fbpx
Насловна / Став / Криминално уцењено братство Вучић-Дачић неће одлучивати о судбини Србије!
Криминално уцењено братство Вучић-Дачић неће одлучивати о судбини Србије! 1

Криминално уцењено братство Вучић-Дачић неће одлучивати о судбини Србије!

Наслушали смо се и начитали протеклих дана текстова, мишљења и коментара на небулозан текст Александра Вучића о позиву на дијалог а поводом статуса Косова и Метохије. Тренутни статус Косова и Метохије регулисан је пре свега резолуцијом 1244. а потом и српским Уставом и законима. Оно што је протеклих дана итекако боло очи је читава плејада корисних идиота који су се ређали по режимским и НАТО медијима дајући подршку том некаквом дијалогу који је иницирао човек који за пет година власти никада није био у дијалогу са народом и његовим представницима осим ако ту не рачунамо његове подгузне муве. За пет година власти није ни један једини пут био у дијалогу са било којим опозиционим лидером иако је за такве дијалоге често добијао позиве. Једини дијалог који је у протеклих пет година Александар Вучић водио био је онај са представницима терористичких и нарко банди шиптара са Косова и Метохије и из Албаније.

Читава поставка те идиотске приче и текста Вучића огледа се у томе да он себи даје за право а то је данас опет поновио у интервјуу и швајцарском листу да он сам може да одлучује о 18% српске територије, будућности српске државе и њене деце и хиљадугодишњем присуству Хришћанства и Православља на простору КиМ. Да ли се намерно заборавља колико само вреде рудна блага Србије на КиМ и зашто не водимо дијалог о томе? Шта је са државном имовином на том простору и шта је то Вучић као премијер урадио да је заштити од насртаја шиптарских терористичких банди? Срби би по умишљеном месији Вучићу требали да се одрекну читаве територије која је и по људским и Божијим законима српска, треба да се одрекнемо свог културног идентитета и наслеђа и да шиптарским терористичким бандама у руке предамо баснословно вреду земљу и имовину?! Зарад чега? Швапског обећања да ћемо можда једног дана пошто испунимо све обавезе бити примљени у ЕУ?! Вучић такође тврди како Косово и Метохија спречава напредак и развој Србије? Напредак ка чему и коме? Ка даљој предају српског суверенитета бриселским комесарима који никоме не полажу рачуна и који данас важе за најнедемократскији систем и савез на свету? Људима за које се уопште не зна нити ко их бира нити ко их поставља тамо где су.

Читава прича о приступању ЕУ у задњих 17 година служи само за комадање Србије и ништа више. Замислите шизофрену ситуацију у којој се Србија данас налази. НАТО уз огромну помоћ ЕУ прво бомбардује и уништава Србе у Републици Српској, организује, учествује и спроводи највеће постхитлеровско етничко чишћењу Срба у Хрватској, што је највеће етничко чишћење народа у модерној историји Европе, противзаконито и супротно свим међународним одредбама и законима напада једну малу суверену земљу где се стављају на страну терориста и у том процесу убијају преко 5.000 људи и прави материјалну штету већу од 100 милијарди евра да би одмах годину дана после тих бестијалних убистава и уништавања земље организовали и извршили државни удар и преврат у Србији.

По извршењу тог преврата агентура коју су у Србији инсталирали приликом тог преврата од тих злочинаца тражи  да се прикључи њиховом политичко-економском савезу и да ствар буде тотално шизофрена приликом тог приступног процеса Србија мора да се одрекне своје територије, народа, културе и баснословно вредне имовине?! Било би лепо да нам објасне а који је то још народ и земља приликом уласка у ту ЕУ морао да се одрекне дела своје територије, културе и имовине? Не могу то да нам објасне јер таква земља не постоји. Уместо да уласком у тај њихов политичко-економски савез будемо награђени територијом они нам је отимају?! Сам пристанак свих тих марионета инсталираних у Србији после рушења Милошевића да чак и пристану да на такав начин разговарају са представницима ЕУ је тежак криминал и велеиздаја!

Мени се чини да Косово и Метохија апослутно не кочи развојни пут Србије како у свом позиву на дијалог тврди председник Вучић већ да тај пут коче злочинци окупљени у Бриселу, Берлину, Лондону и Београду. У протеклих 17 година против Србије и српског народа води се специјални рат изнутра и споља. Резултати тог специјалног рата су данас веома добро видљиви. Србија је економски сведена на ниво најсиромашнијих афричких земаља, војска, полиција и читав систем безбедности је разваљен и уништен и де факто више не постоји. У Србији којом владају ЕУ реформатори сваки дан гладује половина земље док нам два милиона људи живи у дубокој и тешкој беди.

На челу Србије се у протеклих деценију ипо мењају људи који не би могли да прођу обичан психофизички преглед у диспанзеру какав рецимо редовно пролазе рудари Колубаре јер су једноставно НЕНОРМАЛНИ. Обичан психолог тим лудацима не би могао нити смео да да уверење да су нормални јер нису. Замислите ситуацију да попењете лудака на багер висок 50 метара и тежак неколико хиљада тона и да му препустите да ради са њим шта хоће.

Најгоре у читавој тој причи о некаквом дијалогу је чињеница да је доскора премијер Вучић јавно на ТВ тврдио како не може ништа да учини да реши питање корупције и криминала у два највећа српска фудбалска клуба Партизану и Звезди али данас напрасно може да реши веома комлексно питање какво је питање Косова и Метохије. Чудно зар не?

Сви ти режими и њихови припадници од преврата 2000. године огрезли су у тешке облике криминала и корупције. Зар нисмо пре неки месец видели како је полиција у Краљеву ухапсила рођеног брата државног секретара и веома блиског сарадника министра Вулина са повећом количином хероина у званичном аутомобилу владе. Хероина који је набављен на Косову и Метохији од шиптарских нарко картела. Сама та чињеница говори и потврђује да у Србији данас не постоји систем безбедности у правом смислу те речи. Поред тог хероина који се транспортује аутомобилима Вучићеве владе у протеклих деценију ипо имали смо страшну пљачку државних банака где је покрадено више од 1.2 милијарде евра. То је хиљаду две стотине милиона евра које су почишћене из државних банака попут Агробанке, Привредне банке, Универзал банке, етц. У том истом периоду очишћен је Развојни фонд Војводине које је после тога и угашен како би се та страшна пљачка прикрила. У ништа бољој ситуацији није ни Развојни Фонд Србије где је покрадено више од 1.7 милијарди евра. Ниједна од тих пљачки није добила судски епилог, за њих нико није крив осим неколико ситних риба које се одавно бране са слободе.

Тешки облици криминала и корупције комплетно су овладали читавом Србијом и у њој учествује читава бољшевичка номенклатура заостала у Србији после распада Југославије. Сви краду и отимају. Најбољи пример за дубину кримнала и корупције која влада Србијом је Ивица Дачић и СПС. Нема нити једне једине веће крађе народне и државне имовине а да у њој удела није узео Ивица Дачић лично или високи функционери СПС-а. Криминалац Дачић не само да је чистио буџет и пљачкао народну и државну имовину већ је постао и веома близак сарадник највећег нарко-картела на Балкану са којим је остваривао редовну и веома блиску сарадњу коју су забележиле како српске тако и неколико страних обавештајних служби. И то није најгоре у читавој тој причи. Тај исти Ивица Дачић је у ту причу увукао и своје најближе сараднике. И наравно да је та читава прича и даље без судског епилога.

Читав коруптивни и криминални систем режима Бориса Тадића преузео је Александар Вучић доласком на власт. Извориште тешких облика криминала и корупције које је до тада било у кабинету председника Тадића само је премештено у кабинет Александра Вучића. Данас имамо и сведочанство о томе како криминална банда окупљена око Александра Вучића отима имовину, послове и фирме обичним људима док полиција и тужилаштво о томе ћуте као заливени јер су они сами постали део тог криминалног и коруптивног система.

И да ствар буде још гора обични људи страдају. Тако имамо и пример Милорада Николића који је послао СМС пријатељу у коме је изразио неслагање са начином владавине Вучића да би би одмах потом био ухапшен и спакован у затворску психијатрију где је у страшним мукама умро. Од нормалног човека озлојеђеног криминалом власти направили су лудака и буквално га на правди Бога убили. Шта рећи?

Апсолутно је немогуће људима, режиму и систему у коме су два главна фактора људи попут Ивице Дачића и Александра Вучић, који су огрезли у тешке облике криминала и корупције поверити судбину и будућност Србије. Реч је о најобичнијим криминалцима огрезлим у најтеже облике криминала и корупције који се крију иза посланичких, министарских и председничких имунитета. Такве људе је веома лако уценити јер је обим њихових злочина и криминала огроман.

У том позиву за дијалог о будућем статусу Косова и Метохије поента није ни Косово и Метохија ни улазак у ЕУ већ је реч о две безвредне коже које одавно не вреде ни пишљива боба. Зарад те две безвредне криминалне коже Србија треба да жртвује огромну територију, народ, имовину, прошлост и будућност. Ипак је много, много лакше жртвовати те две безвредне коже него пристати на уцене злочинаца и терориста и губитак огромне територије, народа и материјалних добара. О томе Србија треба да води дијалог. О те две безвредне коже које како рекох одавно не вреде ни једног јединог пишљивог боба.

Милинко Милинчић

Србија данас

 

 

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

За цепање плаката са Вучићевим ликом казна 10.000 11

За цепање плаката са Вучићевим ликом казна 10.000

Активиста и један од оснивача Локалног фронта из Kраљева Бранислав Сеничић осуђен је на новчану …

Пут који отвараш 18. августа , радове сам отворио ја 8. августа 2014. Ви сте за шест година урадили 21 километар… 12

Пут који отвараш 18. августа , радове сам отворио ја 8. августа 2014. Ви сте за шест година урадили 21 километар…

Пут који отвараш 18. августа , радове сам отворио ја 8. августа 2014. А ви …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *