fbpx

ЛАЖОВИ! Какав бре пријем код Трампа, ово је било само куртуазно поздрављено и ништа више!

0
(0)

Премијерка Србије Ана Брнабић присуствовала је у понедељак увече у Њујорку пријему који је приредио председник САД Доналд Трамп, уочи почетка генералне дебате на заседању Генералне скупстине УН.

Председница српске владе се нашла међу око 200 светских званичника који су бар на кратко разговарали с Трампом.

„Не могу да кажем да сам имала времена за неки дугачак разговор, али сам му се захвалила за једно ново разумевање Србије и једну отвореност према Србији, да се разуме наш став и да се чује наш глас“, казала је Брнабић.

На пријему је, навела је премијерка, било пуно познатих лица и партнера, старих савезника и представника земаља с којима још имамо отворена питања.

„Било је јако занимљиво и корисно бити на једном месту са свим тим људима“, казала је Брнабић.

„Пријем је била прилика да се видим са свим предводницима делегација, било је корисно и занимљиво. Разговарала сам са председником ЕК Жан Клодом Јункером, премијером Белгије, председницима Кипра и Аустрије, пријатељима из региона, пре свега премијером Бугарске Бојком Борисовим“, навела је премијерка.

Она је нагласила да је јако важно и дивно „видети да Србија заслужује једно ново поштовање у свету“, те да се препознају напори председника Александра Вучића да изгради миран и стабилан регион.

„Прво питање увек је дијалог Београда и Приштине, али и реформе у Србији и добри економски резултати. Увек је лепо представљати Србију“, казала је Брнабић, најављујућу да је данас чека напоран дан, отварање Генералне скупштине и пријем код генералног секретара УН Антонија Гутереша.

Танјуг

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Од „посла века“ – празни џепови радника Икарбуса, а Град купује туђе аутобусе

5 (4) Док чекају приватизацију предузећа, радници „Икарбуса“ крај године и почетак нове дочекали су …

Трамп тврди да је ФБИ 2016. – шпијунирајући његов изборни штаб – покушао „свргавање владе“

5 (1) ДОНАЛД Трамп назвао је праћење свог изборног штаба током 2016-те од стране ФБИ …

5 Коментара

 1. Ovo mora da se sali!?
  Sa junkerom, pijandurom i idiotom, e, jes’ vala „korisno“, nemam reci, more, mars, mutavi mutantu!
  Ceo svet vam se smeje, a preko vas su se narugali Srbiji i citavom narodu, nastrane nakaze!

 2. IZDAJA ČISTA KAO SUZA!
  Samo da se ne zaboravi!
  Jašući non-stop na TV-u, Vučić je svojim non-stop lažima prikrivao zla sa kojima je uništio Srbiju i odveo je u potpunu propast. Danas je Srbija i izdata i opljačkana i rasprodata zemlja. Jednostavno potpuno uništena zemlja. Iz tih razloga on danas ne sme da oslobodi medije u toj nesrećnoj Srbiji. Tako sprečava bilo kakve debate o njegovom radu, jer bi ga one odvele na sigurnu robiju. Ja ne znam iz kojih razloga Vučić nije svestan svojih postupaka, a da je svestan on bi se sam ubio. Sigurno se odlučio na ono što mu je još jedino preostalo, da zlo brani oružjem. On će pre uči u građanski rat nego izaći pred pravi sud, koji bi mu sudio za sav kriminal koji je počinio srpskom narodu.
  On ima samo jednog neprijatelja istinu koja ga sustiže i ona će ga sama ubiti…

  Što se tiče Kosova tu nikakvih dilema nema.

  Vučić, Dačić i Đurić su neimari koji su javno stvarali Kosovsku državu. Tu gradnju su ometali Amfilohije Radović i pokojni Oliver Ivanović. Pošto su oni sređeni nastavljena je igra klikera sa Kosovom.

  Reče, Ivica Dačić Aleksandru Vučiću: „Gde ja stadoh ti produži“. Lati se izdajnik Vučić svog’ posla i odmah svojim potpisom izvrši predaju Kosova Albancima. Predaju je „izvršio“ u Briselu dana: 30.juna 2015.g. u 22h. i 54m. To je ono veče kada se kako i sam reče (valjao) po podu. Albanci su čekali i znalački proslavili poklonjenu državu. Slavili su po celoj Evropi i celom Kosovu.
  Takođe pri stvaranju kosovske vlade, Vučić se obratio zbunjenim Srbima u K.Mitrovici rečima: „Mi ćemo priznati Kosovsku Vladu i ako vi ne uđete u nju“. To su doslovice njegove reči. Pa je ugurao SNS u koaliciju (čak i sa Haradinajem) da bi stvorili većinsku vladu Kosova.
  Dalje:
  Marko Djurić je stvorio carinu Jarinje. Tim povodom je pozvao začuđene Srbe da pređu preko onog mosta rečima: „Pređite ovamo ovo je most koji spaja“. Niko nije prešao, stajali su i krstili se od čuda…

  Od tog trenutka administrativna granica prema Kosovu postala je državna granica. I to su Albanci proslavili sečom šume sve do Pančićevog vrha na Kopaoniku. To su činjenice i to je istina. Sve ostalo je Vučićeva demagogija, licemerstvo, mimikrija i laž. Vučić je istovremeno povukao sa Kosova vojsku, miliciju, upravu, priznao kosovke isprave, dao pozivni broj i sve ostalo je uradio da bi Albancima stvorio potpunu državu. I to je istina, koje se mi dobro sećamo. Nismo mi sklerotični ni senilni, to se ne zaboravlja, to je bilo kao juče. Duša nas je bolela šta je Vučić radio a i šta danas radi. Nismo mi krivi što nekome fale daske pa je sve to brzo „zaboravio“. Danas smo mi koji to dobro pamtimo i branimo Srbiju od Vučić fašisti i izdajnici. A izdajnik Vučić se deklariše kao patriota ,samo ne dozvoljava nikakve diskusije po temi, temi njegove izdaje. Zatvorio se u TV-e kavez i preti svim dobrotvorima Srbije. Sećamo se mi i od kada moramo da pokazujemo i pasoš u Jarinju. I kad’ je stvorena ta granica. Povrh svega toga Vučić je u Briselu potpisao i obećao da će javno (sa šajkačama) do kraja 2018.god. i priznati kosovsku nezavisnost. Vidi se danas i kolika je ta žurba, jer ako zakasni slede mu javne sankcije, a već se govori o eliminaciji Vučića iz daljih pregovora. Po meni on nije trebao ništa ni da pregovara. Jer Kosovo niko ne može da nam otme sve dok ga mi lično ne predamo. Da bi izbegao kritiku njegovih nalogodavaca, Vučić se ustremio i usudio da obmane i ceo srpski narod. Traži od nas nedužnih i neobaveštenih da (stavimo palac) na njegovu ličnu izdaju Kosova. Koprcajući se u veleizdaji on ima podršku samo od koristoljubivih pljačkaša i izdajnika u Srbiji. Samo oni hoće i mogu da mu verifikuju i overe ovu veliku izdaju Srba…

  Što se tiče Srba na Kosovu oni su žrtvovani i ostavljeni na milost i nemilost neprijatelju. Pa pitam: Ko će sada i kako braniti? Onaj koga Vučić brani taj je nagrabusio. Ali da znaju Srbi bilo šta o Briselskom sporazumu „Dobrica“ bi odavno bio na banderi…

  Vučić proizvodi i stvara najteža krivična dela: Brisel, Sava Mala, Beograd na vodi, 40 tona zlata (nestalo u Bazelu), Kosovo, pljačka, rasprodaja Srbije, standard, pretnje, izbeglice, zatiranje naše prošlosti i istorije, izdaja srpskih nacionalnih interesa, ugrožavanje naše vere, stalne laži i stalne obmane Srba.
  Zbog ovolikog počinjenih krivičnih dela moraće da odgovaraju svi nadležni ministri koji ovo nisu sprečili.
  Ako nisu mogli da spreče ova krivična dela, onda su morali da podnesu ostavke.

  IMAM JEDAN DOBAR PREDLOG!?
  Pozivam sve nadležne organe Srbije, da javno pred srpskom javnošću ispitaju sve moje navode u ovom tekstu, samo radi ISTINE. Znači da se sve uradi javno, pred živim svedocima, pred kamerama, postupno, uz činjenice i dokaze. I ukoliko se utvrdi da sam ja izneo laž, onda da me streljaju, znači:

  „MIRNO! PUŠKU NA GOTOVS! PALI! PUŠKU K’NOZI! VOLJNO!“.

  Ali ako sam izneo istinu!? Zna se šta sledi!? Pobiti sve izdajnike uz strogo poštovanje hijerarhijskog reda odlučivanja u Srbiji. Ovo mora da obuhvati sve izdajnike i u Srbiji i na Kosovu. Na isti način postupiti sa svim pomagačima (medijima) koji su pomagali da se ovo zlo desi. Tom Bujoševiću staviti ne lisice nego okove kako nebi pobegao.

  Ja molim da se javno postupi po mom predlogu.

  IZVOLITE IZDAJNICI, PLJAČKAŠI I LAŽOVI. OVAKVO UNIŠETNJE SRBIJE NE MOŽE DA PROĐE NEKAŽNJENO! ŠTA STE MISLILI!?
  SVI ODGOVORNI MORA DA BUDU PROCESUIRANI I DA ODGOVARAJU ZA OVO ZLO!!!
  Ponavljam:
  „SRBIJA JE IZDATA, OPLJAČKANA I PRODATA ZEMLJA“. DA VIDIMO KO JE TO URADIO!?
  Za sve to postoje živi krivci i vreme je da se izvedu pred lice prave, da odgovaraju za prikriveni zločin…

  Toliko…

  Ovde u bombardovanom Bogutovcu svi su sem mene naprednjaci.
  Ostaje im samo da kusaju tu njihovu AVčorbu, a videće i kakva je !?

  P: Slavko Jakovljević
  iz Bogutovca.

 3. VUČIĆ PARNJAČA GARNJAČA

  Ovo će nam reći Vučićeva budućnost: “ Vidiš li ovu krasotu!? Ovo je bila zemlja nekih glupih Srba, koji imaše jednu gej budalu koja je pred njihovim očima sve ovo što vidiš poklonila i rasprčkala. Jug je dao Albancima, ovaj centralni deo je dao Turcima, a sever je dao Nemcima i Hrvatima. Ustvari on je zemlju dao osvedočenim neprijateljima svog naroda. Pričaju da se ta zemlja zvala Srbija, i da su ti Srbi bili najstariji ali i zaostali narod u Evropi. Sad ih više nigde ovde nema. A oni su gledajući u njega blejali (kao ovce) i tako su nestali. Sada ovde žive Arapi. Zamisli to je sve uspeo samo obmanjivanjem i laganjem tih gladnih „ovaca“ preko televizije“. Reče neko svom prijatelju.
  E to će nam doneti Vučićeva budućnost, to ja kažem. Dalje…

  Pošto je kao predsednik vrlo nespodoban i štetan, Vučić se služi i obmanom kao stalnom poštapalicom.
  Njegova stalna priča o Evropi služi mu samo kao paravan, kao pokriće, kao zaklon za pljačku i dalje uništenje Srbije. To Srbi ne vide niti shvataju. Kakva Evropa!? Nema od toga ništa!…
  Inače da je Vučić stvarno hteo u Evropu on bi odavno oslobodio medije i sudstvo u Srbiji. Ali oslobađanje medija i sudstva u Srbiji značilo bi i direktno odvođenje Vučića na (verovatno) doživotnu robiju. Već sam rekao da Vučić nesme osloboditi medije i sudstvo nikada. Zašto? Zato što će biti izgažen kad narod sazna ISTINU.
  Vučić se zato zablindirao u TV-e kavez i to ga zasad’ jedino spašava. Inače u javnosti on beži od istine i uopše se ne snalazi. Pred patriote i prave novinare Srbije on ne izlazi. On predvodi sve izdajnike i pljačkaše Srbije, ali se vidi se da tu veštinu naglo gubi i da će uskoro ostati samo sam. Jer rat sa istinom će sigurno izgubiti. Neznam posle toga gde može biti bezbedan!?
  To je sadašnjost, a sada idemo malo u prošlost…

  Zbog recidiva komunizma Srbi su postali jedan nepatriotski i nedržavotvoran narod i zbog toga su izgubili svoju zemlju. Jednostavno, Srbi više vole jednu suludu nego svoju državu. Pa su za vođu izabrali (sličnog sebi) Aleksandra Vučića, koji je jedva dočekao da stane na tron i da uništi Srbiju kao nacionalnu zemlju. Odmah se sastao i sa instruktorima (našim neprijateljima) u Evropi, koji su ga tačno uputili kako najbrže i najlakše može da uništi Srbiju. A on pošto je rođen kao prirodna i nezajažljiva pohlepa, osetivši priliku za pljačku odmah se lati (svoga) posla.
  I tako pored niza problema koje je Srbija već imala, Vučić nije gubio vreme već je odmah napravio i kombinaciju, da pljačkom napuni dobro svoje džepove a od Srbije šta ostane. U tu svrhu on je stvorio i čitav lanac pljačkaša koji svi rade pod njegovim „palicom“. Srbiju je uništio tako što ju je celu prodao, opljačkao i izdao. Rasprodaju i pljačku je obavljao na razne načine. Samo jedan primer: Pod geslom: „Dovođenje stranih investitora“ on je ustvari rasprodao i iskrčmio našu grudu i naš kapital. Naš srpski kapital je otišao u strane ruke. Uskoro nećemo imati ništa naše u Srbiji. Dok je glavnu izdaju Srba izvršio opet tajno u Briselu. Za Srbe je briselska izdaja potpuna tajna. Videćemo kad’ se sazna istina šta će biti!?
  Vučić je ovo sve timski radio, uz veliku podršku medija, čiji je jedini zadatak da sakriju istinu, odnosno da sakriju Vučićeva zla od srpskog naroda. I to je krivično delo. U stvaranju ovog zla mnogo mu je pomoglo i stalno ćutanje (samozvane) opozicije i parlamenta u Srbiji. Ista je to klika ne zaboravite. „Sjaši kurta da sedne murta“. I vidite gde nas dovedoše!?…

  Vučića u Evropi dobro poznaju kao njihovog ljigavog podanika, i velikog srpskog izdajnika. Iz tih razloga Vučić je odmah postao dvoličan. U Evropi je bio vrlo ponizan i darežljiv, dok je u Srbiji pravi diktator. Već se nazire i otvorena diktatura. Ali njima nije bio problem da vide s’ kim imaju posla, pa su ga znalački iskoristili. I na kraju kad su ga iskoristili oni su ga šutnuli. Sada pronalaze dokaze na koji je način Vučić izneo veliki novac iz Srbije. Već mnogo znaju!

  Zbog Vučićeve pohlepe i obmane Srbi će ostati i bez Evrope, i bez Kosova, i opljačkani i potpuno uništeni. Uz sve to zbog njegove omraženosti svuda po svetu, mi će mo uvek pretrpeti i dodatno kažnjavanje tih svetskih srbomrzaca. A srpski narod samo zbog mentalnog sklopa ne ume da apstinira od podrške Vučiću, već ga stalno podržava i daje podršku da dokrajiči započeto. Odnosno daje mu podršku da uništi Srbiju. Na žalost sa ovakvim narodom on sve „uspeva“…
  Za srpski narod je najpreče da izvrši jednu ličnu katarzu-revoluciju, kako bi se definitivno oslobodio komunizma i anarhije sa kojom se brani ova vlast. Ovde pravde nema.
  Ova vlast je toliko kriminalna da se ne može više podneti. Ne podnose više ni kritiku ni istinu o njihovom kriminalu. Iz tih razloga spremni su uvedu otvorenu diktaturu, i da kažnjavaju sve neistomišnjenike u Srbiji. Ponavljam zla su velika i ova vlast će ratom da brani skrivanje istine od srpskog naroda. Očito je da drugog izbora i nemaju, sem otvorene diktature. To je borba protiv istine i pravde. To je borba protiv odgovornosti. To je onaj zadnji dropac…
  Ja sam pomenuo samo tri Vučićeva zla, a ima ih na stotine. U Srbiji nema suda koji bi trebalo da sankcioniše ovo uništenje Srbije.
  Na kraju da kažem! Komunizam je vratio Srbe u kameno doba…
  A ja pozdravljam sve patriote Srbije…

  Piše: Sajdzo Bogutovac.

 4. Super premijerke, nadmašila si prethodnika. On se četiri puta, svojevremeno, pozdravio sa Trampom, ali bez reči. Bar ste razmenili po jednu rečenicu, više zahvalnosti i pohvale. Dačić nije uzeo autogram, imaga od ranije. Tako se predstavlja svoja voljena zemlja. Bravo!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *