roblje i imaju najniži standard i plate u Evropi. Pored svega toga mi smo poniženi kao narod od ove vlasti. Kažu da smo nezahvalni, neradni, nesposobni, lenji, aljkavi i tretiraju nas kao stoku. To su njihovi argumenti zbog kojih su potpuno i rasprodali Srbiju. Mi nemamo u Srbiji ništa naše. Ništa nije ponuđeno našim stručnjacima i oni odoše iz Srbije…

  Zbog svega ovoga što smo doživeli i što danas preživljavamo moramo da napravimo još jedan presedan, da jednom prekimemo ovu muku i to da se vrati smrtna kazna streljanjem ili vešanjem svejedno. Pošto nas Evropa nikada nije ni htela ona neće obraćati pažnju jer i sama zna da ovi kriminalci opstaju samo u anarhiji…
  U Srbiji mora da se uvede smrtna kazna kako bi se za navek iskorenili svi oblici pljačkanja i izdaje. Ta akcija mora da se sprovede od samog vrha vlasti pa dole tokle se stigne. Ostale krivce osuditi na doživotnu robiju i samice. Likvidacije i kazne moraju podneti i svi javni mediji u Srbiji koji su celo vreme svesno obmanjivali srpski narod. Svaki normalan Srbin treba da sagleda sva zla ove vlasti i da podrži ovu akciju. Takođe mora da zna da je Srbija naša država i da je mnogo važnija od šačice zlikovaca. Dužnost svakog Srbina je da postupa patriotski a zakonska obaveza je da brani Srbiju. Zato sve ove koji su napravili pepeo od Srbije treba streljati. To nije uopšte greh jer sigurno zaslužili. Zar neko misli da ovakvi srbožderi treba da žive? Teško svima onima koji se već osećaju prozvanim.
  Ko će presuđivati neko pita? Za prvo vreme sudiće stampedo i sitotinja a posle normalan sud. Verujem da ovakav sud neće grešiti.
  Tako moramo rešiti ove probleme i ponovo krenuti ispočetka da uzdižemo Srbiju.

  Na kraju da ponovim: Smrt svim srpskim obmanjivačima, izdajnicima i pljačkašima srpskog naroda i Srbije!
  Volim Srbiju…

  P:SAJDŽO 2018.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend